Valszeg lesz rajtuk mesterséges hang, gyakorlatilag mp3-ban feltehetsz rá, amit akarsz, 2T-4T, sor 4, v2, Zetor, 70-es évek norvég metál slágerei...Csak az is eszi az akksit.
ez egy régebbi fajta junior deszka volt amiben nincs a Kanni teljes vastagságba bele laminálva csak a szélében van bent egy centi mélyen, elég gyenge holmi volt, ezért kb 15 perc alatt eltört a deszka.
majd ha lesz kedvem szerzek egy erősebbet, bár az idén már ugysem lesz nagy ho...
szerintem...
Videót tudsz tölteni: Ha pl "firefox"-ot használsz, van hozzá kiegészítő: "downloadhelper". Letöltöd, telepíted, bal fölső sarokban egy kis 3db "atommag?" kering ha van az oldalon letöltenivaló (pl elindítod a videó lejátszását az oldalon)...
mellette a kis nyilat lenyitod, kiválasztod a megfelelő letöltendőt, és elmented ahová szeretnéd...
Bár annál egy kicsit több vagyok, így még nem az igazi, de javul!
DSLR kell már ide is.
akrapovic-1dollar
pro circuit-0,5 dollar
finster-0,01 dollar
Kell fölfogatni a telóra kártyalapot mint a régi "camping"-es "tacskós" időben... had csattogjon...
majd ha lesz kedvem szerzek egy erősebbet, bár az idén már ugysem lesz nagy ho...
szerintem...
mennyi ütközés lesz mert nem hallani mikor jönnek
(nekem tetszik)
mellette a kis nyilat lenyitod, kiválasztod a megfelelő letöltendőt, és elmented ahová szeretnéd...