Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valami jo árban lévö és lehetöleg minöségi láncszettett nótud valaki??
#8 david008 - Budapest november 18. 17:37
hülye vagy keselyü? ez nem yamaha hanem husqvanra wr!!!
ohhh még vannak ilyen hülyék a világon? ez igen értessz a motorokhoz!!!
grat
ezt a kretént
vannak még vidik, csak nem bírom leszedni a fényképezőről, mert kicsit elfáradt a CF kártya. Keresek valami régebbit...
Mindenesetre most próbálok beszerezni az USA ból jó kis sisakkamerát. Memóriakártyás, 640*480ban rögzít SDre. Semmi nem kell hozzá, de itthon (sőt Európában ) nem kapható. Egy kinti barátom küldi majd el postán.
EZ

Mire újra lehet motorozni pingvinek nélkül addigra meglesz.

Addig itt van pár kép a DRZs haver hibájáról...
ja és ktm boltban szervizelt...szal tuti zsír a vas
terepen alig használt
leovinche
levinche dob..drutál hag...nyélgázon 5-6 literes fogyasztás ami picsa
semmi jo kedvem vvan
hüm ha meglenne a csajod akkor nem a kezed basztad volna szét
sorry nem kötöszködök
ja enyém 12-13az benyalja
nem kell valakinek egy sxc625 1.100-1.200 körül
Hitelezhető
szoktam nzniaz rs125 topicot,ott 7-8 at kapnak be,a mitosok is anyit, a crossok (125 ösök) azok is kb 7-8-9 max 10 igy tom, a 250 meg akár 15 öt is
keselyu vanak még vidiK?raksz fel?

mindenki:
baszki szétbasztam a kezem(vagyis a kézfejem)
250 2t 10et mosolyogva bekapja..
Hát azért nincs az 10 liter.
max 7, legalábbis nekem annyit sikerült kihozni de az nyélgáz végig.
nem az 5,5 a sok a drztől hanem a 6,5 kevés a jézétől, úgy hogy a risszrossz kis DRZt csak tologattam le az útról ne vedd komolyan, sokszor én is cserélnék DRZre, főleg a benzinkutaknál amikor én még mindig olajat öntögetek, miközben már mindenki elment...de utolérem őket és a 2t hangot semmi nem pótolja. Fel kéne találni a 2t hangú 4t-t
jajó mert engem nyáron zaklatott egy faszi a rendszám miatt
mert vett egy wr-t és az enyémhez volt rendszám..mind1 bonyolult
azthittem te voltál az
vazeee mekkorát motoroztam a mínusz 2 fokban:) naaagyon faszintos volt!
Jah, enyém 5,2-t fogyaszt, dinamikus használat mellett. Ez miért sok? A picsafüst 25-ös szpídesek meg 10-12 litereket megetetnek. A jézé sem fogyaszthat sokkal kevesebbet...
2001-es évjárat, 750 000 Ft 2éve van nálam,,sztem nagyon fasza ,nem volt semmi gondom vele,megy mint állat,ha rendesen karban van tarva akkor nincs vele gondcsak ajánlani tom!!
nyáron vettem, rendszám meg volt rajta. vizsga már nincs, de kb 25ért adnak matricát és már van is... mindenesetre nekem nem kell a vizsga, és a rendszám is csak eladásnál számít. Már leszereltem, nem akarom megkönnyíteni a rendőrök dolgát..
hello
kép van a kiszemeltről?
Szia EC 300!!!!!! Látom csak sikerűlt a reg! Na gyerekek,én is beszállok ide,mert hamarosan Gilera RC 125 Rally Replica! ;) Szóval,hogy mostmár itt van EC 300 barátom én is üdvözlök mindenkit!
csátok
üdv ec 300
mikori a géped??és mennyi volt???miota van nálad??
és mik a tapasztalataid vele??(alkatrész,valami tipushiba stb...)
Jol letámadlak itt az elején
mikor vetted a motorodat keselyu?
a rendszámozást nem egy másik motorról inzáted rá?
.... ki védte itt a huskykat? nemvédem... opel unk van utálom mint állat