Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

holnap meygek pestre vagyhát budaörsre haverral viszünk autót----kasznishoz eladni....akkor rmc motorboltba benézek...meg lesz egy kis fotózásis...
budapest, weiss manfréd u 5-7(régen szabadkikötő u volt)
ezek mellett van még de azok másik telephelyen
nézd meg a térképen
Az én falum se épp zajon,de a tiéd viszi a prímet. De jó is lenne.
Szia.Igen.Azt,hogy mit mértek benne azt nem tudom.Csak építünk és bontunk.
Ne is sértegess ilyennel,hogy Pesti lakos.
Ízig-vérig somogyi betyár vagyok.A Balatontól 20 km-re.

http://hu.wikipedia.org/wiki/S...
az is bp en van a szabadmedence? én még sosem voltam iylen heyleken csaka átutazóban meg egykét heylen stb stb...
ez a szabadkikötői 1es medence
az itt az érdekes hogy a sirályok látszanak a vízen, mellettük a nagy uszályból meg épphogy a koksz teteje
a kettes medence ilyen:
szia...tudod úgy értem a kevé embet hogy általában az alföldön atanyáknál szokott az lnni hogy betörnk meg gyilkosság stb....
Hogy veszélyes lenne a kevés ember? A sok szerintem sokkal veszélyesebb
na bakony az sem lehet rosz hely.....ott is csak eccer voltam kiréndulni pedig nemlakok tőle messze..nem veszélyes ilyen elhagyatott helyen lakni? az elhaygatottság miatt kérdem....távol mindentől ---stb érted...
Sziia "apophis" Köszönöm szépen a dícséretet a kép iránt..:) Az őszi erdős képre gondolsz? Mert az a Wittmann Parkba készűlt Október körűl..
aztapicsa...komoly video!

Laktam ott 2 évig, Budán, zöldben, nem bent a sűrűben. Nekem még így is sok volt

Most kint vagyunk a Bakony peremén, nyaralók közt, 3-4 család lakik a környéken, a falu 4km innen

Így jobb. Közlekedés az nincs, tegnap simán itt maradtam vezetés helyett, mert semmi kedvem se volt a latyakban tapicskolni háromnegyed órát, mire bejutok a buszmegállóhoz, aztán ugyanez vissza, motorral meg a hó miatt nem álltam neki a meredek lejtőnek. Ez ilyen, megvannak a hátrányai is, egyébként viszont élvezzük. Délre persze elolvadt, nehogy a hangulata meglegyen
Milyen jó forraltbort mértek belőle! Ez a fridge-en volt, nem?
áááááááááá semmi-------legalábbis az én részemre senki sem írt..lehet h kicsit célzottabban kell írnom...pl nagy dávidnak egyből....de irhatsz neki ha érdekel a dolog...
hy nem is láttam hogy fent vagy ..köszi a kerék hirdetést ..volt rá valami ?,
szia apo--
jó estét....
szia Cintia szép az erdős kép hol készült ?
ini te pedig valami dokkmunkásvagy hogy iylen jó képeket tudsz csinálni?
amugy te pedig ott dolgozol a rakparton...vagy horgásztál vagy hogy kerültél iylen helyre.......ez a hajógyári sziget vagy?
sokszor irigyellek benneteket budapesti lakosokat hogy annyi minden látnivaló van egy városban....annyi szép hely lehet,még.......énmeg alig jutok fel és senkit sem ismerek ott .......
ha már pesti kép(telefonos)
Tavalyi termés.Fő állású munkakereső vagyok.Májusban egy éve,hogy végeztem a második szakmámmal.Amúgy szinte minden voltam eddig csak akasztott ember nem.Ez a faházas munka a fő foglalkozásom.
amugy te mit melózol?
és miylen géped van? lehet h már kérdeztem.....akkor bocs de sok emberrel beszélgetek nemtom kinek miyle van csak kérdem h tudjak vizsonyíttani.....de szerintem ezeket nem mostanában csináltad..van egy oylan érzésem..vagy tévedek?
Csak,hogy pörögjön egy kicsit a fórum.
Szerintem az lesz az.Mondjuk én csak melózni járok Bp-re.Oda is csak hébe-hóba