naja.. szép ára van azt hiszem, inkább cipelem még az enyémet egy kicsit...
jut eszembe.. a táska az nem flipside 200, hanem 300 ! így már lehet, hogy nem is olyan rossz az ára...
neked melyik karbon cucc van? Stabil? Csak azért kérdezem, mert az enyém nem karbon és van súlya rendesen.. de cserébe áll mint Katiban a gyerek... a 7D + PM + 24-70 nem egy könnyű kombó...
Köszönöm az építő jellegű tanácsot a múltkor feltöltött képekkel kapcsolatban, az az igazság hogy a pillanat hevében készültek. A nap nagyon gyorsan távozott és állványom meg nincs. A gépen állítgattam de nincs igazán tapasztalatom, inkább amatőr műkedvelő vagyok, van amikor sikerül és van amikor nem.
El tudom képzelni mi az.
Ablakból, és kézből lőtt felhős kép, halszemmel, ahol a múlt/jövőt az utcán sétáló 80 éves bácsika testesíti meg, illetve egy új Dacia Duster...
óóó.. csak most vettem észre ezt a gyöngyszemet... te kötsög (értsd buzi vagy meleg ) lássuk csak mit is írtam :
"Mivel a tükröződés teljesen megjelenik a képen, ezért nekem eltolja abba az irányba a hangsúlyt. Viszont az meg a víz miatt természetesen kicsit elmosódott és ezért valahogy megzavarja a szememet.. én lehet, hogy többet hagytam volna a hídból.. "
na szóval értelmezzük, hogy mit is írtam.. Azt, hogy mivel a tükröződés TERMÉSZETESEN kicsit elmosódott az én szememet picit zavarja.. szóval nem azzal volt "bajom" hogy nem tükörsima, hanem, hogy nekem picit sok a víz és kevés a híd.. DE azt is írtam, hogy ez csak az én ízlésem, és ettől még nagyon tetszik a kép... de nincs több seggnyalás.. örüjje, csináltál egy qrva jó fotót teeee..
jut eszembe.. a táska az nem flipside 200, hanem 300 ! így már lehet, hogy nem is olyan rossz az ára...
LX