Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajna mielőtt beleélhettem volna magam,meghiusúlt,párom dolgozni fog,vele szerettem volna menni,na meg a "haverekkel",sebaj,majd jövőre
Csak a Romaniacs-on oda tudsz menni bárhova a saját motoroddal (ingyen), Erzbergben meg egy valag pénzért gyalogolhatsz
Sziasztok!

Csináltam egy pár képet / videót a múlt hétvégi Enduro Mecsek Kupáról, akit érdekel meg tudjátok nézni itt.

A teljes méretű képeket a "Jobb klikk + Kép megnyitása új lapon" mutatvánnyal tudjátok elérni, a videó (alul) mentése "Jobb klikk + Hivatkozás mentése más néven".

Az amatőr minőségért előre is elnézéseteket kérem! :)
Június 7-10,mi is Red-Bull romania helyett tervezzük,Sibiu 730 Erzberg 340,szerintem esélytelen küzdelem:)
Mikor lesz. mi Loket-be készülünk augusztus 5.-én. km-ben biztos jobban járnánk erzbergel. Élményben nem tom http://youtu.be/BgBNLFZOLQA
Valaki Erzberg?Mi megyünk,ha gondoljátok egy kis eszmefuttatást róla,mit,hogyan,merre,mennyiért.........
Megnézzük őket is, köszi a választ.
Szia! Köszönöm a választ!
de még mekkora...
Ok , de ők akik csak cross cuccokkal foglalkoznak. Tudom hogy az universálos egy farok....
Szia nekem dr 650 se van én nagyon meg vagyok elégedve vele fogyasztása is jó(5-6l) és 96 óta ugyan ezzel a blokkal gyártják .......én inkább terepen használom ezért a hátsókereket kicseréltem 18"-ra (17 re drága a krossz gumi)
450-es lesz belőle :D:D:D a 300-as nagyon ritka sajnos :S
Azért mielőtt ilyet veszel,próbáld ki alaposan!Komoly gép,inkább profiknak való,nagyon komoly!
A profik.félkirályok,szájkaratésok dicsérik,de menni kevesen tudnak vele igazán jól!
Pont az univerzálba küldöd őket?

Amúgy szerintem Corsarot, Pardit és a törökbálinti RMC-t lehet még érdemes megnézni...
Köszi!
Auner , Universalmotor.
Sziasztok!

Úgy néz ki valamelyik nap fel kell mennünk Pestre, és ha már egyszer ott vagyunk akkor megnéznénk 1-2 motoros boltot. Tudnátok ajánlani 1-2 helyet amit nem kéne kihagyni? Főként cross ruhák érdekelnének, bukó, csizma meg gumik. Tudom, google a barátom de amit találtam eddig annak a nagyrésze csak webshop.
Sziasztok!
Minarelli am6-os blokkba milyen motorolaj vagy hajtóműolaj való?
Sziasztok! Rendszámos enduro vásárlás előtt állok. Rengeteg tesztet olvastam át, volt már XL500S-em és Cagiva Ducati V2 350 Elephant-om. Most adtam el a VFR 750-em, emiatt kellene valami motor.

Ha tudnátok segíteni, az érdekelne, hogy melyik az a rendszámos enduro, aminek alkatrész-ellátottsága is viszonylag jó, kezelhető és túrára is alkalmas, és fogyasztásban is jót hoz, mivel sokat használnám? Általában közúton.

Néztem:
XL600
XR,
XT600 (erről nagyon jó fogyasztásokat írnak),
NX650 Dominator (erről nagyon rosszakat.. :)
DR
DR250
Dr350

250cc-650cc között gondolkodom, és olyan 500.000 ft-ig.
Mindenképp kétszemélyes.

Hálás köszönetem ha bárki tud építő tapasztalatokkal, fogyasztási adatokkal segíteni nekem! Köszi!
Használt XR600 gyári alu blokkvédő eladó 1000FT, posta ok.
Érd: bikerfranky@freemail.hu
Használt KTM kézvédőpár baráti áron eladó, posta ok.
Érd: bikerfranky@freemail.hu
Drz hátsókerék eladó 2007 évjáratú...elérhetőség adatlapon

ESETLEG HA VALAKI DR 650 SE BE SZERETNÉ HASZNÁLNI A DRZ HÁTSÓKEREKET 43. FOGASKERÉK 240 FÉKTÁRCSA ÉS TÁVTARTÓ VAN A KERÉKHEZ PERSZE + PÉNZÉRT (ezzel ki tudod küszöbölni a 17 drága krossz gumit ..használtba lehetetlen beszerezni az új meg 20eft körül van a guminak)

Alu betétes kézvédőt beszámolok vagy esetleg dr 650 se re való sportdob cere érdekel...
Cross/enduro motorosok! Van esetleg valakinek kedve Budapest, Békásmegyer (IIIker.) környékén terepezni? Lupa tónál, Róka hegy, Ezüst hegy, Üröm stb környékén?