Épp most jövök fehérvárról.Hoztunk a haverom fiának egy orion 29 pitet 185000huf-ért.Jó bót vót?Igaz kicsit használt,de nincs rossz bőrbe.A kissrácnak lesz meglepi a fa alatt.
nemtudok rola,habár párszor láttam már egy kék gas-gast(4t enduro) nemt tudom,hogy kállai
ha bármi info van a holnap mocizásrol irj!!vagy még nem beszéltél kokodrz-vel????
Erőt. Szeva Csaba,látom végre regisztráltál.Üdv itt.Zoozee csak azért kerestelek hogy megérdeklődjem hogy a CH haverotok kiégette e már a Yamaha árát amit lezúzott?Mert ha nem jó ha tudatod a tulajjal hogy CH csávó úgytűnik tele van zsetonnal ,mert épp a volt motorjára/CR500/ boltol.Tehát most hajtsa ba az adósságot,amíg nem késő.Kb ennyi.
Végülis fekete de úgy emléxem hogy pirossal v. szürkével volt ráírva h. Gas Gas!!! Sm volt!! De mintha hallottam volna h. Kállóba van vmi Gas Gas enduró 4ütemű???
A Ktm fogyasztás már írtam eccer A két végletet Az " Ettőlnemlehetkíméletesebbenvezetni" verzió azsfalton 7km földuttal 57km/2.7 liter póver alatt 75-80kmh!!! Amikor meg vertük meg elakadtam az agyagba úgy hogy már azon gondolkodtam h. hívok 1 RábaSteigert:) Akkor 12l/100km!!! Amúgy 7-8l között 100on!!!
ha bármi info van a holnap mocizásrol irj!!vagy még nem beszéltél kokodrz-vel????
akkor szerinted is elég az a 40es keverék?
és 1:30ba keverem