jah nehogy félre értés essék,nem a kis srácod röhögöm,aranyos kis krapek(mint a kortásai nagyrésze)
hanem standar vélemény kifejtését
fu de szépen irtam
Hát mikor én vettem,a fő szempont az volt hogy értékálló,hitelezhető motort vegyek.Pontosabban közrejátszott hogy akkoriban volt még az amator mx-ben az un. léghűtéses géposztály.Voltam néhány pályán amin versenyek voltak és a köridőim alapján ott lehettem volna az akkor még elég népes mezőny elején.Mire beruháztam a vasra már feloszlóban volt a levegősök tábora. Közben sikerült egy balasetet is beszedni ,és kivonni magam a forgalomból az év második felére.Mire összekaptam magam,a következő versenyévadra teljesen felszámolódott a kategória. Az XR azóta is megvan sokat használtam ugyan de folyamatosan szervizeltem,költöttem rá és jóideig eszembe sem jutott az eladása,de ahogy a bölcsek mondják haladni kell a korral,ígyhát eladó.Az időm és pénzem egyre fogyóban van,ezért 2t motort szeretnék,a lehető legfrissebbet amit az XR árából kapok.Ahogy Faisst is írta valoszínűleg a rendelkezésedre álló összegből én is 2T motort választanék.Az ilyen árkategóriában elég leharcolt négyüteműket árulnak.Tisztelet a kivételnek.
Hát igen... ilyen XR400-al én is boldog lennék 300E-450Ees árkategóriában keresek valmait, több nincsen rá. Tavaszig alszok rá még jópárat azt majd eldöntöm.... csak lenne már meg!
Szeva Brezo.Hát jól gondold meg hogy mit vásárolsz.Elég sok szól a japán motorok mellett.Pl alkatrész ellátottság és annak áraik,valamint a tartósságuk és szervízigényük.Hogy többet ne is említsek.Az XR bár nem egy erőmű,mégis az egyik lehető legjobb választás.Magam is nyúzok egy 400R-t,és a körülményekhez képest elképesztően jól bírja.Igaz az alkatrész nem olcsó hozzá,de ritkán igényli a szervízt.A legjobban az MTZ traktorhoz bírnám hasonlítani,amíg olaj és üzemanyag van benne addig hibátlanul működik.Az off road motorok közül szerintem a leg értékállóbb verda,de ha valami átütő erejű érőgépre vágysz,akkorne vegyél Hondát/vagyis XR-t/
Szevasz zsolti 125.Pista00i gyet érdekli a spirál.Nem baj hogy nem új nagyon kéne neki csak most olyan 2 napig nem lesz net közelbe mert távol van.Velem üzeny hogy mi a helyzet és hogy postai utánvétel megoldhato e?Köszi
Én nemtom még nem vol szerencsém menni vele de vittek már vale nem 5 ször!!!!Szerintem fasza motor bár kicsit nagy a súlya és ugratást semm kedveli annyira de fain szerintem!!!!!!!!
Hát jó.Bízom benne hogy sikerül egy nyílt nap keretein belül összerántani a fórumozókat.Ez részemről tavasznál hamarabb nem kivitelezhető.De mihelyt aktuálissá válik mindenképp informálok mindenkit.
nem standar hanem sutyerák lehet nem a te fiad ivott hanem én