Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a szomsÉdom crossozik
a legjobb haverom pÓtfaterja.
neki tm -je van 525-Ös nagyon Állat
hát simson igen. az yz egy picit erősebb
há ja
2-éve motorozok, fél éve simsonnal nyomom
há ja. ha meg 1 hónap után szétmegy a kkor vidd vissza és egy jólirányzott lendítéssel álltsd az eladó fejébe
dehogy is... táncsak nem
a csizma meg jó!
célnak megfelel :)

neked van motorod?
szeva.
milyen sok uj ember hanyat,kisnorbi stb...
Üdvözlöm öket
immár 2öre nött a csajok száma a forumon szia Hajni
hát a felszerelést meg lehet úszni egy 100 asból. de sisakot mindenképp vennék. szép sorban,
nem tom mociztál e életedben
jah hülye vagyok.

Upper:
Leather

Protections:
Inside protection with reinforced malleolus area, PU ankle protector, inside suede heat guard, steel toe cap, front buckle protection

Lining:
Cambrelle

Sole:
Oxtar mono compound rubber

EU sizes: 38-49

Details

Price: £139.99
including VAT 17.5% (£20.85)
ezt írják róla. de nem noname mert elég sok helyen lehet kapni külföldön
ezt mire írtad?
sztem nem lehet rossz csizma.
meg nekem azzal van a bajom hogy rohadt drága a felszerelés sisak,csizma,kesztyű az alap ami kell
van itt 1pálya jánoshalmán de az magántulajdonba van
Nem a KTM ben nincs egy órája Szerinted ez nem jó? KTM motorja van.Én nemértek hozzásajna lehet ,hogy átcsesztek?
néztem a kawákat jó árban vannak és kössz az infót . az osztálytársam az quadozik 250 honda trx el félautómatával (arany élete van a srácnak) mindene megvan amit szeme szája megkíván
honda yamaha
cr yz
Szia!

hát ő nem ismerem ezt a márkát de nem volt rossz...bár akokr inkább egy ismertebb márkát vettem volna annyiért mondjuk egy axo w2 fox a.stars....

ezt nem az rmc motor(s) ban vetted?
na ha hobbi célra kell akkor Yamaha sztem. Tartósság szempontjából is ez a jobb. Esetleg Kawasaki.
SZERINTEM
85 ös 12 éves vok a 125 kiugorna alólam
Sziasztok! Lenne egy kérdés em a páromnak vettem karira egy OXTAR DUNES csizmát 38-ezerét szerintetek jó csizma ez???Köszi a válasz Hajni
Amúgy simsonnal nyomom majd rakok fel vidit ahol ökörködünk a hawerokkal! kicsit gyenge a mototrja!!egykerékre nem nagyon akar felmenni de egy hengerfúrás és egy új gyűrű mindent megold
mekkora kéne?
meg ha a protektornál kap bele az aszfaltba megfogja aztán szétszakitja...monta a egyik haver amikor a gixer hanyattbaszta
-lenne
Csá mindenkinek! Világosítson fel valaki milyen crossmotort lenne érdemes venni!!! Csanaki,van msn-címed??????
azt felejtsd el hogy nem szakad. kopik és ha varrást is éri ha éppen esel akkor szakad. az enyém jól néz ki miótta 110 el pereceltem.