Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs ?....facebook ?,
egyiksem...
szezámmagos tuile... :-)))
Mi az a csipkés cucc a képen?
Mintha damilháló lenne tempurálva
skype v. msn ?
Aunernél 1 kicsit borsosabb az ára
ne mondjár már iyleneket h egyszerü mint te,amugy mit melózol és hol,?
énis olyan terpmotoros vagyok aki kerülia sarat..ha nem muszály nem meygek mocival sárba....hiába hívják dirt bike -nak a motorunkat akkor is sajnálom koszolni..ezért is akarok kicsit majd supermotozni tavasszal párszor hogy ennyi év magáníyos motorozás után leygen egykis városi motorozásban részem..
egyszerű mint én ....DDDDDDD
jó fajta .....de én használtba gondolkodom most vettem a cordurát meg a sisakot is .......úgy hogy nem akarok sokat költeni .....meg azt sajnálom terepre ......
nekem ez nemjön be......énnekem azok jönnek be ami kicsit csicsás....fura formák..vonalak stb..
aham...még sosem voltam luisban.....de haverjaim 1o éve járnak már bécsbe -----amugy ezt akarommegvenni magamnak majd buksit előreláthatólag..csak az aunerban elfogyott...
http://www.louis.at/_20d2f05cb...
ezt néztem használtan jövőhéten megnézem élőben......
ezt nézd meg ha érdekel........http://www.louis.at/_20a9dad16...
voltam bent 2 hete a tag azt a csúnya szemüveget akarta rám sózni..DDDD huuuuu de buzis .... nem csodálom nem kell senkinek
huh nekem axo boxer motokrossz csizmám van meg 3 db sima ingem.....ktm--fox....meg még valami mittudomén...meg van egypár kesztyőm..... buksimat eldtam egy mosoni haveromnak....kék fehér tt 6oo e je van a srácnak amugy.........május óta nincs buksim és nem motorozom mert akkor műtöttek....ezért várok tavaszig a motorozűssal..lábadozok.....amzgy győrben szoktam vásárolni....jah meg van egy freestyle motoros nadrágom..protektoros kabátom 4o oooftos....modeka...meg egy táli WINTEX duplabetétes endurókabátom.....
amugy ITT SZOKTAM VÁSÁROLNI..NAGYON JÓ CUCCOK VNNAK OLCSÓN,,,,MINDIG VAN akcio pl most is....
www.aunergyor.hu nézz be bátran.....de ha komyoylan akarsz cuccot vennia kkor felmehetünk györbe együtt valamikor jövőre aztán körbelesünk...nekem is bekell vásárolnom...
Ott hon unatkoztam .. :-))) Gábor milyen motoros ruhád van ?(csizma ,protektoring ?,Bukó stb ) vásárlás előtt állok és nem tom milyet vegyek kinéztem 1 párat csak pl protektoring v. páncél tapasztalat ( van cordura ruhám meg egy zárt sisakom csak azt sajnálom terepre ......
1 Indián győri belvárosban
nekem is van egy távcsövem de abban van keresztben egy szál..horizontális és vertikális--szóval azzal azért nem fotózok mert bennemarad a csík
amugy..sajna az 55-2oo mm es telémmel nemtudok valami jó képet csinálni....nem egynagy durranás....max tavasszal és nyáron mikor szép az idő..nem vagyok megelégedve vele....alapobi...
apo te mit melózol hogy iylen kajákat tudsz fotózni? szakács vagy vagy ezeket kajáltad valahol?
messze lévő tárgyakat lehet úgy fotózni hogy elétenni egy távcsövet
pár éve a balatonon fotóztunk így hajókat
persze nem kell túl jó minőségre számítani
egy kis gasztronómia.....
Hansági napkelte anno...