aham.........nekem anno egy pana dmc fz5 utánna 5o utánna meg nikon d 5ooo kit em volt.....a csajom fotozott a fujival énmeg a panával..szóval anníira nem merültem bele de akkor marha jó kép lett...mekem nemnagyon lettek jok a holdas képeim..mindig találtam benne valami hibát..
ano amikor kiadtáka ezta digitgépet s56oo át akkor vettem egyet ajándékba acsajomnak akkor 6o ropiba került......
tanulni mindig tudsz a filmezésről.....elolvasol pár cikket aztán egyből jobban fog menni....csak gyakorolj...
motorozás közben erősen kapaszkodok DDDD... ezek régebbi képek ..csak úgy csavargós kutyasétáltatás közbeni Szeretek fényképezni ....csak technika az nagyon minimum ( finepix s5600) meg a tudásom is......
ok-----ahogy érzed.....tőlem egy karburátor tisztittásért és állittásért egy 5 öst szokott kérni de akkor az tutira tiszta és frankón bevan lőve...kitakaritt bezsiroz amit kell....csak ajánlani tudom...
van egy haverom a horváth szabolcs..évek óta ő csinálja a mocimat.....ha akarod vele megnézetheted! korrektul ért hozzá....
3o 973 o8 69 vele megtudod csináltatni nagyon profia srác! becsületes ás korrekt áron dolgozik!
Suzimnak a vége is kb ennyi de valami beállítás gondja van ,szerintem karbi , mert sokat állt srác nem használta mikor elhoztam zöld takony jellegű cucc jött ki a túlfolyón (szerintem parafin kicsapódás)...
Cidesszel én is beszéltem engem nem győzött meg...meg az a gondom ,hogy nem "E" -s igaz 25-30 eft körül megcsinálja de pl a Martin 55 eft de az dbkillerrel és az teljesen hivatalos műszakin átmegy ......
elvileg 14o körül van de mivelhogy a digitális bicajórám csak 1oo ig mér ezért nemtudom......14o vagy csak 13o nemtudom majd jövőre lemérem...haverral valakivel kocsival vagy mittudomén......amugy frankó kipuffot a tüzoltóság mögött a widemann tudna neked korrekt minöségben és árban csinálni......én eccer udagurulnéka heyledben....vagy ha akarod tavasszal elugorhatunk aztán nekem is kell beszélnem vele amugy...
tanulni mindig tudsz a filmezésről.....elolvasol pár cikket aztán egyből jobban fog menni....csak gyakorolj...
finepix s6500-as gépem van
3o 973 o8 69 vele megtudod csináltatni nagyon profia srác! becsületes ás korrekt áron dolgozik!