Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

uhh sorry
nem standar hanem sutyerák lehet nem a te fiad ivott hanem én
jah nehogy félre értés essék,nem a kis srácod röhögöm,aranyos kis krapek(mint a kortásai nagyrésze)
hanem standar vélemény kifejtését
fu de szépen irtam

huuuu...amugy tényleg fura arcot vág
ez a gyerek iszik??utolsó képen elég kómás a feje amúgy aranyos
majd scannelek egy képet,amin tesómmal ,,motorozunk" 3 évesen
Hát mikor én vettem,a fő szempont az volt hogy értékálló,hitelezhető motort vegyek.Pontosabban közrejátszott hogy akkoriban volt még az amator mx-ben az un. léghűtéses géposztály.Voltam néhány pályán amin versenyek voltak és a köridőim alapján ott lehettem volna az akkor még elég népes mezőny elején.Mire beruháztam a vasra már feloszlóban volt a levegősök tábora. Közben sikerült egy balasetet is beszedni ,és kivonni magam a forgalomból az év második felére.Mire összekaptam magam,a következő versenyévadra teljesen felszámolódott a kategória. Az XR azóta is megvan sokat használtam ugyan de folyamatosan szervizeltem,költöttem rá és jóideig eszembe sem jutott az eladása,de ahogy a bölcsek mondják haladni kell a korral,ígyhát eladó.Az időm és pénzem egyre fogyóban van,ezért 2t motort szeretnék,a lehető legfrissebbet amit az XR árából kapok.Ahogy Faisst is írta valoszínűleg a rendelkezésedre álló összegből én is 2T motort választanék.Az ilyen árkategóriában elég leharcolt négyüteműket árulnak.Tisztelet a kivételnek.
faja kis géppel küldi kcx elsöre azt hittem hogy egy 50es wr
nagy motoros lesz remelem Crossos
Sziasztok!!!!!

Itt az új generáció!!!!!!
www.kepesmotor.hu/kawasaki/i?p...
én ezt vennék
ennyi pénzért inkább jó kis 2t
Hát igen... ilyen XR400-al én is boldog lennék 300E-450Ees árkategóriában keresek valmait, több nincsen rá. Tavaszig alszok rá még jópárat azt majd eldöntöm.... csak lenne már meg!
Szeva Brezo.Hát jól gondold meg hogy mit vásárolsz.Elég sok szól a japán motorok mellett.Pl alkatrész ellátottság és annak áraik,valamint a tartósságuk és szervízigényük.Hogy többet ne is említsek.Az XR bár nem egy erőmű,mégis az egyik lehető legjobb választás.Magam is nyúzok egy 400R-t,és a körülményekhez képest elképesztően jól bírja.Igaz az alkatrész nem olcsó hozzá,de ritkán igényli a szervízt.A legjobban az MTZ traktorhoz bírnám hasonlítani,amíg olaj és üzemanyag van benne addig hibátlanul működik.Az off road motorok közül szerintem a leg értékállóbb verda,de ha valami átütő erejű érőgépre vágysz,akkorne vegyél Hondát/vagyis XR-t/
Ja és jóbbulást faisst .
Szevasz zsolti 125.Pista00i gyet érdekli a spirál.Nem baj hogy nem új nagyon kéne neki csak most olyan 2 napig nem lesz net közelbe mert távol van.Velem üzeny hogy mi a helyzet és hogy postai utánvétel megoldhato e?Köszi
Én nemtom még nem vol szerencsém menni vele de vittek már vale nem 5 ször!!!!Szerintem fasza motor bár kicsit nagy a súlya és ugratást semm kedveli annyira de fain szerintem!!!!!!!!
Csanaki! Láttam van a képeken egy XT600as is.. vélemény róla?
Hát ja most már nem volna jó de remélem sikerül megoldani mert az nagy buli volna!!!!!
Hát jó.Bízom benne hogy sikerül egy nyílt nap keretein belül összerántani a fórumozókat.Ez részemről tavasznál hamarabb nem kivitelezhető.De mihelyt aktuálissá válik mindenképp informálok mindenkit.
Olvasgattam visszafele a hozzászólásokat.Azt a csolnoki mocizást támogatnám én is!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szép jó estét mindenkinek.Zoozee vagy?
jaja hála a jó időnek!!!!!
látom jól telt a hétvége
Csátok!!!!!
Na ez az, amelyiktől a szívem dobban: TE610-álom :)
Mondjuk amire lenne, ilyenre gondoltam: TE610-1 TE610-2 TE410