Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Énekem is volt KX-em nagyon fasza kis motor.
Énis vagyok .
(KX-be)
te milyen keverék olajat használsz?
jaja,ugylátszik csak 2en vagyunk
olyan csend van
gerre neked nem egy fekete gas-gasod volt???
oHÁJó emberek
Mennyit eszik az exc?(gerre)
Csá!
Holnap reggel jönnek + fateromék olaszból
Ha mindN OK akkor itt lesz az RX-em
Nekem bírja a Gas Gas pedig igénybe van véve!!
keszthely környékén bontó?
Végül a quadot is ő csinálta meg!!
Van egy óriási szakember!!!Kisújszálláson!!!Eddig nem volt olyan motor ami ne tudott volna megcsinálni!!Az R1-től kezdve az összes féle,fajta motort meg tudja csinálni!!!Ajánlom mindenkinek ha valami gondja van!!
Mi is elvittük a quadot hogy csinálják meg mert nem akart indulni!!1hónap múlva mondták hogy nem tudják megcsinálni és azért elhértek egy 20-ast!a SEMMIÉRT
Hát gondoltam ő az importőr... De azt a hibát végülis kijavitotta csak jött még rá ezer
Jah és kilazult az első fékolaj tartály csavara egyszerüen leficcent csak a gumicső tartotta!!!!!
Huhh!!!!Ez kemény!! De am.nem szervízbe kellett volna vinni!Ott nem értenek hozzá télleg!!!
hát jahh! nem tudjátok honnan tudok szerezni bontott hűtőt a gépemhez?
Akkor ezekszerint ki kell fogni!! 2003-ba vettem 1 vadiuj 450SM-et injektoros volt és borszasztoan erős legalábbis nekem akkor! Na ennyi volt a pozitivum!!! 4000 km alatt 3-SZOR hagyott cserben!!!!!! Normálisan be lett járatva: Erre 500kmnél KILYUKADT A HENGERFEJTÖMITÉS pedig tényleg normálisan járattam be!! Szervíz dorog 250km Nyíregyházátol!!!! Hazahoztm 30km míg bementem vele Nyíregyre a hátsó gumim tisztaMOTOROLAJ LETT!! Tömitéscsere Karsainál a vezérműlánc feszítőnél folyt v. mi a fene..... Ezután a BREMBO fékből elhagytam 1 csavart és összekarcolt a felnimet belülről a féknyereg NEM VICC!!! Útközbe lecsuszott a gyujtáskapcsolóról a vezeték és egyszerüen megállt.... Na ezután megfogadtam h. csak Japán moci ennek ellenére KTM-em van és kurva jó már 2 éve!! De örömmel hallom h. nem minden Gas Gas van rosszul összerakva!! Magyarán ki kell fogni!!! A fent említettek valóban megtörténtek.....SAJNOS!!! Mert a motorja kibaszott jó volt!!!
Egy kipufogó nem szakad le csak úgy
Igen egyből pályára mentem vele,nagyon jól megy!!
Gratula a KTM-hez és mentél már vele?
valaki lőjön főbe! leszakadt a kipufogóm! e-leg-em vaaaaaaaan!
A hátsó telót kellet felújítani ,és egyszer dugózni,ezenkívül semmi!