De, Gyöngyösön laknak nővérkémék. Most vidéken van, egy fiestát használok munkába járni. Tudod, kinyírták, amikor elvitték műszakira. Most lett kész nemrég.
Nem igen vagyok naprakész Quad cuccokból de úgy rémlik hogy az Univerzalmotor-nál budaörsön vannak a sokkerekűhöz is apróságok.De a legegyszerűbb ha felcsapsz egy motorsportal kapcsolatos újságot pl.MX time,vagy Motomix vagy Motorinfó.Tutira találsz benne az érdeklődésednek megfelelő alkatrészt.
Cső Schüll.Ez az egész nem a picsaszétrugásról szól.Csak az volt a problémám hogy nem a megfelelő helyről a megfelelő módon jutottak be a pályára.Különben is ha egyszer ott voltál neked is eszedbe juthatott volna hogy felvilágosítsd őket a pályarendről.De ez nem sokáig lesz így,már készül a sorompó a hátsó útra is.Én akivel találkoztam azóta annak világosan elmondtam hogy tartsák tiszteletben a tulajdonunk és ha menni akarnak a pályán egyeztessenek időpontot.De legalább annyira érdeked hogy ne legyen illegál,mint nekem.
mert nem kis darab vagyok,szoval mezböl kell szerintem egy xxl-es,és nadrágbol vajon milyen??
Hy