Ember. Nem háborodtam fel! Te háborodtál fel, hogy miért nem köszönöm meg. Nem is értettem először mire írtad a "nincs mit". Aztán amikor leteremtettél, akkor olvastam valóban vissza. A kocsimmal voltam délután elfoglalva, nem is voltam fórumközelben. Aztán mikor ideértem, akkor azt hittem végig olvastam mindent. De nem. Hányszor mondjam még, h elnézést? Sajnálom.
Köszönöm az információt, használható volt tényleg. A döntésemben megerősített.
Basszus...mindennek hívtak eddig, de modortalan embernek még nem. Azért mert nem vettem észre, még nem kell lebunkóznod... Lennél kicsit inkább türelemmel... kisebb gondom is nagyobb ennél.
A tököm veszekedik ám... Bocsánatot kértem (mondjuk nem is értem miért) erre folytatod tovább... hagyd abba!
lehet le kell szoknom erröl hogy joindulattal válaszoljak mindenféle hűje kérdésre , amikor pont leszarjátok, legalábbis a nagytöbbség, de hogy még egy szaros köszi se jön ki a szátokon az már elgondolkoztato...
Holnap még jön egy adag kép .
Köszönöm az információt, használható volt tényleg. A döntésemben megerősített.
felháborodni, azt fel tudsz,meg kikérni magadnak, csak tudnám mifasznak kérdezgetsz bármit ha nem is érdekel a válasz,
Részemről téma lezárva...
A tököm veszekedik ám... Bocsánatot kértem (mondjuk nem is értem miért) erre folytatod tovább... hagyd abba!
De nem kéne ám ilyen idegbetegnek lenni
ebben a forumban és kb egy orája....
Nyugi már ember...nem bántott téged senki
mondjuk azt!
lehet le kell szoknom erröl hogy joindulattal válaszoljak mindenféle hűje kérdésre , amikor pont leszarjátok, legalábbis a nagytöbbség, de hogy még egy szaros köszi se jön ki a szátokon az már elgondolkoztato...
de azért ügye még beteszed ide a szarjaid?