Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy kis házi vegyes séta közben.
na szerintem nekem nem ismeri fel a képet....
Még így őszről..:)
némi télies képek
Somogy megye-időtöltés a kereki bányában
láthattok csak sajna nem a saját laptopommal vagyok hanme atesómével vagyok mostanában mert ezt könynebb használni....nemkell vezeták erre arra stb semerre sem egérhez..semmihez..
az enyémbez meg netkábal....egérkábel..
aksikábel kuytafasza mindez egy ágyon fekve elég cinkes lenne..majd nemsokára lesz ko ígérem..
Somogy megye-Sérsekszőlős.A házunk mellet megy egy köves út a temetőbe.Arra vittem el kutyát sétálni és közben katingattam párat.

És tőled nem láthatunk valamit?
valami kis sztorit is irhatnál hogy hol fotózgattad stvb a képeket---egy kis ismertető...stb
Lehet,hogy homályos.Az oldal is sokat ront rajta.
Nem járatok semmilyen újságot.Facebookon vannak fent képeim.Ott vagyok benn egy fotós klubban,hébe-hóba oda is töltögetek.
a középső kép kicsit mintha homályos lenne......
amugy jár neked valami kis fotósmagazin? vagy szoktál valahova töltögetni képeket?
aham meg egész nyáron is vegetáltam május óta 1 szer ültem motoron....
nem hiányzott de mér vároma tavaszt....amugy nekem nemvolt megállás sosem...csak minusz 5 fok alatt nem mentem motorozni...felette simán bármikor bármennyit
hóba jégbe esőbe--
Akkor minél előbbi jobbulást.
Akkor így télen te is vegetálódsz?
szakács vagyok.....
az a bajom hogy elmozdult 2-3 centit a vállamban a csont mert meglazultak az izmaim....és a lapockámat felkellett drótozni a bordáimhoz hátulról h rögzítség a vállam ban a csontot..röviden ennyi--
TERMINÁTOR LETTEM.
Mi a bajod?Amúgy mit melózol?
áááááááá még gyógyulok.....megvárom a tavaszt.....
Köszönöm...
Mentél hétvégén?
dehogy unalmas..csiva bármid van retro -vagy old pictures bármit megnézek és ha már ketten vagyunk itt fent már annak is örülök mert azért ha már motorozunk is meg fotózunk is akkor már pörögjön ez az oldal...
Dehogynem, persze ha nem unalmas még...
sziasztok nép------NEMAKARTOK FELTÖLTÖGETNI KÉPEKET? SENKISEM?
pont most olvastam wikipédián kicsit szigetközröl...375 négyzetkilóméter....ha lenne enduród kölcsön akkor kijöhetnél velünk csavarogni...van itt mégegy óvári srác az APOFISZ....lennénk páran ha összejönne....
jah nem...úgy nem csavargok el mert aztsemtom hol van..csak budaörsre meygek meg törökbálint....ott van az rmc nekem az is nagy dolog hogy nem robogó bolta meygek..nézegetni hanem ktm be vagy iylesmibe..
Nekünk itt van a Szigetköz, 10 Budapestre nem cserélném. Találd meg a szépségeit, van benne lehetőség. Egy élet kevés lenne kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket.
Ha mégis urbanizációra vágysz van bőven téma a városban is (megújult terek, belváros, lepukkant városrészek, templomok, óvodai udvarok galambsz@ros tetők és még sorolhatnám). Közel az M1 ha forgalmat akarsz (éjszakai, svenk...)
Ha van egy géped és egy kis időd, pici fantáziával mindenre képes vagy!
ha gyalog mennél akkor a kutya sem fog hozzád szólni a portán
ha autóval akarsz akkor mond hogy a konténer terminálhoz
de nemigen szoktak kérdezősködni, lenézi a gép a rendszámod aztán jólvan