Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt még akkor írtam mikor nem tudtam a nikonodról. Én se videózok telefonnal. Csak akinek nincs dslr gépe az néha szokott.

Majd linkeld be ide, ha kész a forgatókönyves videó. Megnézem szivesen.
telefonja van mindenkinek talán...de én nemszeretem a telefonokat ezért a legolcsóbbat vettem...én fénykepezgetek inkább igazi digit géppel.....szóval atelómon nincs kamera sm mms lehetőság stb..egy nagyonolcsó alap gép..minnél ecerübb annál jobb...én a pénzemet a motoromra és a dslr gépekre költöm inkább....majd lesz video de csak tavasszal ha megvana forgatókönyvem mint egy profi..stb,...tényleg jóval akarok indíttani....amire aztmondják h jah..ez már faja....
Sajnos itt a tél, így élesben még nem tudtam kipróbálni a Hero2-öt, de talán a teremcrosson.
Ha meg van egy nikonod, akkor meg csak elhatározás kérdése.
Mindenkinek megvan a maga gondja, de a videón lehet mosolyogni. Látom te is szoktál motorozni. Miért nem csinálsz akár egy vidám telefonos videót és vágod meg azon az eszközön amin netezel? Pozitívan kell a dolgokhoz állni ha tudsz! Vagy ha videó nem, akkor fotó. Akár egy telefonnal. Telefonja mindenkinek van.
nekem nikon d5000 em van az is hd de még igazából csak tervezgetem agyban azt h miylen vidit csinálok...majd tavasszal ha öszejöna szép idő akkor rakok fel énis ide videók közé de valami igényeset akarok és addig töröm a fejemet hogy milyen legyen....amugy steadykam nélkül neki sem állok..:) még aztisakarok venni..és ha összejön akkor amerikából hozatog go pro hd hero 2 kamerát.....de az még odébb van.....
igazad van...de én az a tipus vagyok aki ha irigységről beszél akkor nem tőlük irigylem ,hanem inkább magamtól hogy sajna nekem egy panelos élet jutott egy alkoholista apával aki a család pénzét elidta és adósságokba vetre.....
Biztos más a mikrofon.
Ezért kerül az 1D kb. 11,500-al többe...

Felrakva nincs videó sehol, de ha érdekel töltök fel valahova, aztán majd elküldöm a linket.

Ez meg Litvánia, Vilnius...
Ha szép hangot akarsz, akkor biztos kell.
Aztán lehet, hogy más mikrofon tesznek az 1D Mk IV-be meg az 550-be.
Vannak valahol videóid?
Én a gopro-t csak eksönre használom (motoron), amúgy a canon-nal videózok. De azért nem vagyok elájulva a hangtól. A kép nagyon szép, de sztem veszek egy sennheiser külső mikrofont rá.
ne irigyeld, inkább lépjél, tegyél érte minden nap, hogy neked is meg legyen.
nézni is jobb az ilyen vidit (főleg, ha tényleg látványos ), ha egyfajta célként nézel rá, és nem irigykedve
Itt van hang, de et meg a GoPro rögzítette.
Nincs rajta hang, csak zene van.
De canon nem olyan rossz hangot vesz fel.n
Külső mikrofon van a vakupapucson, vagy a hangot hogyan rögzíted? Gondolom nem a beépített mikrofonnal.
Én csináltam. DSLR géppel és GoPro kamerával.
Akik a videón szerepelnek,mazoknak csünyán bejött az élet!
te csináltad a vidit?
amugy fasza lett.....gondolom teis minimálbérből élsz.....a fehér trikós csajrol is üvölt hogy mindene megvan..annyira kiegyensúlyozott.....a pár mozdulatából amit látok azt érzem hogy szintén nem lehet csóró.....mert nagyon elvan engedve....nem bántom őt mert akár a lányod is lehetne ha jobban belegondolok....csak irigylem h másnak iylen fiatalon iylen motorokra telik....:)
Mostanság inkább videózok.
Csak hogy pörögjön a topic: link
Zema durva!
olyan 4 felé még feljön ha jól emlékszem
a 6 tuti nem arra emlékszem, volt egy faca gif és az nem akarózott megjelenni
szerintem méretprobléma lesz - valahol 1-2MB között van a felső korlát, ha jól emlékszem.
Jajam,nekem se engedi feltölteni a képet..:O Nektek engedi? Mert a "kutya" nevű felhasználónak látom engedte :D
Valami lehet nem klappol, ha már többen nem tudtok képet föltenni
nemengedi a képet feltölteni sajna...new yorkról...:( amit google térképröl töltöttem le....
bocs lemaradta kép:)