Hello!
Tudnátok nekem mondani olyan "védő felszereléseket" amiket érdemes felrakni egy enduro motorra?
Gondolok itt olyanra mint a hátsó villa védő vagy mi (ilyen gumiszerű anyag és a lánc azt koptatja nem pedig a villát)
Ilyesmi dolgok, vagy a kormányon lévő dolgokat mivel tudnám megvédeni hogy ne törjenek le.
milyen teszkós dugattyú? 18700Ft volt az! és am is 22órát ment...ahogy mondtam...semmi baja nem lehetett volna ennyi idő alatt! inkább annak örülj,hogy nem namura dugó volt benne,mert az elcseppent volna remélem egy honolást adtatok neki,mert egy picit kúpos meg hordós volt már,de egy C-re honolással síkba lehet hozni a hengert! Jó motorozást! kicsit sírok a ktm után am...
1,2 ért 2010es zsír újat hoznak most ismerősnek! vagy a nyiregyi ktm-ben ott van 1,450-ért! simán jó motor! 125-ben is a legerősebb a ktm,a 150 meg pláne jó!
, én is gondolkoztam hogy férne be a 300-as blokjának a helyére valami 1000-es sportmotor blokk, me ez is gyenge már...kinöttem ennyi volt slussz passz..
Szevasztok Srácok!
Keresek jó állapotú, kevés kilométeres, papíros 2007-es KTM 450 EXC Factory-t saját részre! Ha valaki tud eladót, dobjon egy email-t! Köszi.
E-mail: smiley0225@freemail.hu
Húú,mindenki bajba van,ha nagy azé,ha kicsi azé. A menetszél olyan könnyen elforgatja azt a kúva gázmarkolatot,má súlyt tettem a másik oldalra,de hiába,nem megy vissza sose
Enyém gyenge, nem annyira, mint egy kétütemű, de kurva gyenge.. Már ki motoroztam. Valami normális motor kéne, mert a bütykös gumis hayabusákkal nem tudom tartani a lépést a földúton.. Meg amúgy is ez kurvára de nagyon gyenge Pedig volt már 400as honda chopperem , az is gyenge volt...
szavadon foglak!:)