Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

boldog új évet nekedis csivahuligán....amugy nem meygek dimbes dombos pályán mert a kisalföldön lakom és nálunk maximum a szemétdomb a domb...meg talán egy kis ártér a szigetközben....ott pedig a zárások és töltés max:)
Ha nem mész kemény helyeken akkor oda jó így is,de egy technikás pályán könnyen megbosszúlhatja magát.
Csak,mert régen jártam erre felé.
Így megkésve,de Boldog Új Évet mindenkinek.
krossz csizmában nekem is csak lábujheygen ér le alábam mert mereva csizma és nem rugózik asargamnál annyit a cucc!
amugy nekem pont jó a magassága.....csak akkor nemszeretem mikor nagyon lassan kanyarodok...az még kicsit darabos.....van hogy elvesztem az egyensúlyom.....amugy nem huzatok össze semmiféle rugót mert nekem az tetszik ha minnél magasabban van a valaga....ha oylan jó krosszos...
Nem próbáltad meg a rugót összébb húzni.Én 190 vagyok,de amikor megvettem az xr-t csak lábujj hegyen ért le a lábam.
Szép-szép.Minden elismerésem a tiéd.A tanulgatással meg csak óvatosan.
án 180 cm vagyok de nekem is nehezen ér le a lábam...neki is leér picit de éppen ezért dölt jobboldalra gondolom mert átkellette hejeznie atestsúját a jobb oldalra hogy a lába azona felán lejebb leygen.....de igazából tőle is megkérdezheted azt hogy hoygan ért le alába...ő szerintem jobban tudja....de amugy nincsen belölle alacsonyított változat....de szerintem a KTM ek még ennél is magasabbak!
Az a nem semmi, hogy egyáltalán leér.
Vagy van ezekből alacsonyított változat? Mert amivel én találkoztam, ahhoz nekem asszem létra kéne (176 centi vagyok).
szerintem csak direkt pucsítt mert egyedül ül rajta és alig ér le a lába...róla:) de azért rendes tőled h figyelmezteted.......márcsak motorozni kéne megtaníttani....
ha esetleg cinti van még valami iylesmi képed vagy valami akkor tedd fel nyugodtan..kell egykét nap mire a fiuk feljönnek fórumra...tudod azért mert most nem írnak az nem jelenti azt hogy nem is olvasssák csak éppen nem találnak semmi extrát érdekeset amire írhatnának választ..de remélem felkelted az érdeklődésüket!
menet közben ne így ülj rajta mert elbaszódik a gerinced
Címet nem adtál neki!
Majd én:
Csibewer ezt látta, miután eléggé elővigyázatlanul vissza talált szólni a Mamának!

Sziasztok!

Bár elmúltak az ünnepek, fába szorultak a férgek, itt egy próbálkozásom legújabb terméke.

A kép FinePix S5800-l készült, de hogy milyen beállítással azt ne kérdezzétek.
szia szintia......örülök h csatlakozol hozzánk a szeméyleddel és képeiddel....ha van még kis fotód bármi akkor szivesen látjuk és irhatnál egy rövid leirást arról hogy hol és mikor készöltek a képek miylen géppel stb..had fogyjona betü!
Sziasztok.Hallottam erről az oldalról és beregisztráltam,nem is rossz ;) Szeretek fényképezgetni szabadidőmbe,és szeretnék pár képet feltölteni hogy láthassátok.:)
Jó Szerencsét! Tisztelet a Gépésznek!
Oké rendben ,de hátha még jó lesz valakinek
Szia, meg van mar koszi.
Ha jól láttam egy fórumozó azt írta ez jó volt a Nikonjához .Üdv !
kovkal@freemail.hu
Szia, tudnal adni elerhetoseget.koszi
akkor megnézted a pixinfót megtaláltad? nincsmit amugy
Szia!
Küldjél nekem privátba egy fotót és megnézem neked. Válaszként le is írom, hogyan tudod megnézni. Nekem is D90 van, szerintem nagyon jól jártál vele.