Rendszereket távfelügyelek. A bolt viszont 4.4 kilométerre van innen Majd ha hétfőn már nagyon ráérek, mászkálok egy kicsit a környéken, hogy milyen, mikor hó is van. Egyszer már volt, 2 napig, de ez másmilyen
De ha nem lenne -13 fok hozzá már most, az nagyon jó lenne. Vagy ismétlem magam?
alvaro te mit is dolgozol, ? bocs hA MÁR kérdeztem.....csak nememlékszem rá----én is persze kimozdulok de csak az 50 méterre lévő boltba meg a 100 méterre lévő könyvtárba ahonnan dvd-t veszk ki...
Ma nem is mentem sehova, az orrom se dugtam ki, csak a teraszon söpörtem egy kicsit a havat, de odaesett megint. Egész nap -10 alatt maradtunk kint, szóval nem nagy élmény. Meg úgyis aludnom kellett, éjszakás vagyok.
szeretem énis az ilyen befagyott vizes erdős dolgokat----most is épp természetfilmet nézek...ozon netwörk karib tenger mocsárvilága stb..
Engem iylenkor sajnos a hideg miatt nemnagyon lehet kint látni az utcán...téltől tavaszig otthon vagyok a lakásban..
hhmm... azért azok a fotók általában újságban, neten és hasonló helyeken jelennek meg, ahol nem feltétlenül kell pl. a nagy felbontás.. másrészt ők sem keveset exponálnak.. illetve ha nagyon kell korrigálni akkor meg jön a PS.. de részemről inkább RAW, mivel ugye a RAW képekkel sokkal nagyobb a mozgásterem "korrekciót" feldolgozást illetően... uff... (de én nem vagyok mérvadó.. )
Nyilván, nem érnek rá raw képekkel pepecselni, a sajtóban fontos az időtényező
Nekem, aki a magam szórakoztatására lövöldözök a géppel, nagyon jó. Meg a művésznek is, akit nem kergetnek a határidővel.
Javítható, bár tény, hogy azért már nem akarok utazgatni... főleg, hogy ilyen ütemben nálam fog elporladni, évek óta nem használtam. Azért nem akarok belefektetni még pénzt, hogy aztán tovább álljon a szekrényben... csak ha valaki írásban vállalná, hogy ha megcsináltatom, megveszi, akkor.
szia...hát igazad van hogy annyira szélsőséges a példa h nagyon.....én iylentől nemfélek mert ha felmegy egy külföldi oldalra vagymagyar stock fotó oldalra annyi képet tölt le magának amennyit csak akar és 100 szor jobbakat mint a magaunkfajta átlag fotósok.... én így gondolom...de lehet hogy más tud oylan jó fotót csinálni amire igazából rábuknak de én max olyat amit megkérdeznek h, ezt hogy csináltad..ennyi:) nemféleka pixel hiánytól.....ha abból indulok ki hogy egy darab analóg képkocka felbontása átszámíttva megapixelre az kereken 16 megapixellel egyenlő! akkor még odébb vagyok:)a 12 megapixelemmel is
Régebben és is őrizgettem a RAW-ot meg a jpgt most már csak a végeredményt tartom meg. Egyre többször leméretezem én is, tömörítést visszaveszek, hiszen zabálják a tárhelyet!
valahogy én már kiégtem....nemszeretem a havat..a fagyot...a latyakot stb....
De ha nem lenne -13 fok hozzá már most, az nagyon jó lenne. Vagy ismétlem magam?
Ma nem is mentem sehova, az orrom se dugtam ki, csak a teraszon söpörtem egy kicsit a havat, de odaesett megint. Egész nap -10 alatt maradtunk kint, szóval nem nagy élmény. Meg úgyis aludnom kellett, éjszakás vagyok.
Engem iylenkor sajnos a hideg miatt nemnagyon lehet kint látni az utcán...téltől tavaszig otthon vagyok a lakásban..
LX
Nekem, aki a magam szórakoztatására lövöldözök a géppel, nagyon jó. Meg a művésznek is, akit nem kergetnek a határidővel.
LX