Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

GeryV8! A Taksony,Bugyi fotókon melyik pálya Taksony, és melyik Bugyi? Pl. ahol a balosban fordultok az melyik?
Sziasztok!Hátha ti jobban tapasztaltátok már' a jelenséget,de előfordulhat,hogy alacsony a kormányom?Gyári CR125' és többen modták már',hogy bátrabban mennék főleg ganyébb minőségű pályán,jobban fordul,ha magasítót tennék rá,és szemre is eléggé lennt van.
Tanács esetleg vkinek?
Levezetésképpen még itthon lenyírtam a füvet. A meleg kicsinált, de kellemes csalódás volt ez a pálya, megyek majd még.
Az egyetlen terület, ahol a rendőr nem büntethet meg papírok nélkül, az a MAGÁNTERÜLET. A mez. gazd. útra kell rendszám.
Thx
Tiszta Amerika
Sziasztok!
Nem tudtok valamit arról a hírről hogy a földút télleg mezőgazdasági útnak minősül és papír nélküli motorral sem büntethet meg rajta a rendőr?
előre is köszi
Üdv mindenkinek és erőt a hétfőhöz!
jó volt a mai nap!
Ha esetleg van valaki, aki tud valóban gondos gazdától származó 4T mx motort, légyszives szóljon! (bármilyen típus szóba jöhet, inkább 2005-től fiatalabb)
Újabb élményekben gazdag hétvégét zárok... (nem mellesleg kész az új grafika)
Juj, igy ismeretlenül is jó bulást! Azt meg szabad kérdezni hogy ki volt a hibás? ha nem vagyok indiszkrét?
Köszi!
Jóbbulást!
Köszi, igyekszem!
az korrekt...
jobbulást!
Szemből (neki) balra bekanyarodott előttem egy furgon én meg fékezés nélkül nekimentem. Erzsébet, Baross u-Zilah u kereszteződése.
bazz Dani mondd már mi volt...
Az utolsó dolog amir emlékszem, hogy még otthon, indulás előtt hívott nagymuterom telefonon. A következő meg a kórház.
úgy néz ki, hogy a kispályára. holnap még kiderül.
Azóta sem emlékszem semmire, de csütörtökön láttam a rendőrségi helyszínelési papírokat, fotókat úgyhogy most már tudom hogy kb. mi történt.