Én a három közül a Kawát venném. Tényleg azt hallani, hogy a kawa hullósabb, de a TT meg szerintem melegen elég makrancos. XR-t nem nagyon ismerem. A zöld mellett szól még a vízhűtés is.
Mx77 esésnél mennyit ér egy ilyen páncél?? Tapasztalat esetleg ?? Jó lenne ha válaszolnál mert holnap megyek cuccokat venni
azé kérdezem mert jövőre ha minden összejön egy 125 cross-t veszek
ezen a kettőn gondolkodom
Szép estét...kornel várunk vissza ...aztán vigyázz magadra...és nagykanállal habzsold kinn az életet....de ha süllyedne a "Titanic" akkor csak szolj küldjük a mentőcsapatokat
Hát most olvasom csak, hogy Kori elpucolsz hajókázni?Nem is értelek,hiszen a tökös motorosok csak a jó anyaföldön vagy az oxigéndús levegőben érzik jól magukat.Biztos nem önszántadból hagysz itt minket.Szerintem kényszerítenek!Ha az elrablóid kitalálják hogy mennyi a váltságdíj,írjanak ide nyugodtan ,majd gyüjtést szervezünk!!Kitartás !!Kiszabadítunk!!Addig is viselkedj rendesen.Találkozunk jövőre,Csőváz.
Én a három közül a Kawát venném. Tényleg azt hallani, hogy a kawa hullósabb, de a TT meg szerintem melegen elég makrancos. XR-t nem nagyon ismerem. A zöld mellett szól még a vízhűtés is.
azé kérdezem mert jövőre ha minden összejön egy 125 cross-t veszek
ezen a kettőn gondolkodom
msn gero12@freemail.hu ha vki akar dumálni.
Csanaki, sik92@msn.com
az a csizma johogy megéri...én 32é vettem 55 ről volt leárazva
az a cr meg brutál
mx77 te mit használtál??
szerintetek 30 ropiért megéri ez csizma??