Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na hazaértem
szóval...két csont között van valami port szarság..és az alatt van valami meniszkusz vagy mi..
20. án kell visszamennem és ha addig sem javul meg akkor műteni kell
na itt va pár kép
sztk ba kéne mennem...
de anyám ügyfele mondta hogy mennyünk hozzá és ő foglalkozik is majd velem..nem úgy mint a körzeti gecik...
ha gondolod van eladó mankóm
táncolni azt nem fogsz viszont fontos,h abba a korházba menj,ahova tartozól ügyelet szerint,mert a köcsögök elküldenek,ha nem oda tartozól
köszike..csak jobban lesz...
mindjárt megyek a balaseti sebészetre...
az a vicces hogy pénteken szalagavatóm van
csak többet kéne edzeni! de a vége felé kuplungot is karból húztam kezem már nembírta
vazzee és miért nem mész dokihoz? jobbulást
hallod Dááávid nekem ma reggel felkeltem és én is alig tok járni, de ez csak izomláz, de attól még szar neked meg sok sikert ma a dokihoz, rem nincsen semmi komoly! bazz mire kész YZ addigra leszel te is szarul, hát hogy gondolod ezt??
Reggelt.Jóbbulást faisst .
faisst gyógyulj meg!!! .......ne baszd el a térdedet mert arra nagy szükség van a motorozásnál
sziasztok
kiendúróztuk magunkat ................szerintem idénre ...........ja és nem voltunk a csolnoki pályán
amúgy bocs a múltkoriért/szétrúghatjátok a seggünket/ csak átutaztunk30 perc alatt ..........ott kajáltunk meg ittunk az asztalnál /nem szemeteltünk/ és aki hamarabb végzett ment egy kört személyszerint én hatszor átugrottam az alsó asztalt / és már mentünk is tovább de csak hárman merészkedtünk rá a pályára de legközelebb megigérem nem lesz ilyen
schüll direkt neked tettem fel a képet amúgy ...........gratulálok , hogy megtaláltad magad rajta
és ugrálásnál is kibaszttúl fáj...
még az is fáj hogy itt ülök...
szal megyek lefexem...de szerintem az is fáj majdmint a gecei
csaóó
nemtom..de ha kicsit rálépek...akkor 1 az hogy reszeg ropog...a másik meg hogy össze vissza szarom magam annyira fáj...
szal csak jobb lábon ugrálva tudok közlekedni...ami 90+ kilóval érdekes
szallagoknak akkor annyi mi?
Vagy megúsztad?
térdem oldalára ment rá....szal potn a legrosszabb helyre..
mert ugye elvileg a térdel oldalra nem hajlik...
na az enyém most hajlott
térdem oldalára ment rá....szal potn a legrosszabb helyre..
mert ugye elvileg a térdel oldalra nem hajlik...
na az enyém most hajlott
Jobbulást Faisst...
Aú, az kellemetlen
ricsivel tempót mentünk..és az egyik kanyarban kicsúsztam ő meg ráment a térdemre...röviden ennyi
gondolom esett
Mért?
én 180cm és 80kg vagyok rám akkor hanyas kéne??
na fasza volt ez a nap...csak az a gond hogy segitség nélkül nemtok menni...