Ha nagyon akar vele menni az ember, akkor eléggé kell pörgetni. 13400-ig lehet asszem. De viszonylag jó nyomatékos alul is. Nekem nagyon tetszik. Gázra ötödikben is veszi az elejét. Könnyű (107 kg), ahhoz képest elég erős is, 38-39 LE. Ami nekem a legfontosabb, hogy jól lehet gazdálkodni az erejével.
Igen Up-Side telós.Már mondhatni hogy rugózik is:önindító nincs rajta,bár én is láttam már hirdetve,de az csak a póstásoknak való.Képeket majd dobok fel róla holnap.
Na ja. Én is örültem volna ha meglepnek egy motorral.Mondjuk van rajta mit csinálni,de leginkább csak extrázásra kell pénzt fordítani.Rakok nekik ra egy áttételes gázkart,hosszabb karokat/fék,kuplung/ felrajtszámozom,meg ilyesmi.Az évzárón vittem a kissrácot egy kört,azóta motorról álmodik,hát most megkapja!
Már hogyne lenne baj. Ha csak kicsit is jobban leszek, akkor megyek motorozni :) Ha meg rosszabbul, akkor vasárnap asszonnyal vitetem magam a megbeszélésre.
Nem is baj hogy nem mész motorozni.Ha azt mondom hogy én sem megyek akkor megnyugszol?Különben meg nincs az a kórság ami kifogás lenne a vasárnapi megbeszélésre.
hát...
mi 175 éért vettük, az öninditos,berugós,stb,igaz az 21 es aszem,és nem forditott telós
a 29 es az forditott telós nem?
és öninditó is van rajta?