Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Küldjem a szögesgumit?
Ott a Kornél, s véd!
meg jottem van egy kiss ho
nagyon szépen köszönöm, a védő és a lánc közötti távolság volt számomra nagyon fontos.
mégegyszer köszi!
5-ös alubol kivágsz egy ivet, nézd meg másik motoron hogy van az alapján, ne legyen kb 3 milinél nagyobb rés a lánc és a vezetö között mert akkor nem működik a dolog...
elvileg a gyári cuccokra rá is szokták irni mekkora lánckerékhez valo,
Esetleg idejében egy láncszett-csere?
Ezt még az előző gazdálya tette fel rá !
Én tudom hogy irják, mert qrva okos vagyok ám!
Rammstein-re le lessz cserélve!

Ha ezt irják, akkor biztos ugy van...
HI! Vagy inkább keresztes PÓK
sziasztok!

egy olyan kérdésem van, hogy az első lánckerékhez szeretnék valami védelmet, lánc szakadás esetén....nehogy a blokkot kelljen összekaparjam....
tapasztalat vagy ötletet kérhetek? milyen messze legyen a lánctól, milyet gyártassak?
wr400-hoz kellene
előre is köszi
"system of down", kimaradt egy "a"
meredekebb villaszöggel fordulékonyabb a motor, de nagyobb sebességnél becsapkolódik a kormány, ezért tettek rá ilyen csillapítót. Ezt írják okos cikkek róla
Elvileg (meg valószinűleg gyakorlatilag is) akkor ér ez a bizgentyű valamit, amikor már félholt vagy, de a gázról nem szálsz le, a kezeidet, karjaidat nem is érzed... Általába olyankor van az, hogy a kormány "saját életre kel" és ki akarja tépni a kezedből a kormányt .
Amikor mentél vele, a kormány valószinűleg nem szitált be, így sokat nem is lehet észrevenni belőlle
Nekem az Rmz gyakran szitál, és kell hozzá egy kis "tudás" (de inkább szerencse), hogy ne vágódjak el. Ilyenkor jó lenne ez a ketyere...
Egy jó gumipók is elég neked ahhoz Nekem má 4 kéne
én mentem 09essel is de észre se vettem rajta
Azt tudom, 07-essel még mentem is, de hogy utánna mit műveltek a Japók...
2007-ben még biztos nem volt rajta.
Vagy 2008?
Gugliba ráakadtam erre

http://www.dirtrider.com/video...
A 2009-esen egész biztosan van, szerintem onnantól stabilizátoros a 250.
A Crf-ek mikortól lettek felszerelve kormánystabilizátorral?
Ha jól tudom, a 450eseket 2008-tól, és a 250esek?
hát már ja... jó lenne már egy jó 20 fok+szárazság
Semmi hó nincs, elolvadt
nálunk is
Haggyad is! bazzeg már megint esik a hó
Jaj istenem világhírű lett a bicóm háhá!
Amire te gondolsz az a Láncvezető.
Abbol is van első ill. hátsó.
A karokat+ ugy védd hony ne dölj el
hűtö védő, alu kartervédő, alus kézvédök, kapaszkodo spanifer az ülés végén ,meg elöl a villánál is, látom 450-ed van akkor jol jön egy hűtő ventilátor is, kapcsolot forditsd le akkor nem sérül.
kb cirka ...

amugy láncvezetődnek a lengővillánál kell lenni gyárilag az nem extra.