jah nem ezen nem agyalok..semmi extra csak meséltem...én nem vagyoyk amugysem egy mindennapi figura vannak olan dolgok amivel kitünök az emberek közül.....én így lázadoka modern felgyorsult világ ellen....
nalátod.....nekem egy öreg alkatelem van ami pici és lapos de csak azért mert semmit sem tud..nemkelletta hely a különböző extráknak objektívnek stb..agynak-----aki nem ért hozzá az azt látja hogy egy hiper szuper kicsike fulos telefon---közben meg 3500 ft volt 600 ft lebeszélhetőséggel ...a teszkóban..de ütöm vágom semmi baja.....a többi százezres telók meg sorra letolják a nacit..a sok kis köcsög meg 3 havonta ujtelefont vesz.....csak tudnám kinek apénzéből...és hogy minek....
jó jó--persze énsem arra értem h mutogatom a dolgaimat stb....mert nekem évek óta ugyanazok a képek vannak az infómban is stb...szóval én nem vagyok egy mutogató fiu....én szeretek elkussolni a sarokban és csak lazán ellenni ..nem bántani fikázni senkit sem....
de mivelhogy fotózok ezért szeretema szépet és csak egy összevágott fotósorozatot nemfogok felrakni mert eg ymotoról kicsit uncsi lenne ..mert nemnagyon vannak motoros cimboráim akikkel eddig tudtam volna fotózgatni....ő motorját is meg még egyet kettőt stb.....
de ha egszer ráveszem magamat akkor tényleg alkotni akarok valamit pl hd minőségben amire felfigyelnek és mondjuk tetszik az embereknek...
szeretnék alkotni valamit életemben...ha ez egy jó fasza videó vagy videók..akor azok vagy pl tervezek most egy motort azt épttem meg..szinte mindenem megvan hozzá.....váz kerekek stb minden kivéve a blokk.....összekell rakni hogy érezzem h élek és nem csak dolgozok!
Én mondjuk a magam és a szűk környezetem örömére fotózok, videózok, ezért nem is töltögetek fel. Meg nem is arra megyek, h húúú, ki mit szól hozzá. Egy-két képemet szoktam megosztani egy amerikai fotós oldalon, mert ott hozzáértőkkel lehet dumálni, meg normálisan véleményezik.
a forgatókönyves nem azt jelenti részemról hogy meglesz játszva hanem csak annyit hogy egy füzetbe leirom aterveimet elgondolásaimat és beállításokat az ötleteket és akkor azokból összehozok valamit....és a CINTI21 felhasználó peddig szépen megszerkeszti nekem stb..szeretnék bele lassított felvételeket is...stb stb..szóval semmi extra nem vagyok STEVEN SPIELBERG:) vagy SCORSESE:)
Tudjon telefonálni és zenét lejátszani. Ez több,mint megfelelő.
de mivelhogy fotózok ezért szeretema szépet és csak egy összevágott fotósorozatot nemfogok felrakni mert eg ymotoról kicsit uncsi lenne ..mert nemnagyon vannak motoros cimboráim akikkel eddig tudtam volna fotózgatni....ő motorját is meg még egyet kettőt stb.....
de ha egszer ráveszem magamat akkor tényleg alkotni akarok valamit pl hd minőségben amire felfigyelnek és mondjuk tetszik az embereknek...
szeretnék alkotni valamit életemben...ha ez egy jó fasza videó vagy videók..akor azok vagy pl tervezek most egy motort azt épttem meg..szinte mindenem megvan hozzá.....váz kerekek stb minden kivéve a blokk.....összekell rakni hogy érezzem h élek és nem csak dolgozok!
Bár e-mail-ekre nagyon nem szoktál reagálni...
de majd ha meglesz igérem felrakom..türelem..
Mikor fent van a GoPro, akkor többet fogyaszt a motor?