Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk pl Nathan Woods ha megjelenik egy enduroversenyen azért felírják a nevét:

http://rekluse.com/riderprofil...

Nathan Woods
Resides: Paso Robles, CA
Bike(s): 2007 KX450F, 2008 KLX450
Series: WORCS
Type of Riding: Off-Road
Career Highlights:

* 2-time WORCS Champion (2004/2005)
* WORCS 3rd overall - 2006
* WORCS 7th overall - 2003

Quote: "I want to thank Rekluse Clutches, they put a z-Start Pro in my bike, that thing is awesome. (Endurocross 2006)"

http://rekluse.com/riderprofil...
üdv,

van egy "pár" ONE INDUSTRIES cross szettem.
2010-es, cserébe krva jó áron.

nem rendeléses. itt van nálam, kéznél, azonnal. akit érdekel keressen...
ha prünytögést jól bírja, nekem az már jó!
Milyen ügyesen kikerülted hogy válaszolni kelljen a kérdésre...
örömre semmi okod mert meghallanád mit kell benne kicserélni , hogy üssön ott is ...elájulnál...
de amúgy nem rossz blokk alapból se pl. OB szinten ...van pár apróság ami versenyszerű használat mellett elfogy belőle de egész jó bírja....
köszkösz
Álok rendelkezésedre.
Köszi! az tuti. .
áh, még csak most viszem majd, mert 29-én kaptuk meg a kulcsot, a költözés projekt lement. Tavasszal felkérünk majd egy festésre!
Kész már a Fecó?
ezt örömmel hallom!
találtam még mellé tartalék kupl.bowdent, váltókart, és a dugó is a kocsi kesztyűtartóban! +meglepi
Ez tök jó oldal,csak kurvára nem tudok külföldiül
Csak gondolkodom és érdekel miért jobb mint a másik,a piri egyenlöre tuti,majd szolj ha minden oké és öszefuthatunk lengéscsilapito ugyben.
ilyen vb vagy szintű futamokra is amíg ezeket a régik mentek ezeket a08 as négygangos blokkokat húztuk szarrá fel......nem csak mi mindenki...
2008 as
enyém mondjuk 2008as
enyém hogy-hogy bírta? Túl lájtosan tolom? Még gyári
hinsonból hát egy heti kettőt biztos berakok.....már sxf450 - net el se adunk hinsonkosár nélkül még utcára se ..mert azoknak haza se érsz elrepedezik a kuplungja ....09-10..

reklusból meg tavaly 6-8 at
a hinsont azért raktuk be egy másik mociba, mert olcsóbb volt mint a gyári. Annyi a difi, hogy nem öntött, hanem kovácsolt alu.

AMíg nem esik szét a piriben, addig nem kéne vele foglalkozni.
Ha tuningolnék Pirin, akkor a fékhez, futóműhöz nyúlnék.. de ez az én véleményem
kipufogó gyapot lapra gondolsz? és ebből elég egy csomag/tekercs vagy mennyi a tapasztalat?
És könyebb a kuplungkat mozgása?