Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nyakat mindenkinek üdv.az új belépőnek."semmi baj nem volt vele"
Én is üdvözlök mindenkit!
Reggelt .Üdv az uj forumosoknak
ha nincs gépkönyved, vagy nem találod a neten akkor számolgass...
úú gecííííí
annyira kurvajó volt hogy mind a 10 ujjatokat megnyalogattátok volna kéccer
na cigi aztán szunya
joccakát mindenkinek
csaóóóóóóóó
hú geccc ugy megkivántam a koktélrákos tojásrántottát hogy csináltam egyet
kiváncsi vagyok milyen lett
na minnyá jövök
aha azt néztem énis hát ha egy szezont kibir az már jo....
de most akkor hogyan is kell ezt?kifogtok röhögni de!....megszámolom elsö-hátsó fogaskereket és olyat rendelek,és a láncot is számoljam + hány szem van benne és olyat rendelek? vagy van valami gyári adat?
Na azért.
Hát ez sajna igaz, szar fékek futómű.
De gyorsulásra jó lenne.
De honnan tudod hogy a régire gondolok.
Az új az bőven alázza az rseket meg mitokat is.
Ja, akkor csak 1 évezreddel ezelőtti
3 évezreddel ezelötti
Szidtam?
a parillánál van 12e-ért szett WRP vagy REIKON lánckerék és AFAM 520M lánc. Nem tudom mennyire tartós mert én is csak most vettem és azóta egyszer használtam. Elméletileg az 520M lánc jó a 250es YZre, tehát a KX re is jó kell legyen. Mondjuk biztos hogy nem egy DID, de 12e-ért akár szezononként is megéri cserélni.
És ne szídjad mert előző héten a régi rg-m lebontotta egy autó egész bal oldalát, ajtók+első sárvédő
Haver meg baszott még elmenni érte.
LOL...nem is vettem észre a marháját.
Ha meglesz a sisakkamera annyi videót csinálok amit csak bírok. Azzal már nem lesz macerás a dolog. Speedgépre lehet felrakni kamerát, de enudrora nem, ha hátizsákban van az meg drága esés lehet...már csak videot kell megtanuljak vágni.

Most hétvégén is olyan jó helyeken mentünk, hogy tisztára video feelingem volt. Előttem a két haver csapat ,két oldalt fák, homokos út, kanyarok, esések..tiszta jó volt. Bár idénre félek vége, de az is nagyon jó volt hogy eddig lehetett rendesen motorozni. Az XX a garázsban áll már vagy 3 hónapja...eszembe sincs elővenni.

Már végre le tudok menni Nyáregyházáig terepen, és nem kell aszfalton bohóckodni. Megvan az út...bár visszafelé eltévedtünk. Kéne egy iránytű
rg ha éppen jó volt alázta ezeket. 90kg 25 Le
Jó, hát az RG az 3 évezreddel ezelőtti, nem erre a kategóriára gondoltam.
Az NSR meg AF1. Igen, arra gondoltam. Jó, monnyuk akkor elhiszem a 7-et, nekem nem voltak ilyenek.
Na ugye megéri halgatni az okosabbra
bazzz edddig észre se vettem
és 57ccm es nem 250es
És tényleg , ehhez már tehetség kell.
Faisst hidd el neked is huskyd van én tudom
mittomén
az egyik videodnál látttam most wr250Z kanyar
ott irta
keselyű motorjára mondta hogy husky
NSR főleg de af1 se evett többet ennél, rg meg max 6ot(de az 90 kg)
Milyen motorról van szó?
már ez a david008 micsoda?? ez honnan van?
???? ez micsoda?