Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

PL ILYESMI KÉPEKRE GONDOLTAM....barangolok barangolok....tök szupi..meg persze azokra az utcákra gondolok ahol kicsit nagyobb a nyüzsi....
haverom amerikában volt nászuton többek között NEW YORKban ....és mesélte micsoda durva frankó város... irigyeltem....
az a baj tudod h aki nem odavalósi mint pl én akkor igen cinkes ám egy bp i fotózás.....szeretem a nagy városokat,főleg azokat az utcákat ahol vékony utak vannak 2.3 sáv....és vékony járda illetve magas házak egybefüggő fallal.....nem akarom azt mondani hogy pl mint nevjork.mert természetesen nemlehet összehasonlíttani de pl pesten is vannak iylen utcák..nemtudom miylen utcában de azért multkor láttam iylesmit....nagyon tetszett....ha van iylesmi képed szivesen megnézném itt fórumon...akár nagy terjedelemben is.....mostanában rá vagyok kattanva a google térképre és arra funkcióra amire ha rákkattintasz akkor abból a szemszögből láthatod az utcát ahonnan kamerával autóval felvették foylamatosan az utcárol apanorámát...jártam így már oylan gettókban stb ..hawaiion..kész idő és földrajzi utazás az egész...imádom...
Ez a kép 550D-vel készült, egy EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM obival, Manfrotto gömbfejes tripodról, infrás távkioldóval. 430EXII Speedlite vaku volt még rajta, de ezen a képen nem használtam.

Néztek nagyokat mikor a cuccokkal becaplattam a két sáv közé...

Nem vészes, főleg ilyen helyen nem, itt nagy a forgalom. Persze van olyan hely, ahová nem mennék éjjel, de ált. van nálam vmi amivel fel tudom venni a harcot, ha megtámadnak...

Amúgy szerintem érdemes rászánni a városra egy kis időt, sok jó képet lehet lőni, úh ha megteheted, h pár órát fotózgass, akkor érdemes belevágni.
de irigyellek....tudod én max csak dokihoz járok pestre amugy meg az osztrák határnál lakom...szóval nekem a bp az egy ismeretlen de becsült helyszín! szivesen fotózgatnék eccer kéccer pesten énis......amugy nem gáz pesten fotózni, nem szedik ela gépedet a cigányok és egyéb álatfajták....?
miylen géppel dolgozol?
Jah, és persze ez a kép vissza lett 'butítva', h ide felrakjam, mert eredetileg ez egy 18 Mpx-es kép.
Szia!

Persze, én csináltam.

