nekem is hondám van de szerintem nagyon drága az alaktrész hozzá pont most akkartam veni rá egy müanyag hötörácsot és darabja 11000ft.És csak azért mert honda .De különben nagyon jó motor.
hy mindenki!!!
Nekem volt xr-em és akkor sem adtam volna oda egy husky-ért ha még egy tartalékblokkot adtak volna hozzá!!!igaz hogy lehet hozzá kapni alkatrészt de sajnos kell is hozzá!még a hondához kb olaj kell cserekor!!!Ja és csak ugy elmondanám hogy dugó;70e gyűrűk;25e csapágyak 15e tömités garn;10e + hengerfej tömités!na én ebből átmotorozom a szezont és csak tankolni kell az xr-t!Ez a minőség!!!!!
H O N D A !!!!!!!!!!!!!
mondjuk az tény hogy az xr -egy elnyűhetettlen gép.....de viszont egy light-os soft enduro....
ami viszont ...persze itt jőn a kérdés mire is kell ....???meg eggyáltalán.....ténlegesen nem lehet rosszat mondani a japán technikára......
már nem azért mert én szeretem a husky-t...de hogy lehet egy lapon említeni egy -Honda XR-t egy
Husqvarna TE vel??????az egyik egy játékmotor a másik meg egy igazi verseny!!!......13-at eszik ....persze.....hülyeség.....!!!!!
alkatrészre meg annyit...hogy mi kell hozzá?????????????
most komolyan fékbetétt légszűrő karok idom dugo csapágy ...ezeket mind kapsz ....miről beszéltek???
ti hogyha lefuladtok a motoral, és ujra be akarjátok inditani(rugni) akkor hogy szaktatok leált motorral üresbe kapcsolni?
sal tegyük fel hogy 4 esben van a motor,amikor lefuladtunk,aztán akkor kuplungal vagy kuplung nélkül váltotok visza az üresig?
mizu?
Nekem volt xr-em és akkor sem adtam volna oda egy husky-ért ha még egy tartalékblokkot adtak volna hozzá!!!igaz hogy lehet hozzá kapni alkatrészt de sajnos kell is hozzá!még a hondához kb olaj kell cserekor!!!Ja és csak ugy elmondanám hogy dugó;70e gyűrűk;25e csapágyak 15e tömités garn;10e + hengerfej tömités!na én ebből átmotorozom a szezont és csak tankolni kell az xr-t!Ez a minőség!!!!!
H O N D A !!!!!!!!!!!!!
ami viszont ...persze itt jőn a kérdés mire is kell ....???meg eggyáltalán.....ténlegesen nem lehet rosszat mondani a japán technikára......
Husqvarna TE vel??????az egyik egy játékmotor a másik meg egy igazi verseny!!!......13-at eszik ....persze.....hülyeség.....!!!!!
alkatrészre meg annyit...hogy mi kell hozzá?????????????
most komolyan fékbetétt légszűrő karok idom dugo csapágy ...ezeket mind kapsz ....miről beszéltek???
Valaki nem tudja véletlenül hogy a polaris predator 500-ba milyen olaj kell? hány w-s??milyen márka a jó?Előrre is köszönöm!!!
ha megállok és nem üresben állitom le hanem egysben behuzott kuplungal az árt neki?
sal tegyük fel hogy 4 esben van a motor,amikor lefuladtunk,aztán akkor kuplungal vagy kuplung nélkül váltotok visza az üresig?