Lenne egy kérésem ahhoz aki kicsit jobban benne van a fotózásban! :) Gondolom jó helyen vagyok! Barátnőmnek órára be kell vinnie (választhatóan filmet és fotot) egy híres fotóstól, vagy pár képet, vagy fotósorozatot. A lényeg hogy pár percet lehessen beszélni a fotósról, és a fotókról is. PL szegénység ábrázolása a képekben, sport, szeretet, stb, ha pár tippet tudnátok adni hálás lennék! Köszi!
Érdemes megnézi fotós cimboráim..ezt a linket:) a fotózás undergroundja:)
van minden mi szem szájnak ingere--- http://www.flickr.com/photos/t... jó szórakozást...
Remélem,hogy csak jövőre próbálhatom ki majd a hómotorozást. Eddigi idő ajándék volt nagyon, főleg a fűtés miatt.Remélem ez a zimankós idő nem marad sokáig.
Próbáltam már egész kis hóban fölhönni ide motorral, de nagyon sokat kapart szerencsétlen az emelkedőn, mikor megfeneklettünk. Sikerült azért fölszenvedni ide, de lefele főleg nem vállalnám be, még úgy járnék, mint mikor ónos köd volt, és tükrösre fagyott az utolsó, aszfaltos szakasz. Na azóta felemás a kormány Teresán. Az index bezzeg egy kis kacsaszalag-kezelés után perfekt lett
De ha egyszer még el tudok indulni vele innen, elviszem a szerelőnkhöz... de arra tényleg nem számítottam, hogy hetekre kapunk igazi telet, azok után, amit december-januárban villantott...
Technikai részletek: ma volt az ideje, hogy végre előszedtem a teléket, épp tájképhez kellenek Nemtom, nekem szokásom tájat 100-as meg 300-as telével lövöldözni, evvan
Mondjuk az utolsó két képen meg is lehet figyelni, hogy a 300/4 milyen "hatalmas" mélységélességet ad még többtucat méteren is
Hála a stabilizátornak, azért hófúvásban, fagyott kézzel is megvolt az 1/160 anélkül, hogy elkenődött volna
Nagyon jók.
Motorral kellene menni nem biciklivel. Gyalog meg bárhova bármikor.(Na jó most pont nem,mert a térd szalagjaim nem bírnák). Olyan BEER GRÍZLI beállítottságú vagyok.
egyébként meg a google...
Lenne egy kérésem ahhoz aki kicsit jobban benne van a fotózásban! :) Gondolom jó helyen vagyok! Barátnőmnek órára be kell vinnie (választhatóan filmet és fotot) egy híres fotóstól, vagy pár képet, vagy fotósorozatot. A lényeg hogy pár percet lehessen beszélni a fotósról, és a fotókról is. PL szegénység ábrázolása a képekben, sport, szeretet, stb, ha pár tippet tudnátok adni hálás lennék! Köszi!
van minden mi szem szájnak ingere---
http://www.flickr.com/photos/t... jó szórakozást...
De ha egyszer még el tudok indulni vele innen, elviszem a szerelőnkhöz... de arra tényleg nem számítottam, hogy hetekre kapunk igazi telet, azok után, amit december-januárban villantott...
Mondjuk az utolsó két képen meg is lehet figyelni, hogy a 300/4 milyen "hatalmas" mélységélességet ad még többtucat méteren is
Hála a stabilizátornak, azért hófúvásban, fagyott kézzel is megvolt az 1/160 anélkül, hogy elkenődött volna
Motorral kellene menni nem biciklivel. Gyalog meg bárhova bármikor.(Na jó most pont nem,mert a térd szalagjaim nem bírnák). Olyan BEER GRÍZLI beállítottságú vagyok.
Ma megszaporodott a hó rendesen, szóval volt újra téma. Egy nagy, kopasz kukoricaföld a házunk előtt