Már nem lehet rendelni, más szabványt használnak újabban - úgy 5-6 éve Amíg nem tudom biztosra, hogy jó-e hozzá az újabb akár némi kapacitásveszteséggel, addig nem rendelem meg.
Nem volna valakinek elfekvőben XD kártyája? A régebbi Olympusok nem kompatibilisek a gyártó szerint az újabb M és H szériás kártyákkal, nekem meg nem egy fiatal gépem van.
A VR-es változatról jókat mondanak, de az ennek többszöröse! Erről meg konkrétan nem sok jót, de nekem személy szerint nincs egyikről sem tapasztalatom.
Szia! Nekem is van egy régebbi filmes Yashica FX-3 és gyönyörű képeket lőttem vele. Nekem Yashica 135 mm-es tele és Makinon 28 mm-es széles optika van hozzá. Évek óta a szekrényben vannak. Éppen a héten hirdettem meg olcsón....
Ennyiért megéri, csakhogy ez canonra való és nem nikonra. :)
Nekem az elődje volt, még nem Silent Motor-os és asszem 20e-ért vettem használtan. De szinte nem is használtam, így ment a levesbe, bár lett helyette egy Nikon 70-200-as (sajnos nem a fix 2.8as), igaz, ezt se nagyon használtam még, mostanában bele vagyok szeretve a fix optikáimba...
Szia! Nekem is van egy! A maga korában egy nagyon jó kis gép volt, kicsit eljárt felette az idő, meg ugye a digitális világ elsöpörte a filmes gépeket!
Amúgy annak idején, (70-es évak..) egy nagyon modern gép volt!
Sziasztok ! Tudna nekem valaki abba segíteni , hogy ide a sportmotorra videót milyen formátumba érdemes feltölteni? Mert akár milyen jó minőségű videónak lerontja a képét , és élvezhetetlen.
Aki látott már vagy használt ilyen gépet, az megoszthatná a tapasztalatait.
Igaz, hogy kicsit öreg már a gép, de a tudása bőven meghaladja az akkori technikát.
hi all sikeresen összetörtem a családi fényképezőt szóval sürgősen kell egy nyaralás előtt és abba egyeztünk meg szülőkkel hogy adnak bele aztán valami normális gépet veszünk. Ki mit ajánl? én ezt néztem ki az ár plafon olyan 40 körül de persze minél olcsóbban kéne
és ez? valaki erről valamit esetleg tesztet? én nem találok...
ezt a képet én lőttem, 450D + tamron 70-300
http://www.fotoklikk.hu/sites/...
Nekem az elődje volt, még nem Silent Motor-os és asszem 20e-ért vettem használtan. De szinte nem is használtam, így ment a levesbe, bár lett helyette egy Nikon 70-200-as (sajnos nem a fix 2.8as), igaz, ezt se nagyon használtam még, mostanában bele vagyok szeretve a fix optikáimba...
vélemény egy ilyen obiról?
ennél töbet nem szeretnék rá költeni
nikon d70esre kell
eddigi 28-210es vivtar-om szeretném lecserélni egy komolyabbra, de árban kb ennyiért. használtan is jó. ha esetleg tud valaki eladót az is jó nekem
köszi
Amúgy annak idején, (70-es évak..) egy nagyon modern gép volt!
Aki látott már vagy használt ilyen gépet, az megoszthatná a tapasztalatait.
Igaz, hogy kicsit öreg már a gép, de a tudása bőven meghaladja az akkori technikát.
ilyen olcsók közül tökmindegy, mindszar/mindjó
ahogy tetszik
Ha már kompakt, akkor vegyetek egy G12 -öt.
a 3000-es a guide mód miatt ejtett gondolkodóba...