na hazaértem
szóval...két csont között van valami port szarság..és az alatt van valami meniszkusz vagy mi..
20. án kell visszamennem és ha addig sem javul meg akkor műteni kell
hallod Dááávid nekem ma reggel felkeltem és én is alig tok járni, de ez csak izomláz, de attól még szar neked meg sok sikert ma a dokihoz, rem nincsen semmi komoly! bazz mire kész YZ addigra leszel te is szarul, hát hogy gondolod ezt??
sziasztok
kiendúróztuk magunkat ................szerintem idénre ...........ja és nem voltunk a csolnoki pályán
amúgy bocs a múltkoriért/szétrúghatjátok a seggünket/ csak átutaztunk30 perc alatt ..........ott kajáltunk meg ittunk az asztalnál /nem szemeteltünk/ és aki hamarabb végzett ment egy kört személyszerint én hatszor átugrottam az alsó asztalt / és már mentünk is tovább de csak hárman merészkedtünk rá a pályára de legközelebb megigérem nem lesz ilyen
schüll direkt neked tettem fel a képet amúgy ...........gratulálok , hogy megtaláltad magad rajta
nemtom..de ha kicsit rálépek...akkor 1 az hogy reszeg ropog...a másik meg hogy össze vissza szarom magam annyira fáj...
szal csak jobb lábon ugrálva tudok közlekedni...ami 90+ kilóval érdekes
szóval...két csont között van valami port szarság..és az alatt van valami meniszkusz vagy mi..
20. án kell visszamennem és ha addig sem javul meg akkor műteni kell