Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Ha jól emlékszem valaki ide tette még be az Mx Vs Atv Reflexből egy videót stb,le is töltöttem a grafikát(képernyő felbontás,stb) a játékban hol lehet állítani?
Mert én sajnos nem találtam meg sehol sem.
Köszi
Az egy fél én vagyok!
Veled beszéltem telefonon?
novi lesz az, félbevágva
[184141] és a kutyus képen a formának félig van csak benne a képbe
nem tudsz vmi-t a csizmájáról h mennyire bírja mert nekem már 4 darabban van :S szét esett magától.
melyiken van yamaha gatyó?
A yamaha gatyósnak 100% olyan cuccai vannak mint nekem! :D
A többi kép, teljes méretben: itt!

No meg ott volt ugye kisati is, aki ma nagyon elemében volt
Még az endurózással is megpróbálkozott...szerencsére Misi a segítségére sietett
Volt Honda-whip is...de a társaság (szó szerint) legnagyobb arca ezúttal nem a kétlábúak közül került ki
Jó volt ma megint a Ferihegy...megcsodálhattam pl. kakukk legújabb fejlesztésű, helyből felszálló Suzukiját (bár sajnos nem sokáig )
Voltam kint :) voltak kint quadosok velük váltottam pár szót és mentem 2 kört 2 hónap kihagyás után ez is alkar duzzasztó volt !
legközelebb írjatok egy e-mailt : gerg.jankovits@gmail.com - ra :)

üdv: Gergő
hali,erről lecsúsztál!igazából már nem a reptérre járunk hanem ecser és vecsés közé!
Sőt minden képpen csak mond meg mikor hol !
CSaó mikor mennél reptérre? én lehet ki zutyanék veled! csak mond meg mikor még tankolnom is kell:P
Gondolkozom rajta hogy el kéne guruljak...csak kérdés, eljutok-e odáig
Szevasztok!

Jön ma valaki a ferihegyi airport felé hajtani?
Tegnap sajnos nem tudtam menni, láttam szép számmal voltatok!
Hali! Nem ismertek valami belga endúrós oldalt? Esetleg nincs valakinek belga Endúrós vagy EC-s naptára, hogy mikor lesznek itt versenyek? Vagy egyátalán vannak itt ilyen versenyek szerintek? Kint élek most egy fél évig és jó lenne megnézni egy-két versenyt.
De én ezzel már nem fogok motorozni, most raktam rá vissza az utcai gumikat, nem fogom szétszedni meg összerakni megint...
de ha eladtam, akkor nagyon ráállok a vételre, és még idén menni fogok az EC OB-n
Én április óta...
Mondjuk az előzőt szeptember elejétől július végéig árultam mire megvették
Autónál azért nem hittem benne, de mégis, lehidaltam. Jött, nézte, fizetett!
nekem is ez volt.
én majd fél évig hirdettem, az első, aki megnézte, elvitte. Autómmal ugyanez volt, első vitte, kb. 2 hónap hirdetgetés után!
Csak nézegetek nem lehet motort eladni ilyenkor... enyémet 3hónapja árulom...
Régi karbis, a hozzá tartozó betegségekkel...04 utániakat nézegess, ha Bergben gondolkodsz.