Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Szecsu. Úgy néz ki elmarad a holnapi motorozás, mert elkapott valami csúf kórság. De a vasárnap délutáni programon ott leszünk.
biztos nem kicsit fog neki örülni, legszebb ajándék
az jo,akor hajrá!!! de azért motorozni legyen eröd
Még nem beszéltem viszont van 1 ujabb fejlemény elkezdtem inni
Épp most jövök fehérvárról.Hoztunk a haverom fiának egy orion 29 pitet 185000huf-ért.Jó bót vót?Igaz kicsit használt,de nincs rossz bőrbe.A kissrácnak lesz meglepi a fa alatt.
nemtudok rola,habár párszor láttam már egy kék gas-gast(4t enduro) nemt tudom,hogy kállai
ha bármi info van a holnap mocizásrol irj!!vagy még nem beszéltél kokodrz-vel????
Erőt. Szeva Csaba,látom végre regisztráltál.Üdv itt.Zoozee csak azért kerestelek hogy megérdeklődjem hogy a CH haverotok kiégette e már a Yamaha árát amit lezúzott?Mert ha nem jó ha tudatod a tulajjal hogy CH csávó úgytűnik tele van zsetonnal ,mert épp a volt motorjára/CR500/ boltol.Tehát most hajtsa ba az adósságot,amíg nem késő.Kb ennyi.
Végülis fekete de úgy emléxem hogy pirossal v. szürkével volt ráírva h. Gas Gas!!! Sm volt!! De mintha hallottam volna h. Kállóba van vmi Gas Gas enduró 4ütemű???
Jaja grat a négyütemü ktm-hez vagány gép az is mint az enyém !!!
A Ktm fogyasztás már írtam eccer A két végletet Az " Ettőlnemlehetkíméletesebbenvezetni" verzió azsfalton 7km földuttal 57km/2.7 liter póver alatt 75-80kmh!!! Amikor meg vertük meg elakadtam az agyagba úgy hogy már azon gondolkodtam h. hívok 1 RábaSteigert:) Akkor 12l/100km!!! Amúgy 7-8l között 100on!!!
Kéne venem egy projektoros tévét mondjuk egy 107cm ha van valakinek az sikicson köszi.
rájöttem
a gas-gas ra irta!!!
mingyárt 23e hsz :D
gerre amit irtál az gas gas ról vagy ktm ről?
jaja fasza a cr
Szasztok srácok! Üdv az ujjaknak
szerintetek??
Köszönöm a köszöntéseket :) Ami a Gas Gast illeti... Azt mondják a kétüteműek jók, a négyüteműek eléggé problémásak.
sokan mondták már,hogy nyugodtam keverjem 1:40be nem lesz baja.
akkor szerinted is elég az a 40es keverék?
most elmmek kicsit,majd jövök
és szintetikus mobil olaj
Én eddig 1:40-be nyomtam,de most hogy föl van újítva én 1:32be fogom
Castrol R2
és 1:30ba keverem
Neked szuperál a CR?