Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked is mondom, szerdán támadok
majd ha jön az 5-ös. az lefotózza és összefűzi ilyen szép mozgóképpé!
a Misi metzger hiába sírt a pincében a fakopács meg melózott
Vártam most is hogy hívsz, de hiába
Ja-ja. Mátol már 50 kg-val terhelhetem.
Bár annál egy kicsit több vagyok, így még nem az igazi, de javul!
Tata a hétvégén +4 fok Fóti homokbánya?
Szevasz Gabi. Lábad lábadozik?
Nekem megfelel ez a minőség is mondjuk a zoom tényleg hiányzik belőle....
Az igaz, hogy 720p-t csinál, de sajnos nincs mélységélesség.
DSLR kell már ide is.
Pedig az a teló ami neked van elég tűrhető videót csinál. Pár éve örültünk volna egy ilyen minőségű videónak....
Hát ezekkel majd nem hallják meg a rendőrök, hogy merre menekülünk az biztos.
na az nagy poén lenne.
Szerintem ezek mégiscsak fényképek lesznek, hiszen akárhogy nyomom a telefonom kameráját nem ilyen lesz. Valami nem stimmel!
akkor lesz letölthető akrapovic hang is?az lesz a leggdrágább!
akrapovic-1dollar
pro circuit-0,5 dollar
finster-0,01 dollar
Valszeg lesz rajtuk mesterséges hang, gyakorlatilag mp3-ban feltehetsz rá, amit akarsz, 2T-4T, sor 4, v2, Zetor, 70-es évek norvég metál slágerei...Csak az is eszi az akksit.
értem,akkor egyszercsak jó lesz
Hát ja kavicsokat inkább hallani...
Kell fölfogatni a telóra kártyalapot mint a régi "camping"-es "tacskós" időben... had csattogjon...
ez egy régebbi fajta junior deszka volt amiben nincs a Kanni teljes vastagságba bele laminálva csak a szélében van bent egy centi mélyen, elég gyenge holmi volt, ezért kb 15 perc alatt eltört a deszka.

majd ha lesz kedvem szerzek egy erősebbet, bár az idén már ugysem lesz nagy ho...
szerintem...
hú,hát ez jó lightes
mennyi ütközés lesz mert nem hallani mikor jönnek
szia Ronis,mi volt a baj a síléccel elöl?kicsúszott az eleje?
http://youtu.be/7UyMUzIqujw Enduro[/L]
(nekem tetszik)
Videót tudsz tölteni: Ha pl "firefox"-ot használsz, van hozzá kiegészítő: "downloadhelper". Letöltöd, telepíted, bal fölső sarokban egy kis 3db "atommag?" kering ha van az oldalon letöltenivaló (pl elindítod a videó lejátszását az oldalon)...
mellette a kis nyilat lenyitod, kiválasztod a megfelelő letöltendőt, és elmented ahová szeretnéd...
ilyen téli mokám nekem is van itthon jopár darab.