Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi..álványról max zum időzitett kioldas....boldog karácsonyt!
Nekem FinePix s5700 van.Hobbi célra szerintem tökéletesen megfelel.
Nagyon jók a képek. A holdas képet hogyan sikerült elkészíteni? Nekem valahogy eddig nem igazán jött össze.
szia holnap meglesz....
na mentem aludni..... csinálj sypet ....és ott tudunk jobban dumálni .....csáo
már jóvolna bandázni mint ahogyan látom a srácokat jutubon h mekkora bandát öassszehoznak krosszozni endúrózni stb stb...
íííííííí dejólenne már...
időnként meg megálok körülnézek és élvezem a természet adta szépséget és néha fotózok is...
na majd tavasszal .......én se szoktam durvulni .......
énis ezért nem motorozok más motorosokkal mert velem robogós ne jöjjön....mikor oylan falakra felmászok amikre csak felmerek menni....szóval vannak itt ktm es srácok óváron hívtak is pályára de én oda sajnálom a drz-t----én nem meygek a gépemmel 160 nal mint ők:(
én nyugis megfontolt motoros vagyok..kímélem magamat is meg a mocit is hogy nehogy elessek és ne is eygen sokat a gép----
én is egyedül szoktam motorozni ..előtte 8 évig nem volt mocim ..azelőtt meg tura és túrasport motorok voltak akkor többen voltunk ..a haveromnak bandit 1200 van na múltkor vele voltam aszfalton ....szerintem unta kb 120 max .... de a töltésre nem akart jönni :-))))
a motorral együtt vettem.....de lehet hogy felannyiból meglenne mint amennyibe kerül ha maszekba megcsináltatod valami cimborával....egy kis utánnajárás.....anyagszerzés ..egy kis hegesztés stb....rajta volt a motoron.....amugy hányan motoroztok ha mész motorozni? csak mert én 16 éve egyedül motorozok..kicsit uncsi volt....meg sosem éreztem biztonságban magamat...ha esetleg elesnék úgy hogy nemtudok visszaülni a motorra és hazajutni az erdő közepéről 6-8 kilóméterről a legközelebbi faluig legalább.....szóval ideje lenne egy jó kis csapatot összeszednem csak én úgy vagyok hogy oylan emberrel akarok motorozni tudod akivel megértem magamat ...hozzám hasonló emberkékkel...kicsit visszahúzódó vagyok aztán nem haverkodok orba szájba..mindenkivel....de remélem majd tavasszal összehozunk valamit..:)
nem tudsz csinálni fiokot magadnak vagy nem tod feltelepíteni
az jóóó.... a mocidra a blokkvédőpáncélt hol vetted ?
egyszerüen nem értem miért nem engedi a skipét hogy továbblépjek vele..mindnet beírok és azt írja ki állandóan hogy ellenőrizze a beírt adatokat...
KORZÓBAN VAGYOK.....AMUGY azon aygalok hogy mepróbálok a lajtába meni dolgozni...hátha kell szakács..de ez csak későbbre terveztem...
és te ?
Lajtában
azaz bezenye paprét..ott hagytam el a rendszámtáblámat....amugy hol vagy szakács?
Bezenye-Paprét.....szakácskodom.....
ez most vagy mosonban van vagy bezenyénél A gazdasági részen...amugy mit melózol apo?
a szobrot nézd DDDD
én mindent törlök ami bejön.....2 db levelem van bent most is...amugy holnap csinálok skipeot---
na f@sza....gyártsál skypet az legalább gyors ....és megy telefonról is ....asszem az email fiókom megtelt jelentéssel .....
szuper......de azért bejelülhetsz ha esetleg tag vagy még.....énmeg amugy a fészt utáltam meg...
na azt az iwiw-et hogy megutáltam ...rohadt lassú....nem is szoktam használni
facet a napokban töröltem.....de skipeot azt csinálok holnap.....mert az kéne.......ha megvan holnap a címem akkor ide megírom neked fotozás topikba.....amugy iwiwen megtalálsz CSEHI GÁBOR GABÓ néven mosonmagyaróvár városban--