Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia ! Amint írtam is obi nélkül eladó a gép +markolat . Ha külön nézed akkor 75 a gép 10 a markolat plusz egy akksival. Szerintem teljesen korrekt a cucc ilyen kevés expóval . Nagyon megkímélt darab. Ha nagyon kellene akkor lenne hozzá egy EF 28-70 3,5-4,5 II. mikromotoros obi olcsón ,de az IS-es kitobit megtartom. Üdv!
Szia...van hozzá obi is? vagy nincsen?
Üdv !Ha már beindult a fórum ,hátha jár erre néhány érdeklődő Eladó : Canon EOS 450 d + utángyártott markolat. Minden gyári cuccával ,kábelek ,töltő ,lemezek stb. A markolatban 2 akksival / gyári +egy utángyártorr/+ceruzaakksi tartó. Giottos SP 8306 lcd védő üveggel. Újonnan vettem ,tehát első tulajdonostól. Kevés expóval : 5670 ,újszerű állapotban . /Csak együtt eladó ,de használni is csak így érdemes ,mivel a váz nem nagy magában. Markolattal viszont kényelmesen tartható,fogható/. 85 ezer ft. voda 533 hatvanhat 40 vagy email. Pestre tudom küldeni,egyébként Szolnok megyében van.
Sziasztok,ha nem baj akkor bepofátlankodok pár képpel.
rendszergazda vagy?
huh akkor te tripláját keresed az én pénzemnek szerintem...
Én nem művelek a munkahelyemen ilyen művészi dolgokat, mint amit egy szakács... én rendszerekre távfelügyelek 12 órában.
amugy te mit dolgozol ,megkérdezhetem..én szakács vagyok.....
A légköri pára az ugye van, nagyobb távolságnál hajlamos előjönni, teleobjektíves tájképeknél meg főleg. Nem is szoktam szűrőt használni, amíg tudok, meg értelme van, inkább digitálisan igazgatom ki a képeket. Viszont ugyanennek a párának hangulatkeltő hatása is lehet, ahol vétek lenne kontrasztra hajtva kiirtani a képről, meg is ölné egyből.

A lenti kép az egyik munkába járós útvonalam, ahogy egy szabadnapomon láttam (mert amúgy mindig sötétben megyek rajta végig, 6-kor van műszakváltás, és ilyenkor mindkét 6 éjszakára esik). Igazából akkor már hócipőm tele volt a fagyos, ködös idővel, ami vagy 2 hete tartott (és aztán csak nem hagyta abba még egy hétig), de ez nem látszik a képen
jah nem azért mondtam h megsértettél volna valami féle sz jogokat csak furcsáltam hogy magyarország 10 000 000 lakosából pont olyna embert mutatsz képen aki a szomszédom :) szinte!
tudom, hogy ki ő. igazából személyiségi jogokat ezzel nem sértek mert nem látszik, hogy ki az, hiába is tudja valaki egy motoros egy elkapott pillanatban
szia-----szép a kép csak sajnos ezeka polarizációs dolgok az enyémből sem nagyon küszöbölhetőek ki..igaz nincs is polárszűrőm...sajnos én drz vel nemnagyon fogok túrázni.....és úgy próbálom magamat nyugtatni hogy csóró vagyok hogy rákattantam a jutubon a nyaralós videókra pl erre érdemes megnézni hogy mások hogy élnek mondjuk bermuda szigeteken...A KISFILM GO-PRO HD KAMERÁVAL KÉSZÜLTEK...imádnivaló:) egy normá hétköznapa bermudákon...jjah és érdemes teljes méretben nézni és zenével..remélme valaki megnyitja és megtalálja benne azokata szépségeket és elvágyódást amit énis megtaláltam benne..
http://www.youtube.com/user/dc...
Úgy elsüllyedt a topik, hogy el is felejtettem

Akkor, megint motorral, megint táj. Ezúttal magyar táj, mondhatni klasszikus. Mátraalmás fele lenézve a galyatetői kilátóról.

Ez volt az első kétszemélyes túrám motorral, párom utasként ülte végig mögöttem. Erősen kezdő voltam, de akkor sok volt Neki kicsit a Mátra De szép a környék, igazán. Hasznoson szálltunk meg, és onnan mentünk föl a Galyatetőre-Kékestetőre. Oda is vissza kell még menni, az egyik evőhelyen pedig igen jó volt a vadragu, és a pásztói Csibe cukrászda se rossz. Elhatároztam, hogy teleeszem magam sütivel születésnapom alkalmából, és hát nem jutottam túl messzire, de azok legalább jók voltak
csak azért kérdeztem mert pont az egyik városbéli ismerősömet raktad fel ...ő is itt lakik a városvab ahol én mosonmagyaróváron...:) csak ezért kérdeztem,
Szia,
azért ezt a ktm-es képet raktam fel, mert úgy gondoltam, hogy motoros képekkel kezdek! Később rakok fel több félét. Csak alapvetően motoros oldal.
miért ezt a ktm es képet raktad fel? ez a srác ez nemtevagy!
de hiába töltöttem fel képet énis ha november 17 -óta most jöttetek fel először ide..az oldalhoz hozzászólni....:( ezért ajánlottam fel nmerég ha minden fotós feltöltene valami számára kedves képet és kicsit mesélne róla ...de itt mindenki parázik...hozzuk a nagy buta maygar begyöpösödött átlagot hogy mivan ha..........
ööö... képekkel?
te adi hoygan pörgessük fel ezt a topikot?
csak hogy legyen mit nézegetni--- és ne haljon meg a topik---
eladók a következő objektívek:

nikon af-s nikkor 18-55mm 1:3.5-5.6 ed

nikon af nikkor 35-70 3.3-4.5

vivtar af 1:3.5-5.6 28-210 tolózoom

Sunpak 72mm UV filter

képeket tudok küldeni
Van ugye a vicc az állatkerti oroszlánnal, aki mindig bedobja az ebédjét, aztán ordít veszettül. Elég neki az étel, de fél, hogy ha ezt kimutatja, akkor csökkentik az adagját. Na ez valami ilyesmi lehet.