hát persze de ezek meg vannak hála versenyző barátomtól örököltem pár cuccot xd .mez nadrág ing sisak kesztű meg van térd meg könyökvédő kell még .Meg am se msot akarok elkezdeni a endurót sőt mióta motorozom én csak endúroztam hiába tettem le a jogsit 50ccm re
Azért azt számold bele hogy akármit is veszel bizony elég drága lesz a fenntartása. Illetve kb. egy 80-100 ezret zzánj felszerelésre, nem tudom milyen cuccaid vannak. De azért egy normális sisak, kesztyű, csizma, protektoring vagy páncél, és egy térdvédő azért szerintem alap dolgok.
van itt a környéken egy nagyon ügyes srác ugy becézik hogy Krosszos Jozsi, a lényeg ez a srác valami 50-es Derbivel, vagy mialofaszal felmászik olyan sziklás feljárokon hogy meglepődnél...
meg a sok szép uj KTM-es is meg szokott lepődni, mikor esnek kelnek a kissrác meg megy felfele visitva az 50-el, van is utána respektje...
de nem értem hogy miből jött az le hogy szerintem a 2t k gyengék.Én azt írtam hogy a 2t endurok dt rx gyengék NEKEM, és ugyancsak nem értem hogy ezzel mi a probléma mért nem lehet olyan hogy valaki kinőtte már ezt a kategóriát elismerem hogy megtanulni motorozni rajtuk meg belekóstolni a terepezésbe kiválóak és azért irtam a 300 gas gas mert úgye 250 es endúrók ritkák mint a fehér holló illetve azok amik 400 alatt vagy annyiért vannak
Nem bántunk,segítünk,csak már más formában,mert sokan nem így álltak régebben a kérdéshez,mint például,most TE,ezért má ez a módi.Ha ráérnél és 1-2 évet visszaolvasgatnál rájönnél,mé vagyunk ilyenek
De te kérdezel kapsz több normális választ, de nem tőrődsz azzal hogy mindenki ugyanazt tanácsolja. Azt vártad hogy majd mindenki ajánlja neked a 250-es 300-as 2T-ket?
hát ahogy látom ebben nem kaptam sok segítséget de azért köszönöm szépen annak a pár kommentelőnek akik normális választ adtak.Rohadtul nem értem már elnézést a csúnya beszédért de ha valaki feltesz egy kérdést kultúrált formában és nem is sért meg senkit mért olyan nagyon nehéz normális választ adni,és mért kell a részleteken fennakadni megint bebizonyosult hogy a spormotoron nem lehet egy kérdés videót képet bármit feltenni anélkül hogy fel ne jöjjön valami 13-14 éves billentyűzet harcos akinek nincs kitöltve az adatlapja és le ne szóljon.Azokra ez nem vonatkozik akiknél jóval idősebbek nálam de nem értem hogy mért kell azoknak is iylen formában visszaírni
már elmondtam hogy nem szidni akarom ezeket a motorokat pl a tied is szép állapotban van de ha most mondok egy példát alád raknának egy 50 es rx-et kb ilyen lenne nekem is egy 125 ös enduró tapasztalatból mondom
Ember függő,mennyit eszik.A legjobb ahogy a menők csinálják,kimennek kipakolnak,kajáznak,gurulnak egy-két kört,aztán megizzadva,levegő után remegve megállnak,dumálnak egész nap,majd este összepakolnak azt haza.Na,utána megy,hogy egész nap mentünk, azt alig evett a gép,milyen fasza. 1 óra simán egy tank,mint a picsa
jaajjj .De én elhiszem hogy jó motor meg én nem is szidtam ahogy le is írtam de nekem már akkor is gyenge ja és 2t enduróban értettem a gas gas mert azon kívül nem nagyon van olyan ami vagy ne lenne kicsi vagy ne lenne drága vagy ne lenne régi ezért is mondtam hogy inkább cross kéne de azt hiszem hogy nem kéne elkezdni az anyázást .
ahj mind1 nem annyit ment addig voltak kint volt kb 1-2 óra pihenő de egy hogy nem ez lényeg hanem hogy mennyit eszik ő is csak saccolta de ezzel csak azt akartam érzékeltetni hogy jóval kevesebbet eszik mint a 2t de tudtam hogy lesz valaki aki megint elkezdi a szitkozódást
meg a sok szép uj KTM-es is meg szokott lepődni, mikor esnek kelnek a kissrác meg megy felfele visitva az 50-el, van is utána respektje...
enyit a loerőkröl ,meg kinek mi a kevés,
link
szoval nem kéne leszolni a kis dt-t,
csak ajánlani tudom neked a 300-as 2t, ha vágyod a gyors halált...