Sziasztok!
Ha jól emlékszem valaki ide tette még be az Mx Vs Atv Reflexből egy videót stb,le is töltöttem a grafikát(képernyő felbontás,stb) a játékban hol lehet állítani?
Mert én sajnos nem találtam meg sehol sem.
Köszi
[184141] és a kutyus képen a formának félig van csak benne a képbe
nem tudsz vmi-t a csizmájáról h mennyire bírja mert nekem már 4 darabban van :S szét esett magától.
Voltam kint :) voltak kint quadosok velük váltottam pár szót és mentem 2 kört 2 hónap kihagyás után ez is alkar duzzasztó volt !
legközelebb írjatok egy e-mailt : gerg.jankovits@gmail.com - ra :)
Hali! Nem ismertek valami belga endúrós oldalt? Esetleg nincs valakinek belga Endúrós vagy EC-s naptára, hogy mikor lesznek itt versenyek? Vagy egyátalán vannak itt ilyen versenyek szerintek? Kint élek most egy fél évig és jó lenne megnézni egy-két versenyt.
De én ezzel már nem fogok motorozni, most raktam rá vissza az utcai gumikat, nem fogom szétszedni meg összerakni megint...
de ha eladtam, akkor nagyon ráállok a vételre, és még idén menni fogok az EC OB-n
Ha jól emlékszem valaki ide tette még be az Mx Vs Atv Reflexből egy videót stb,le is töltöttem a grafikát(képernyő felbontás,stb) a játékban hol lehet állítani?
Mert én sajnos nem találtam meg sehol sem.
Köszi