Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pécsen sem volt MX pálya...."amelynek
tartalmaznia kell nyílt, két oldalon szalagozott, motocross-jellegű, valamint enduro
jelzésekkel és/vagy szalaggal jelölt enduro-jellegű szakaszokat."
Van ott pálya is hozzá? Nem hallottam még Hántai MX pályáról...
EC lesz.
És akkor az mi lesz? EC v csak enduro? Mert a nánai az enduro volt nem?
(Hánta sincs nekem messze..szóval oda megyek.) Motor kész lesz addigra
Hogy dögölne meg a lova az összes szarkeverőnek pár hete meg azt mondták semmi gond,lesz engedély
De nem gond,így oda legalább csak nézőnek mek,a nevezést meg inkább elmotorozom.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_kdx_125_sr-4785855

ELADÓÓÓÓ
http://www.offroaddepo.hu/

pedig nem lesz!
olvasgassá, Hánta lesz a helyszin és vasárnap a napja. 2011.07.03
De lessz nána ,még hozzá a régi nagy körös pálya
na jahh, beleköptek abba is a ződek hogy basznák meg.

kapott is tavaly az egyik zőld olyan pofont az egyik faszitol, gyorsan el iszkolt a rendőr bácsi mellé, aztán el se mozdult mellőle a verseny végéig...

merthogy oda jöttek felvezetőkörben papirokat lobogtatva hogy márpedig ezt a versenyt ők nem engedik,

aztán jo sok pénzért mégis "engedték", mocskos műzöldek...
Nánára ne is menj, mert nem lesz. Másik helyszín lesz!
ez inkább glen helen!
ilyenkor lehet a főtengely is szét van fordulva ..ki kell centírozni ....vagy pedig ez már balansztengelyes blokk és valaki penge szarul tette össze a poziciót..a jelölést kéne elenőrizni..visszatenni...
Ha ráz a motor,lehet attól hogy szarok benne a főtengely csapágyak..
Üdv. mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Van egy Kymco Agility 50-es négyütemű robogóm, amit el tudnék cserélni egy Beta RR 50-esre. A robogóból ki van véve a fojtás, 70-et megy és elég jól gyorsul. Kipróbáltam a Betát, ami svájcból származik, könnyen indult, szépen járt a motorja, üresben kipörög szépen , de még benne a fojtás, ami leszakadt a kipufogóban és lehet hallani ahogy csörög benne. Menet közben pedig iszonyúan ráz a motor, a kormánynál, az ülésnél, mindenhol... Plusz se alacsony se magas fordulaton nincs ereje, így érzésre a 4 ütemű robogóm simán legyorsulná!
Olvastam róla, hogy a svájci származás lehet a gond, mert ott kicsit komolyabban veszik ezt a "segédmotor" dolgot, talán max 35-el mehet ott. Továbbá hallottam ilyet hogy nem csak a kipufogó, de a felömlők, meg egyéb is be van folytva. Előző tulaj állítása szerint 90-et ment a motor, ezt talán elhiszem, de gyorsulásra, gázreakcióra teljesen nulla.
Előre is köszi a véleményeket! :)
A cross-pályán meg az enduro-pályán :
De mondjuk nem táncparketten használtad ;-))))))
Úgy-e kávéfőzés közben használódnak a dolgok ...
Én is menni akartam... erre szarakodik a karbim, meg ma szép csapágyhang jön a blokkból... Így folytatom még nánára sem tudok menni...
Ez a mindennapos használat...
Az én ACERBIS-em is megy szana szét 1 év után... pedig 10annyit nem használom, mint te a tiéd...