Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MAMS DÍJKIOSZTÓ http://www.sportmotor.hu/motor...

Holnap még jön egy adag kép .
Ember. Nem háborodtam fel! Te háborodtál fel, hogy miért nem köszönöm meg. Nem is értettem először mire írtad a "nincs mit". Aztán amikor leteremtettél, akkor olvastam valóban vissza. A kocsimmal voltam délután elfoglalva, nem is voltam fórumközelben. Aztán mikor ideértem, akkor azt hittem végig olvastam mindent. De nem. Hányszor mondjam még, h elnézést? Sajnálom.
Köszönöm az információt, használható volt tényleg. A döntésemben megerősített.
te tényleg egy ovodás vagy.....

felháborodni, azt fel tudsz,meg kikérni magadnak, csak tudnám mifasznak kérdezgetsz bármit ha nem is érdekel a válasz,
Jó, nem magyarázkodok... nem vettem észre és kész. Bocsánatot kértem. Tőlem ennyi telik.
Részemről téma lezárva...
Ha visszaolvasnál,akkor nem kéne hádzsimeeeee karateeeeeeee,ijjááááááááááá
Basszus...mindennek hívtak eddig, de modortalan embernek még nem. Azért mert nem vettem észre, még nem kell lebunkóznod... Lennél kicsit inkább türelemmel... kisebb gondom is nagyobb ennél.
A tököm veszekedik ám... Bocsánatot kértem (mondjuk nem is értem miért) erre folytatod tovább... hagyd abba!
én nem vagyok idegbeteg, csak egyre kevésbé tolerálom a modortalan embereket ,ennyi.
Baszki nem láttam. Ne haragudj.
De nem kéne ám ilyen idegbetegnek lenni
má bocs de ez már olyan mint az oviban, te tényleg enyire hüje vagy, vagy csak be vagy tépve .?

ebben a forumban és kb egy orája....
Ma is kijött beszélgetni... Tegnap kb 0.15 óra ment a motorjába egész nap. Ma alám annyi sem De legalább jót beszélgettünk...
Melyik fórumban válaszoltál?
Nyugi már ember...nem bántott téged senki
nem te érdeklödtél crf-röl amire válaszoltam..,?

mondjuk azt!

lehet le kell szoknom erröl hogy joindulattal válaszoljak mindenféle hűje kérdésre , amikor pont leszarjátok, legalábbis a nagytöbbség, de hogy még egy szaros köszi se jön ki a szátokon az már elgondolkoztato...
Mi a bajod? Mit kell megköszönnöm?
Köszi megtaláltam,bár nekem nem akarja átállítani valami miatt.
csak azt nem tudom hogy mi a fasznak válaszol az ember ilyeneknek mint te is aki arra nem képes hogy utána kiböfögjön egy köszönömöt...
allitolag a pro circuit szponzoralja!
Valahogy össze hoztam!
gondoltam hogy többre nem telik tőled
de azért ügye még beteszed ide a szarjaid?
Holnap megyek lopni
Összehoztad...szép körmondat.
Ez is igaz Thx a tippet!