már jóvolna bandázni mint ahogyan látom a srácokat jutubon h mekkora bandát öassszehoznak krosszozni endúrózni stb stb...
íííííííí dejólenne már...
időnként meg megálok körülnézek és élvezem a természet adta szépséget és néha fotózok is...
énis ezért nem motorozok más motorosokkal mert velem robogós ne jöjjön....mikor oylan falakra felmászok amikre csak felmerek menni....szóval vannak itt ktm es srácok óváron hívtak is pályára de én oda sajnálom a drz-t----én nem meygek a gépemmel 160 nal mint ők:(
én nyugis megfontolt motoros vagyok..kímélem magamat is meg a mocit is hogy nehogy elessek és ne is eygen sokat a gép----
én is egyedül szoktam motorozni ..előtte 8 évig nem volt mocim ..azelőtt meg tura és túrasport motorok voltak akkor többen voltunk ..a haveromnak bandit 1200 van na múltkor vele voltam aszfalton ....szerintem unta kb 120 max .... de a töltésre nem akart jönni :-))))
a motorral együtt vettem.....de lehet hogy felannyiból meglenne mint amennyibe kerül ha maszekba megcsináltatod valami cimborával....egy kis utánnajárás.....anyagszerzés ..egy kis hegesztés stb....rajta volt a motoron.....amugy hányan motoroztok ha mész motorozni? csak mert én 16 éve egyedül motorozok..kicsit uncsi volt....meg sosem éreztem biztonságban magamat...ha esetleg elesnék úgy hogy nemtudok visszaülni a motorra és hazajutni az erdő közepéről 6-8 kilóméterről a legközelebbi faluig legalább.....szóval ideje lenne egy jó kis csapatot összeszednem csak én úgy vagyok hogy oylan emberrel akarok motorozni tudod akivel megértem magamat ...hozzám hasonló emberkékkel...kicsit visszahúzódó vagyok aztán nem haverkodok orba szájba..mindenkivel....de remélem majd tavasszal összehozunk valamit..:)
facet a napokban töröltem.....de skipeot azt csinálok holnap.....mert az kéne.......ha megvan holnap a címem akkor ide megírom neked fotozás topikba.....amugy iwiwen megtalálsz CSEHI GÁBOR GABÓ néven mosonmagyaróvár városban--
íííííííí dejólenne már...
időnként meg megálok körülnézek és élvezem a természet adta szépséget és néha fotózok is...
én nyugis megfontolt motoros vagyok..kímélem magamat is meg a mocit is hogy nehogy elessek és ne is eygen sokat a gép----