Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia----a z2 nem mond semmit de konika minolta dimage z20 az van most tesómnak nagyondurva makrózási képességgel---amugy alekivilágodat úgy tudod rendberakni iylenkor......hogy vezeklésből akkor told vissza a motort addig a pontig ahol visszafordultál........:)

(itt nálunk a városban az a divat hogy annak sír a legjobban a szája aki a leggazdagabb......főnököm sír rí hogy nem megy az üzlet oylan szarul ál.....és mit ad isten----felépült egy luxuslakást 40 millából még abban az évben! ha egy étteremtulajdonosnak nincsen pénze oylannak akinek 2 étterme van meg több butikja stb...ha neki nincsen pénze akkor nekem mint alkalmazottnak?
Ja, és ezen a live view se segítene.
Van nekem is régebbről bridge gépem elektronikus keresővel (Minolta Z2, ha ez mond még valamit), és tudom én, miről van szó, oltári a különbség, de merő praktikumból néha marha jó lenne, ha sisakban is tudnék fényképezni

Onnan már csak az zavar, hogy vagy megjegyzem, és visszafele megállok, amikor már mások a fények, és talán nincs is az a kép többé - vagy satu, káromkodok, hogy fél kilométerrel rontottam a tankom (hypermiler vagyok, gondosan jegyzem a fogyasztást, és arra játszok, hogy minél jobb legyen, így egy ilyen esemény megbolygatja a lelkivilágom), félreállok, visszakecmergek a látványpontig, járkálok fel-alá a megfelelő szöget keresve, beleizzadok a ruhába, egyszóval

Hát ez.
aham értelek.....hidd el addig fog kelleni liwe wiwos gép amedig meg nem veszed..nekem nikon d 5000 van de nem csak én de énis inkább a kis ablakon nézegetek az oylan igazi--az adja vissza igazán számomra a fotózást mint a régi slr gépeken...vannak régi gépim is és ezt imádom benne azt a kis négyzetet amibe belenézhetek--mintha egy másik világba néznék bele a lukon keresztül---jó neked hogy motorod is van meg fényképezőgéped is meg költözni is tudsz én ezekközül csak a motor és a gépre van pénzem...
Én marhára örülök Schengennek, nem lakunk egy határnál se, de az osztrák és szlovén oldalra át-átrándulunk (bár a szlovák közelebb van, de nem a hegyeik). Idén mondjuk utoljára áprilisban, nagyon elment ez az év másra - telket és/vagy házat kerestünk (végül találtunk, szeptemberben költöztünk), egyszerűen nem értünk rá túrázgatni

Majd pakolok még be képeket, van bőven, bár kissé nehéz a motort a fotózással összeegyeztetni. Menet közben ugye nehéz lövöldözni (bár őseink ezt állítólag profin művelték íjjal), a megállást meg jóelőre el kell határozni, és macerás tud lenni nekivetkőzni fotózáshoz. Egy live view-s gép segítene ezen valamennyit.
szia ALVARO---gyerekként minden hétvégét ausztriában és szlovákiában töltöttem szinte----mármint határnyitás után meg előtt is mert az osztrák-szlovák -magyar határon lakom hegyeshalomnál....és tökre értem azt is főleg motoros fotósként hogy a táj szépsége ennyire megfogott és persze a motor is ottlgyen mint fő közlekedési eszköz-- énis szoktam iylen képeket csinálni pl erdőben egy szép fasor előtt hogy a táj mint téma de a motor mint szerelem vana képen----vannak oylanok akik a fészbukra naponta 3 képet töltenek...pucsíttósat meg csókosat meg félmeztelent meg smárolósat.....nekem nem az kell hanem eza motoros természetvilág! üdv jó utat mindenkinek..
szia.BADZOLI SZERINTEMA TRAKTOROS KÉPED Akkor lenne ütősebb ha nem ennyire közelről fotóztad volna----egy kicsit még lehetett volna adni a tájból jobbról balról....így kicsit túl tömény a kép amugy szépeka szinei....gondolom kicsit rátoltál ps sel vagy ha nem akkor fasza szép:)
A főszereplőnek illik a képen lenni.
Folytatom, még mindig túrával, mert az nekem kedves. Itt tanultam meg, hogy a térképen fehérrel jelölt utak nem feltétlenül járhatatlan borzalmak, és lehet, hogy nagy szépséget rejtenek magukban. Persze a magyar térképeken továbbra is minimum óvatos vagyok velük, találkoztunk már olyannal is, ami tulajdonképpen nem is létezett. Ez a kis út a stájerországi Maria Lankowitz közelében annál inkább, igaz, keskenyen, de forgalom az nem sok volt, és csak bámultunk a völgyekbe lefele.

Egyébként hamarosan lett forgalom, mert egy közeli kis faluban traktorostalálkozó volt, kedélyes pöfögéssel és sörözgetve döcögött erre a menet - mi meg egy darabig követtük őket, nem sokáig, mert annyira nem volt jó csúsztatott egyesben hegyet mászni

Valamint ez olyan kép, amire egyesek élből fújnak, mert a motorokat is odaállítottuk a tájba. Van néhány ilyen, szerintem igenis kell ilyet is lőni
Pontosan!
2. képen egy lánctalpas traktor lenne?
pár hétvégi kép
A 20D-m 8 megapixel, sose éreztem kevésnek, ráadásul több pixelhez jó optika is kell, hogy információtartalma is legyen, ne csak a homályt meg a képzajt növelje Csak ezt az egyszerű tényt nem reklámozzák valamiért.

Amivel bajom van, az a kitobjektív, amihez kalandos úton jutottam el egy tamron17-35 beáldozásával. Elég rossz csere volt, nem egészen így akartam Meg az AF, ami az utóbbi pár évben szerintem elég pontatlan bír lenni, de ennek megint semmi köze a felbontáshoz.
Jé, van ilyen topik :) Akkor kezdem én is.

Ez a kép a 71-es út mentén született, lassan egy éve. A tavalyi november közepe gyönyörű túrázós időt hozott, ragyogó napsütéssel, délután 20 fokkal. Ekkor látogattunk el Zalába (a párommal, 2 motorral), egy kis szlovén és osztrák belekóstolással. A legtöbb fa már kopasz volt, de a fényben így is gyönyörű színeket mutattak. Egyébként a 71-es mentén hazafele jöttünk, és még vissza fogunk menni oda - lehetőleg nem a nyári csúcsban
sziasztok! eladó nikond70 3 obival és összes tartozékkal. egyben, külön, bárhogyan. PRIVÁTBAN írjatok, megbeszéljük. csonkamail@citromail.hu
cafe racer:) jee épp most építtek egy KTM cafe racert....imádom őket--
Balassagyarmat, "MAMI-kanyar", Lecso az élen
.
igen azaz---így már emlékszhem mert mikor nekem is volt terráriumom akkor nekem is össze vissza törte a fényt a vastag üveg...meg az akváriumom is---imádom ezeket a színeket oylan elemiek--
örülök hogy tetszik

az akváriumon átszűrődő napfény,minden reggel hívogat egy remek fotózásra...van hogy nem tudunk ellenállni
na ez tetszik..szeretem a szivárványszinő vagy fénytöréses prizmás dolgokat..imádom a szineket ...
fotoshop
nem engedi feltölteni basszus:)
na ez volna a másik....üdv és kellemes időtöltést mindnekinek