Mani egy kétlábon járo enduro isten, extrémben nagyon jo, és ha Ervin igy folytatja hamar utol éri...
különlegesen tehetséges a srác, és kellően szerény a sporthoz, sokra viszi, ha nem jön közbe semmi gixer sérülés, én szurkolok neki...
hali motorman19 a dt az gyenge ahoz amit te szeretnél szerintem is aki kicsit felljeb szeretne lépni 125 ös dt az alapoknál leledzik,és szerintem krosszmocival is lehet jokat endurozni csak az átételen kel variálni hogy ne forogja szét az agyát no meg kicsit keményebb a rugozás de ez csak az én véleményem van akinek nem fog tetszeni
szerintem sem
emlekszem meg 2005 ben volt itt enduro verseny és akk Zsoci(Kovacs Ervin) mondta Manira h h megy a srác meg minden,akkor o meg nem is motorozott
most meg az xcountry kupán 1 perc hátránya volt tőle
De Mani nagyon rég motorozik 5-6 évig meg trialozott is
zsoltika, ne felejtsd el hogy Kovács Ervin egy különlegesen ritka tehetséges srác ,
néha felbukkanak ilyen tehetségek a semmiböl mint ő is, de azért velűk példálozni nem igazán lehet, mert nem ez a jellemző...
mellesleg Mani egy kibaszott jo motoros, nagyon nagy rutinnal, nem hiszen hogy Ervin mindenhol, és mindig meg fogja verni...
Román csodagyerek
ha ezt nézzük neked elég egy 85-os is (csak vicc nem kell komolyan venni)
különlegesen tehetséges a srác, és kellően szerény a sporthoz, sokra viszi, ha nem jön közbe semmi gixer sérülés, én szurkolok neki...
hátra meg ugyis majdnem mindegy ,, ugyse nyomod.
emlekszem meg 2005 ben volt itt enduro verseny és akk Zsoci(Kovacs Ervin) mondta Manira h h megy a srác meg minden,akkor o meg nem is motorozott
most meg az xcountry kupán 1 perc hátránya volt tőle
De Mani nagyon rég motorozik 5-6 évig meg trialozott is
néha felbukkanak ilyen tehetségek a semmiböl mint ő is, de azért velűk példálozni nem igazán lehet, mert nem ez a jellemző...
mellesleg Mani egy kibaszott jo motoros, nagyon nagy rutinnal, nem hiszen hogy Ervin mindenhol, és mindig meg fogja verni...