az szokott leni,hogy a régebbiek erősebbek,mert az ujak már levannak folytva... pl a te 610 legujjabb,az már gyengebb,kb 55-60 ló jóesetben,mert ezek már nagyon az uccára vannak.
Még 1 kérdés, írtam már a felszerelés topicba, de ki van halva...
Nem tudjátok véletlenül mi van az MxPlanettel? Csont üres a bolt, semmi fecnit nem írtak ki, hoyg mi van.... lehet lemaradtam valamiről?
Hát olyan 95ös körüli volt a TE610... több iylesmi motorja is volt már a gyereknek és azt mondta, hoyg ez tök rendben volt, de nem volt valami erős, mind1... nekem nagyon bejön, csak attól félek ha széthullik mit fogok kezdeni vele.
Amúgy jobbulást Faisst és köszi az infókat! Most olvasom mi történt veled!
szeva! jobbulást!!
nekem pont szalagtűzős táncon ugrott ki térdem és ez csak kiugrott, aztmondták műtét vagy 1 hét gipsz plussz 3 hét lábrögzítő! hát most jár le csütörtökön a 3hét. nekem a porcból vált le egy darab.
hát nem tudom, husky-nál szerintem egyedül az alkatrész ellátással lehet gond, igaz nem mentem még vele, de azt javasolnám hogy Te is probálj ki egyet ha tudsz, van abba erő!
Hát Husqvarna-t szeretnék, de ez az alkatrészprobléma, meg haver elijesztett tőle picit... épp ő is akar venni egyet és volt kipróbálni egy TE610est, jól nézett ki, meg brutál hangja volt, de azt mondta,hogy nem volt valami erős. Láttam jó árban még KTM LC4 620SC-ket ilyen 500E-550Eért(bár erre nagyon neccesen futná). Van még más esetleg? Mondjuk Suzuki DR-eket néztem még, de azok nehezek, endúrók már....
Szevasztok!
Tavasszal szeretnék beújítnai egy motort, olcsóbbat, nagyobb négyütem crossendúrót(400-650ccm)
Várom vélményeiteket, tapasztalatokat ezekkel kapcsolatban:
-Honda XR
-Husqvarna TE --- leginkább erre a 2őre lennék kiváncsi melyik miylen, melyikhez drágábbak az alkatrészek, melyik hoyg bírja, vagy milyet érdemes még venni?
de porc...csak elbasztam..azé nem javitottam ki mert gondoltam hogy tudjátok miről van szó
ha lett volna térvédő szerintem akkor is ez van
den embaj..legalább nem kell táncolnom pénteken a szalagavatón
MXPalnettel nem tom mi van...
Nem tudjátok véletlenül mi van az MxPlanettel? Csont üres a bolt, semmi fecnit nem írtak ki, hoyg mi van.... lehet lemaradtam valamiről?
Amúgy jobbulást Faisst és köszi az infókat! Most olvasom mi történt veled!
Faisst bazz....jobbulást.... nem tudom hogy egy térdvédő menyi segített volna, de jáccok a gondolattal hogy kéne egy....
nekem pont szalagtűzős táncon ugrott ki térdem és ez csak kiugrott, aztmondták műtét vagy 1 hét gipsz plussz 3 hét lábrögzítő! hát most jár le csütörtökön a 3hét. nekem a porcból vált le egy darab.
vagy ezek a régebbi endurók xr600 3-4 kilóért vannak
xr is jó de nem annyira erős...de ahoz mindenhol lehet alkatrészt találni
én xr400 at ajánlanám
Tavasszal szeretnék beújítnai egy motort, olcsóbbat, nagyobb négyütem crossendúrót(400-650ccm)
Várom vélményeiteket, tapasztalatokat ezekkel kapcsolatban:
-Honda XR
-Husqvarna TE --- leginkább erre a 2őre lennék kiváncsi melyik miylen, melyikhez drágábbak az alkatrészek, melyik hoyg bírja, vagy milyet érdemes még venni?
Találtál már bowdent
Meert én szte,m tok a te mocidhoz
Használt jó?
faisst jobbulást
www.sportmotor.hu/motoros_vide...
ezt mindenki nézze meg,nagyon nyomja,föleg a holtpontot
faisst jobbulást
ha lett volna térvédő szerintem akkor is ez van
den embaj..legalább nem kell táncolnom pénteken a szalagavatón
Rajtam is volt térdvédő (FOX szóval még arra se foghatjuk hogy gagyi) mégis egy szallag szakadt teljesen + még1 részlegesen 1 éve.