Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na hétvégén levidizem azt felrakom vidik közé ok????
kézzel nem lehet berugni
csak bekezelni vagy belenditeni...
És az mér jó ha mindig kerekezni akar?
gyerekkén apámmal voltam motorostalin visegrádon és egy ilyen xr600al egy német csávó a csajával 2 személlyel akkorát ugratott a sibrikdombon egy kis ugratón,h a hátsókerék a kék nyomóskút magasságában volt vagyis lehet ezzelis ugrani,csak tudni kell a trükköt. nem kell elvenni a gázt de szerintem sem crossmotor a 600as,a 450es cross 4.ben is simán gázra kerekezik /4gangos/
Helllo!!!!

Nekem XR blockos 600asom van és van olyan jó mint a crossok!
Brutál a nyomaték és alapból húz,gázra feláll 3. dikban!!!!
Csak a sújelosztás rossz egy kicsit, SZECSUMX elmondhatnád hogy ugratsz a technikádat szeretném elsajátitani!!!!!!!!!!
Az eleje mindig lejjebb van orra esik állandóan,hogy kell elrugaszkodni vele!!!!!!!
8 lityiből elmocizom ey délutánt,bőven kibir egy két évet ha felújítod,én nem versenyzem hobbira használom!!!!!
Simson meg ha kiszeded belőle a berúgókar rugóját már a berugó saját sólyától beindul
Csak annyit tudok hozzáfűzni a témához,hogy XR400 al megy mindenki a léges kategóriában motocrosson,azt is mondják rájuk xr400 kupa akkor olyan szar nem lehet mondjuk én még csak messzíről láttam/nem ültem még rajta/ mondjuk az yz450 után az ereje biztos gyatra lenne,de lehet,h pont ezért lehetne jó időt menni vele
Xt s haverom tényleg berugta kézze
jó hát 85 125
azokat nem nehéz beröffenteni
az még kézzel is megy...ugye bálint?
álmaiban 55 ló ez
monnyuk nemmindig jön ösze yz nél...mert azé még is csak 250
Valamikó én is
Én is mindig úgy rugom be
[www.hasznaltauto.hu/kereso1.au...
Baszus mi ez :Akkor menyi egy 250cmm hány le
ja
miért?
oké
de az szerintem a nemzetek crossa volt
mert mx1 ben nem indul...

váá itt nics
pedig volt
Én is mindenképpen japán márkára szavazok honda vagy suzuki.
Hülye ferdeszeműek értenek a dolgukhoz, de beszélni meg írni azt nem tudnak
http://www.foxracing.com/us/en/fri/

pontosabban itt majd aztán team riders---- stewart--- videos majd megtalálod h mi hol van és a videok között kell lenne de megnézem én is még1x h jolláttame
faisst
irtál egy hozzászolást stewartról...na szal én láttam már everts ellen ha jol emléxem...

www.foxracing.com
és a videok között
1-es rajtszámmal indul
hello
nem tud valaki RX50-es robantott ábrát.(motor,olajszivattyu,karbi stb)
a husky ba ha netán ezeket kéne cserélni... akkor 2-3 évig tuti nem lenne gondod vele ha a többi cuccra is ráköltesz...meg lehet azt is csinálni tartosra 1x kell zsebbenyuli és aztán birni fogja....
XR400:
Ez attól is függ kinek mekkora tapasztalata van....
Nekem anno nagyon bejött, sőt még ma is bejönne ha lenne.
Nagyon nagy feeling amikor nyomatékból megindulsz. LE-re tényleg nem sok de nyomatéka attól még van és ez is számít....

Persze nem egy 525-ös EXC-hez szokottaknak való gép, de nem mindenki tud megülni akkora (vagy nagyobb) bivaj gépet.....
Az XR igenis jó motor és nem is annyira soft.
Na szevasztok.Úgy látom a tegnapi téma még ma is ossza a közönséget.Ígyhát úgy gondoltam,néhány megjegyzést hozzátennék az elhangzottakhoz.Alkatrész:Az ugye köztudott hogy a japán technika a leg kiforrotabb a motorgyártásban/ezt sokan cáfolják,mégis így van/.Bizton állíthatom hogy minden más motorgyár terméke rövidebb élettartamú,bár álltalában nagyobb teljesítményű mint a sárgák álltal gyártott vasak.Tehát ha teljesítményre utazunk a konkurencia motorjai jobb választásnak tünnek.Én véleményem szerint inkább a tartósság a fontos/ugyanis nem nyomtatom a pénzt/Husky,az pedig hogy az XR soft enduro,hát ezt te sem gondolod komolyan.Nagyon hosszú ideig a Hondának az egyetlen 4Tversenyenduro motorja csak az XR volt.Igazándiból ez a típusuk volt ami megfelelt a különböző emissiós normáknak,és a FIM endurosporttal kapcsolatos szabványainak.Az igaz hogy színte ugyan azt a szériát nyomták majd tíz évig.AZ pedig hogy nem egy lóerőgyár nem feltétlenül hátrány.Ez a sport nem az őrületes teljesítményekről,annál is inkább a tartósságról szól.A pilótának sem mindegy hogy egy több száz kilóméteres versenynapot egy erőművel bírkózza végig,vagy versenyzik.Mindezek mellett igazatok van és az XR tényleg nem egy erős motor,de legalább tartós.
kuplungal rugod be?