Valamelyik nap este fotózós túra volt a városban. Esett az eső, aztán ültem a kocsiban, elállt, lőttem kb. 10 képet (az is sokáig tartott mert 30-45 mp-es záridőkkel készültek ezek), aztán megint elkezdett esni, így abbamaradt a fotózgatás.
szia zema......te csináltada képet amugy?
van valami szép képed még bp-ról?
szivesen megnéznék párat had mozogjon az oldal picit....kezd laposodnia lusta fiuk miatt!
Nem tudom mi lehet a probléma :O
ezt akkor töltsd fel mégeccer csibehusi:)
Sziasztok..Pár kép a mainapról--csavargás által alkotott képek :)
Bp. by night...
Há vakújjá meg szőkejány.....milyen kék szemed van!biztos nem te vagy a drz-n a képeken!
szuper........
Csak ajánlani tudom ezt a gépet.Endurozáshoz meg tökéletes.
motorozni miért nem szerzel be egy vízállót?
ezek mérsékelten ütésállók is, por sem eszi meg őket
áá, nem fogom feltenni fedélzeti kamerának, egy kisgépet már megöltem igy
hát igen szerencsére tud ezt azt:) de azt tudnod kell hogy a fényképezögép ellensége a por és aviz illetve....a rázkódás ütés......
a használati utasíttásban ott van feketén fehéren hogy a garancia nem érvényes ha ezeknek a bajoknak hatásoknak kiteszed....szóval ez azt jelenti hogy lehet hogy ha felcsatolod mocira kamerázni akkor nemfogja sokáig birni.....
Ár 44.900 forinttól
Kategória kompakt, valós keresővel
Váz jellege
Felbontások 4288 × 3216, 4288 × 2864, 4288 × 2416
Képarány 4:3, 3:2, 16:9
Érzékelőlapka pixelszáma 14,2 Megapixel
Érzékelőlapka mérete 1/2,3"
Érzékelőlapka típusa CCD
Effektív pixelek száma 14,0 Megapixel
Színszűrő G-R-G-B
Érzékelőlapka gyártója
Érzékenység auto / 64 / 100 / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200* / 6400*
Zoom 28 - 504 mm (18x)
Digitális zoom igen (max. 6,3x)
Automatikus élességállítás igen
Kézi élességállítás módja nem
Élességállítás módja TTL kontraszt érzékelős, arcfelismeréssel
Közelpont normál élességállításnál 40 cm
Közelpont makro módban 2 cm
Fehéregyensúly állítás auto, 6 előre beállított, kézi,
Fényerő f/3,1 - f/5,6
Legszűkebb blende F6,4 / F11,0
B záridő nem
Leghosszabb záridő 8 mp
Legrövidebb záridő 1/2000 mp
Beépített vaku igen
Vaku hatótávolsága (v. kulcsszáma) 0,4-8,0m (nagyl.) 2,5-4,4m (tele) @ISO Auto
Külső vakucsatlakozás fajtája nincs
Vakumódok Auto, derítés, lassú szinkron, ki, vörösszem-hatás csökkentő, vörösszem-hatás csökkentő lassú szinkronnal,
Expozíció korrekció ± 2 blendeérték 1/3 blendénként
Fénymérés 256 zonás multi, középre súlyozott átlag, szpot,
Blende előválasztás igen, teljes manuális is
Záridő előválasztás igen, teljes manuális is
Szűrőméret nincs mm
Adapter szükséges az előtétlencséhez nem
Sorozatfelvétel igen (14 Mpx: 1,2 kép/mp 3 (gyors kártyával több) képig, 6 Mpx: 3,3 kép/mp 10 képig, 3 Mpx: 8 kép/mp 20 képig)
Videó maximális felbontása 1280 x 720 30 kép/mp, felvétel közben sztereó hanggal és optikai zoommal
Automatikus sorozatok automatikus expozíció sorozat,
Videó maximális hossza
Egyéb videó formátumok 640 x 480, 320 x 240 30 kép/mp
Távirányító nincs
Állványmenet van
Időzítő 2 vagy 10 mp
Időzítő sorozatfelvétel nincs
Videó kimenet kompozit (PAL/NTSC), miniHDMI
Belső memória N/A
Memóriabővítés jellege SD/SDHC
A géphez mellékelt memória nincs adat
Veszteségmentes formátum nincs
Tömörített formátum JPEG (Exif 2.2)
Tömörítési fokok Fine, Normal
Kereső EVF (0,2"; 200e pixel RGB váltottképes FLCD)
Kijelző 3,0" ( 230.000 pixel)
Zoom visszajátszásnál max. 5,7x
Csatlakozás a számítógéphez Hi-Speed USB 2.0
Akkumulátor 4 db elem/akkumulátor (AA)
Töltő/Adapter nincs
Tömeg 341g (akku és kártya nélkül)
Méretek 110,2 × 73,4 × 81,4 mm
Megjegyzés *ISO3200 és 6400 max. 3 Mpixelen, HDMI kimenet, CCD-eltolásos stabilizátor, panoráma illesztés gépen belül, AF segédfény, arcfelismerés, vörösszem korrekció, pislogás szűrés és mosoly-indítású önkioldó, intelligens témamód választás
Bejelentés dátuma 2011. január 5.
hát amire nekem kell még sok is, csak már rég óta szemezek egy ilyen géppel, és ez tud HD minőségű videót is szóval video kamerának is tökéletes
szia.....szerintem hobbi célra tökéletes......14 megapixel az több mint elég...sőt inkább már a minöség rovására is mehet......én a helyedben ha megvenném.....akkor max 6 megapixelig használnám a helyedben....és kb iso 200-400 között....amugy ennyi pénzért tökre megéri.....igazából nincs gép ami jobb lenne nála mert ami ennek a gyengesége az a másiknak erőssége....szóval szerintem nem bánnád meg--ráadásul az optikai zoom ami ezeken van a bridgegépeken vagy kompaktokon azis frankó mert nemkell plusz obi....ha neked elég akkor jó is lessz!
wáó macska......már csak egy motort kéne a popód alá rakni...vagy egy kvadot.....aztán mehetnénk csapatni:)) szolj apádnak vegyen kvadot csibe:)
Ezt karácsonykor csináltam,próbálgattam a gépet :)
Múltkor nem láthattatok mert rajtam volt a bukó..de most töltöttem fel egyet magamról :) Amugy köszi a jótanácsokat srácok :)
hogy ősinte leygek szivesen megnézném élőben az alföldeta maga síkjában,egy csodálatos dolognak tartom attól függetlenül h még nemvoltam.....de gyerekkoromban mikor tanultunk róla akkor már nagyon megtetszett..
Anno 2 éve a nagy alföldön dolgoztam pár napot.Somogyi betyárnak ez ölég egyhangú vidék,de mondjuk annál szebb.