Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello theo-felszereltük a neont...non király lett
jóestét
Jó estét, erős nyakat!

Én a három közül a Kawát venném. Tényleg azt hallani, hogy a kawa hullósabb, de a TT meg szerintem melegen elég makrancos. XR-t nem nagyon ismerem. A zöld mellett szól még a vízhűtés is.
Axo
még egy kérdés csizmák küzül az axo, cemoto vagy stlymartin?? nem nagyon vágom hogy melyik a jobb Nagyjából egy árban vannak 30-35-ropi...
az első jobb a polisport
Mx77 esésnél mennyit ér egy ilyen páncél?? Tapasztalat esetleg ?? Jó lenne ha válaszolnál mert holnap megyek cuccokat venni
azé kérdezem mert jövőre ha minden összejön egy 125 cross-t veszek
ezen a kettőn gondolkodom
egyértelműen a páncélt endurohoz szokták az inget de én csak páncélban nyomtam
Vigyázz magadra kornél és minden kikötőben tedd meg amit minden férfi megtenne jó szelet
Szép estét...kornel várunk vissza ...aztán vigyázz magadra...és nagykanállal habzsold kinn az életet....de ha süllyedne a "Titanic" akkor csak szolj küldjük a mentőcsapatokat
Hát most olvasom csak, hogy Kori elpucolsz hajókázni?Nem is értelek,hiszen a tökös motorosok csak a jó anyaföldön vagy az oxigéndús levegőben érzik jól magukat.Biztos nem önszántadból hagysz itt minket.Szerintem kényszerítenek!Ha az elrablóid kitalálják hogy mennyi a váltságdíj,írjanak ide nyugodtan ,majd gyüjtést szervezünk!!Kitartás !!Kiszabadítunk!!Addig is viselkedj rendesen.Találkozunk jövőre,Csőváz.
csáó, és jó utazást!!!
msn gero12@freemail.hu ha vki akar dumálni.
Hello Kornél!
Csanaki, sik92@msn.com
Csak azét írom így mert sokaknak nincs kírva a címük!!!!
csákó korni jolégy és viszont kivánjuk

az a csizma johogy megéri...én 32é vettem 55 ről volt leárazva
az a cr meg brutál
Embörök megin msn halásom vót!!!!Kérnék mindenkítől msn címet aki akarja hogy felvegyem!!!!
Helló everibodri .Zoozee vagy?Kéne dumálnunk.Közérdekű úgyhogy jelentkezz
Csákóóóóóóóóóóóóóóóó
cross-ozáshoz páncélt vagy inget jobb használni??
mx77 te mit használtál??
500-as CR-rel kinyírná magát
szerintetek 30 ropiért megéri ez csizma??
Szasztok hogy vagytok Ellbucsuzom 3honapig elmentem hajora dolgozni,marciusban talalkozunk ujra itt!!Mindenkinek KELLEMES UNNEPEKET,ES BOLDOG UJ EVET KIVANOK SIKERES 2007 SZEZONT SOK MOTOROZAST TELI TANK BENZINT Sziasztok bye Kornel
vagy XR400
Üdv népek xlzx...jaja érezni sztem is....
Akkor Yamaha WR 450-et vegyél!!(ha van pénzed)