Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem az 525 EXC jobban tetszik!Volt szerencsém kipróbálni,és elég jó erős!
az uj exc 250 f az elég pofás kis motor és erőben is helyt áll.Volt szerencsém pár kör erejéig egy tesztnapon a crosspályán.
Eddig milyen motorjaid voltak?Volt 2t?
Az a lényeg hogy teccik és jó!!
Ha nagyon akar vele menni az ember, akkor eléggé kell pörgetni. 13400-ig lehet asszem. De viszonylag jó nyomatékos alul is. Nekem nagyon tetszik. Gázra ötödikben is veszi az elejét. Könnyű (107 kg), ahhoz képest elég erős is, 38-39 LE. Ami nekem a legfontosabb, hogy jól lehet gazdálkodni az erejével.
185 rugó,és nemönindutós....
hát...
mi 175 éért vettük, az öninditos,berugós,stb,igaz az 21 es aszem,és nem forditott telós
Nem kell nagyon pörgetni a 250 4t EXC-t???(SCsaba)Jól megy?
Jó éjt Szecsu.
csá
Leginkább. Bár néha eltévedek :) Olyankor kis erdő, mező, földút... De mentő eddig még csak pályáról vitt el :)
Hello! jó éjt!
Na mára ennyi.Csőváz.
És csak pályán nyomatod?
és lesz kivel motoroznia? ja jó ettől hülyébb kérdéste nem tehettem volna fel, kimegy a pályára valakivel és már meg is van oldva
Igen Up-Side telós.Már mondhatni hogy rugózik is:önindító nincs rajta,bár én is láttam már hirdetve,de az csak a póstásoknak való.Képeket majd dobok fel róla holnap.
nah ittvok,sztem (spy14)ne keverd 1:40-be mert az túl híg,előbb fog tönkremenni a főtengelycsapágy!!
Mármint Szecsura gondoltam
Akkor gyarapítottad társaságunkat 1 taggal!!
Én? Esztergomban.
Na ja. Én is örültem volna ha meglepnek egy motorral.Mondjuk van rajta mit csinálni,de leginkább csak extrázásra kell pénzt fordítani.Rakok nekik ra egy áttételes gázkart,hosszabb karokat/fék,kuplung/ felrajtszámozom,meg ilyesmi.Az évzárón vittem a kissrácot egy kört,azóta motorról álmodik,hát most megkapja!
te hol laksz?
Már hogyne lenne baj. Ha csak kicsit is jobban leszek, akkor megyek motorozni :) Ha meg rosszabbul, akkor vasárnap asszonnyal vitetem magam a megbeszélésre.
van kép?
a 29 es az forditott telós nem?
és öninditó is van rajta?
Nem is baj hogy nem mész motorozni.Ha azt mondom hogy én sem megyek akkor megnyugszol?Különben meg nincs az a kórság ami kifogás lenne a vasárnapi megbeszélésre.
na nincs jelentkező a kerékre? nagyon útban van gyerekek,kérlek kérdezősködjetek,az agy+felnik+tárcsa hibátlan!!!!!