nekem egy mindegy... én inkább igazadok valakihez/kikhez csak menjünk és legyen jó!
én egyedül a lőtéren is el voltam,forgolódtam 20percet és mint egy hulla olyan voltam...fasza mély homokban!
Súlyát pontosan nem tudom,de olyan fox v3 súlyban lehet,vagyis 1300 alatt.Xs-es szóval biztos nehezebb mint az átlag.
Árát majd személyesen,mert bár Gery úgyis tudja,de ha nem jó sem a tesómra,sem rám,eladom.
Bélát kilökni
Nem hiába, Szvoboda egy született tehetség
Nekem is nekemjött már, az utánam jövő kérdezte, hogy van-e gáz, mondom neki, ki ez a felségjel nélküli szadista kéjgyilkos ...aztán kiálltunk, és inkább néztük.
Csak azért kérdeztem, mert mi hét közben, csütörtöki napon mentünk le, és Bódisék ott "táboroztak" a két új géppel, ott volt Borka Jani is, lehet, hogy utána hétvégén tesztnap volt?...
Sajnos emlékezetes nap lett, csuklótörés á lá Sensei Sanya.
megoldjuk majd,de nálam a sorrend még mindíg 1. Nyársapát 2.Tápióbicske a többi ahogy kedv tartja... de egy 2 napos buli is max 2 pályát jelentene,am meg ráérünk akkor ezen agyalni ha ott vagyok valahol
szép ki s árok...volt mit helyre állítani...
Lesz DP meg Tapolca idén is, meg amire idő, energia, pénz futja.
Tatán a pályáról tud valaki? Szolnokon sem voltam még...
Kőszárhegyen is csak egyszer...tavaly Sóskút is max. 3-szor volt... Van itt meló vastagon.
Előtte fel kellet volna próbálni egy XS-es sisakot.