persze persze--kávézni nem szoktam------de teázni igen....nem szoktam a vérnyomásomat feleslegesen emelni....max ha motorozom.....amugy irigyellek a dr miatt..azért egy 6oo as gép az azért nyomatékosabb mint az én kis szuzikám! multkor egyik 65o es dominátor alázott le....alacsonyabb tartományból huz......meg végsebesságre is többet mennek mert turaendurok.....enyémet pörgetni kell hogy menjen te meg alapbol tudsz vele pöfögni......meg mélyebb a nagyobbaknak a hangja.....irigylem....de terveztem kipufot a mocira már csak felkéne rakni egy kis gyapottal azt mehetne is..de tavaszig nem nyulok a mocihoz.....had pihenjen szegény .....meg addig énis erősödöm...
na majd tavaszra összehozunk valamit mert akarok videót összevágni fasza zenével.....lassított felvételekt is stb meg egy két érdekességet amit elnéztem jutubról kamerabeállíttást stb stb.....meg csinálok hozzá egyedi álványt hogy még extrább legyen...van már hd kamerám de sajna az egy digitális gépben.....azzal nemnagyon szeretnék sarazni meg ugratni......szerintem veszek tavaszal egy GO-PRO HD HERO kamerát aztán azzal megfogok egykét trükköt tanulni....jólesszaz...
szia.....csak annyit tudok javasolni hogy van egy oylan oldal a neten hogy PIXINFO.COM ott beírod a gépkeresőbe a tipust amit keresel és oylan frankó teszteket fog neked kiadni amit hozzáértő ember tesztelt és írt .....nézd meg..énis ott szoktam néha néha gépvásárláskor nézegetni....sok sok hasznos infót fogsz kapni..nekem tökre bejön az oldal....
szia...........hát ezt nem tudtam h fiatalon ilyen hipószinüek...nekem is volt egy felnőtt példányom pár hónapja de sajnos elpusztult mert nem kapott elég rovart.....szinte telhetetlen volt....sajnáltam mikor elpusztult....
előtte 1 évig volt egy skorpióm amit tesóm fogott olaszországban még rimini környékén..........sajnos mikor korházban voltam akkor nemkapott szintén elégélelmet és mikor hazajöttem akkor is fekvőbeteg voltam és 2és fél hónapig nemnagyoon tudtam mozogni...és akkor szegény skorpióm is elhunyt.....
Ja, ennél a képnél örültem, hogy volt állványom (csak volt, elkeverték a költöztetők ), gondolhatod, hogy nem a verőfénybe rejtette az anyaállat a petéit
Nem albínó, csak fiatal. Az első pár órában jön meg a színük, az elején egész áttetszőek. Gondolom a páncéljuk is akkor keményedik meg. Mögöttük a fészek.
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata a Panasonic Lumix TZ sorozatú gépekkel?
Régebbi modellt szeretnék venni belőle.
Tényleg olyan jó a képstabilizátora?
Eléggé remegős a kezem...
Ha már természet, akkor rovarjaink - voltak valamelyik évben, odafészkeltek az ablakpárkányra még Budán. Francba, kiszedtem az exifet - akkor most nem tudom, melyik. Mindegy, az otthoni példányban megvan :D
(Fogalmam sincs, mennyit keres egy szakács, de ha harmadennyit, akkor nem irigylem )
Köszi...érdeklődés szinten mert mert barinőmnek van egy eos 300 d je és gondoltam neki de uygsem tudom megvenni a szülei pedig nem adnak neki gépre semennyit...csak jó volt ábrándoznio és megkérdezni hogy .......érted.......amugy köszi szépen h írtál választ! üdv
előtte 1 évig volt egy skorpióm amit tesóm fogott olaszországban még rimini környékén..........sajnos mikor korházban voltam akkor nemkapott szintén elégélelmet és mikor hazajöttem akkor is fekvőbeteg voltam és 2és fél hónapig nemnagyoon tudtam mozogni...és akkor szegény skorpióm is elhunyt.....
Van valakinek tapasztalata a Panasonic Lumix TZ sorozatú gépekkel?
Régebbi modellt szeretnék venni belőle.
Tényleg olyan jó a képstabilizátora?
Eléggé remegős a kezem...
:)
(Fogalmam sincs, mennyit keres egy szakács, de ha harmadennyit, akkor nem irigylem )