Én is ki akartam fizetni a busmanomat, de reménytelen. Megvárom azt a 8 hónapot azt kapja be az összes bank. Valamikor mentek még Vác fele vagy ilyesmi?
van rajta hitel egy év és ki akkartam fizetni de a kedves bank
ezt csak ugy engedi ha rádobok most 140.000-ft-ot pluszba
igy kivonatam a forgalombol idéglenesen és egy évig még elgurulok vele bár nem hiszem sok km-fog belle menni ,mert ott lesz a uj mocim és öt hajtom.
de ha letelik a hitel akkor szerintem piac lesz a sorsa
bár most sajnálom mert jó motor még nem maradtam ott sehol vele és mivel szalon állapotuan vetem mindent tudok rola
akkár ki visszi el jól jár vele
de most egyelöre allig várom hogy haza hozam a bandikát
meg a elsö +15 fokot hogy menjek vele
Sziasztok.
Kicsit fejlesztettünk, így már lehetőségetek van cross és enduro alkatrészeket, kiegészítőket, ruházatot rendelni tőlünk. Fékektől a komplett hajtókarig, minden ami csak kellhet. Itt találjátok a lapozható kaatalógust és a forgalmazott márkákat.
Kellemes válogatást :)
Írtam neked bukóval kapcsolatban ide: apophis13@citromail.hu
De a rendszer visszadobta a levelemet (vagy valami angol szöveget, szerintem nem kaptad meg). Van másik mail címed?
Elgondolkodtam egy 4T Endurocross moci beszerzésén.
A keret 300 max de inkább 250.
Papírok nem szükségesek közúton nem szeretném használni csak terepen.
Ebből az árból 92-98 közti 600-650-es TT,XT,DR,XR,KLR -t tudnák venni.
Mi lenne a leg megbízhatóbb és leg kevésbé költségmentes ezek közül? Vagy ha már ugy is bele kell nyúlni, mihez van a legjobb alkatrészellátás?
Azt tudom, hogy a Kawa kivételével az összes levegő/olaj hűtéses.
EZ miatt nekem a Kawa a szimpi, de ebből van a legkevesebb a piacon és ráadásul erről több roszat halottam mint a többiről.
Szerintetek mi lenne egy jó választás hétvégi erdei csapatásokhoz, kerekezés gyakorlásához és hasonló eszetlen használatra?
Emberek ma voltam nemetorszagban Augustusburgi motorkerekpar muzeumban. Keszitettem par szaz kepet este egy parat feltoltok.... Valami csoda ami ott van motort szereto embernek kotelezo! kurva gepen nincsenek ekezetek....
az nem számít hogy újat vettél, lehet hogy már évek óta állt a polcon mire hozzád került és már a kici kínai is kihalt aki gyártotta... vegyél másikat, vagy próbáld ki másik készüléket a te zsinoroddal
4T motoron van és zsir ujjonnan vettem és az elejénél fogva igy mért ami feltünt h krva sok.. nehogy már 2*3 orahosszás motorozás és már olajcsere is.. lecseréltem és még olyan volt mint mikor beletettem.. hmm érdekes
üdv mindenkinek..
segitségeteket kérném ÜZEMORASZÁMLÁLÓVAL kapcsolatban..
feltettem a mocira gyertyára kötöttem ..
feltünöen sokat mér mi lehet az oka.. kb 3 orahossz motorozás ilyen lightos elszaladgálos szinten és belemegy 8 üzemora.. sztem ez nem normális.. rosszul van kötve? v milehet a baj? a nutba mindegy melyik oldalrol teszem bele? a kormánynál van áthutva a vezeték nem lehet h bezavarhat vmi?
de látom te is nyomod a aszfalt csikot is ha majd ugy gondolod bandázhatnák egyet ugy is bár még nekem meg kell tanulni vezeti