Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha..értem..felvehetnélek msn?mert engem nagyon érdekelne!!mert snowbordozáshoz régota keresnék ilyet de debrecenbe sehol semi:( szal ha rendelnél akor sztem énis!!!és akor hátha a posta is olcsobb meg ilyenek!!
jódolog ez a fejkamera...
majd elkérem havaromtól
A kamera 120 USD körül van + posta. Van butított változat is az kb 80 USD, és az 15fps-t tud, a felbontás meg ugyanaz.
Egyébként nem kell összekötni kamerával, ez maga a felvevő, nem csak optika. Memoriakártyára rögzít.
jo de nekem is gyenge???én csak erdöbe szeretnék motorozgatni!!!
jól néz ki...de 250 klx..
szerintem gyenge
Régen a simonál mindeig a hátso burába engedtük az anyagot le .Ha valakinek elfogyot.
Hát szerintem ja!! Bár hüszönötös endúrom/krosszom nem volt de sztem igen...Ha meg nem istenem szivtok át a haveréból.. Gumicső drót meg kombinátfogó meg üres félliteres kóláspalack sose árt:)
www.kepesmotor.hu/kawasaki/i?p... valaki tud erre a motorrol valamit?vagy valami vélemény??? meg az a bukora rakhato kamera menyibe kerül?és olyan h egy rendes kamerát öszekötsz egy ilyen zsinorral és ugy rakod bukora vagy ez ilyen pici és nemkell hozzá a kamerád??
Neked elhiszük gerre.Akkor asztmondod hogy nekem elégnek kell lenni a mociba a benzinek erre a turára?
Amúgy egy közepes tempóba olyan 7-8 között valahol...!!
Még a fogyasztás témához én is hozzátenném a sajátomat:250 exc 2t Min2.7l 57kmen Ez úgy jött össze h. kábé 7km földút ottse nyelezve meg 50km aszfalt végig póver alatt 75-80 között tanúm is van rá:)) A másik véglet ugye:): Agyagos szántásba elakadva ugy hogy a vátokar is a sárban volt és kb 45 percig cibáltuk mira kijött meg előtte korrekt tempóval nyomtuk 12l/100km Erre is van tanúm:)
Nem veszel gabi valami vasat?
köszi már jól vagyok,már ménnék én is ha lenne mivel
Hétvégén mi is megyünk edig hárman vagyunk egy fasza enduro turára .Egy tank meg egyik 5 litert viszekmagamal remélem elég lesz .Olyan 70-80km lesz a tura.
amúgy te , hogy vagy ......nem agyilag mert gondolom mennél te is .......hanem lábilag mi a helyzet ??
meggyógyultál már ??
sőt már reggel egyik haverom is hívott már /aki hétvégén szintén temette a szezont/ , hogy kéne pendülni egyet........ezért gondoltam ,hogy akkor nem csak én vagyok hülye egyedül !!
ez már igaz
nem hanem a hideggel volt a baj és azért gondoltam, hogy majd csak tavasszal megyünk legközelebb ...csak a kurva motor mikor elmegyek mellette a garázsba nem hagy békén
de te tudod milyen amikor hív a természet......akkor menni kell
jah azthittem azzal van valami ,de akkor félreértettem
melyikkel ??
mi van a motorral?
aloha ! üdv mindenkinek .........................legyenek üdvözölve az újak is!
a hétvégén mentünk egy nagy kört a pilisbe de már dobogókőn felhőbe mentünk, kezdett hideg lenni
és akkor azt hittük , hogy idén már nem megyünk de ma már mennék megint ......kurva motor!
tanuljatok ,hogy rendőrök lehessetek!!!
nya mi van mindenki suliban van? milyenek lesznek a bizik csupa 5ös lesz ha ennyit jártok suliba