Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

naja.. szép ára van azt hiszem, inkább cipelem még az enyémet egy kicsit...
jut eszembe.. a táska az nem flipside 200, hanem 300 ! így már lehet, hogy nem is olyan rossz az ára...

LX
http://www.ebay.com/itm/horusb...

ilyenem is van:
ez még könnyebb.
http://www.manfrotto.us/055-ca...

Sosem volt vele problémám, pedig fotóztam vele nagy szélben is, illetve meredek domboldalon.
neked melyik karbon cucc van? Stabil? Csak azért kérdezem, mert az enyém nem karbon és van súlya rendesen.. de cserébe áll mint Katiban a gyerek... a 7D + PM + 24-70 nem egy könnyű kombó...

LX
Ha fotózni akar még a jövőben is, és nem jelzáloghitelt felvenni egy Manfrotto, vagy Giottos miatt, akkor lehet, h kell...
hamá' állvány akkor legyen állvány... no..
de legyen inkább Manfrotto.. mert ha annak megnézi az árát, akkor elmegy a kedve...

LX
Feltétlen fontos a Hama állvány?
Sok gyakorlás, sok kattintás, kis olvasgatás, és beruházás egy 3-4 ezer forintos hama állványra, ami kezdetnek tökéletes!
És már jobb lesz!
Hajrá!
Üdv!

Köszönöm az építő jellegű tanácsot a múltkor feltöltött képekkel kapcsolatban, az az igazság hogy a pillanat hevében készültek. A nap nagyon gyorsan távozott és állványom meg nincs. A gépen állítgattam de nincs igazán tapasztalatom, inkább amatőr műkedvelő vagyok, van amikor sikerül és van amikor nem.
ilyet legalább senki nem készít rajtam kívül
El tudom képzelni mi az.
Ablakból, és kézből lőtt felhős kép, halszemmel, ahol a múlt/jövőt az utcán sétáló 80 éves bácsika testesíti meg, illetve egy új Dacia Duster...
az enyém már készen van
ppffff... hisztis ribanc..

LX
Zema[3491] április 2. 13:34
Mit szólnátok ha a következő téma ez lenne:

"múlt / jövő"

Gondolok arra, hogy valami ami a múlttal kapcsolatos, valami, ami a jövővel, vagy a kettő együtt. Lehet átvitt értelemben is.

Jövő hét keddig, tehát még benne lehet a húsvét hétfő is.
ez már a második téma? lemaradtam, mi a téma?
őőőőőőőőőőőőőőőőőőőő.... izéééééééééééééé......... szóóóóóóóóóóóval.....

pont sehol se tartok, idő és ötlet problémáim vannak, mind2ből túltengés van....
Mindenki halad a témával?
Csak mert már lassan féltávnál járunk.
óóó.. csak most vettem észre ezt a gyöngyszemet... te kötsög (értsd buzi vagy meleg ) lássuk csak mit is írtam :
"Mivel a tükröződés teljesen megjelenik a képen, ezért nekem eltolja abba az irányba a hangsúlyt. Viszont az meg a víz miatt természetesen kicsit elmosódott és ezért valahogy megzavarja a szememet.. én lehet, hogy többet hagytam volna a hídból.. "
na szóval értelmezzük, hogy mit is írtam.. Azt, hogy mivel a tükröződés TERMÉSZETESEN kicsit elmosódott az én szememet picit zavarja.. szóval nem azzal volt "bajom" hogy nem tükörsima, hanem, hogy nekem picit sok a víz és kevés a híd.. DE azt is írtam, hogy ez csak az én ízlésem, és ettől még nagyon tetszik a kép... de nincs több seggnyalás.. örüjje, csináltál egy qrva jó fotót teeee..

LX
Kinek a pap, kinek a paplan... Sajnos a tvben, pláne sportban nincs hétvége, ünnepnap, karácsony, 4napos ünnep, vagy épp most húsvét...
végre lesz egy értelmes fotód
Hétvége + melóhely?
Ez nálam értelmezhetetlen függvény...
Én is majd kihajolok a melóhely ablakán a hétvégén, aztán onnan csinálok valami jó kis HDR-es képet a 450es mobilommal...
Neked csak mp1-ben, az mp3 az haladóknak van!
Az igazi profik mp4-ben nyomják már...
ennyi.
Most hétvégén az előrejelzés szerint rengeteg felhő lesz, úh megyek valahova kattintgatni.