Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja igen a mási mérte meg 34es szal italy 50 us 34
175 cm vagyok és 60 kg...50es nadrággal és ohhzsban pont jó amúgy kicsit nagy,de nem vészes,nem esik le rólam
34-es méretü nadrág az nagy??
mert nem kis darab vagyok,szoval mezböl kell szerintem egy xxl-es,és nadrágbol vajon milyen??
szió kornel
szep estet mindenkinek mar csak par nap es megerkeziki a csoda massineee ill en megyek le erte
mi voltunk evo évadzáron+ Mezőkövesdi reptéren gyorsultunk egyet
ringre régen én is jártam 7. időm volt a gixerrel meg autóval is csapattam
Ringen most nincs, régebben jártam Jászberénybe, de az a csapat már feloszlott.
cool ...gyorsulásra nem jársz?
De, Gyöngyösön laknak nővérkémék. Most vidéken van, egy fiestát használok munkába járni. Tudod, kinyírták, amikor elvitték műszakira. Most lett kész nemrég.
theo... mazda jól hasít?nem szoktál gyöngyös+eger felé járni vele?
szia
Hello srácok
Köszönöm szépen!!!
Hy
egy fekete ford fiestas gyerek engedett be
Nem igen vagyok naprakész Quad cuccokból de úgy rémlik hogy az Univerzalmotor-nál budaörsön vannak a sokkerekűhöz is apróságok.De a legegyszerűbb ha felcsapsz egy motorsportal kapcsolatos újságot pl.MX time,vagy Motomix vagy Motorinfó.Tutira találsz benne az érdeklődésednek megfelelő alkatrészt.
bezzeg én mindig fizettem aj de becsületes vagyok pedig egyszer defektet is kaptam a sok eldobált üvegtörmeléktől a depóban és jöhettem haza 100kmt
Tiszta sor.
Cső Schüll.Ez az egész nem a picsaszétrugásról szól.Csak az volt a problémám hogy nem a megfelelő helyről a megfelelő módon jutottak be a pályára.Különben is ha egyszer ott voltál neked is eszedbe juthatott volna hogy felvilágosítsd őket a pályarendről.De ez nem sokáig lesz így,már készül a sorompó a hátsó útra is.Én akivel találkoztam azóta annak világosan elmondtam hogy tartsák tiszteletben a tulajdonunk és ha menni akarnak a pályán egyeztessenek időpontot.De legalább annyira érdeked hogy ne legyen illegál,mint nekem.
Mivel lehetne helyetesiteni ha nincs a boltba necc harisnyával csak .Mert akkor már szagatom is az aszonyrol