Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ktm mocihoz is volna esetleg fejidomod?
zsííír ez kéne 250es 2003as yz-hez nem tudsz véletlenül jobbos vázvédőt? az is kéne
Az ilyen megjegyzéseket tartogasd meg magadnak!Nem kérdeztelek hogy külföldről mennyi!
MX-7 new, Angol ebayon postával mindennel 20 .ezer ft, ahoz képest elég drága, sok sikert az eladáshoz.

izirájder öcsééééém....
meg egy képet tudnál dobni róla?
Köszi
ez a 2007es verzió vagy a 2010-es?
Hi,
Ha már kuplung a téma. Hinson és Wiseco ok, de a Talon ill. Prox kuplung kosarakról hallottatok valamit? Jó-rossz?
Ebay-ről 100 font környékén lehetne szerezni. Mo.-n 50 ezredes
sziasztok! Olyan kérdésem lenne h legális e ha cross gumival megyek utcán? van rendszám a motoron meg minden csak ha kimegyek terepre és véletlen kitévedek betonra akkor mi van?
Sziasztok!
Sűrgősen eladó lenne a sisakom!Lazer mx6 octopus nagyon szép állapotban utcán használtam!Iár: 27ezer de alkuképes!
van 6500ft
Legalább észre sem veszed,hogy megvénülsz!
Szia, új yamaha wr fejidomod van? Ha igen mennyi lenne?
Köszi
Hát mán csak arra figyelek,hogy hírek,megint hírek,hírek,hírek mindíg hírek,azt elment a nap
Helló Csika! Nekem van annyi ,hogy el is adnék belőle!
szia,

változo, irj egy mailt legyszi, hogy melyik, milyen méretben lenne erdekes.
2008-as 12. havi husqvarna wre 125 Eladó. 2900 km futott , 400000ft
CRF-450R 2010 év gyári költségmentes állapotban eladó 999999f
Mesterem nincs időőőőőőő Vedd rá az asszonyom valahogy,lassan má a telefont is ki kell kapcsoljam,vagy embert kell felvenni
Mennyibe lenne a szett?
Az e-mail címemre eltudnád küldeni a telszámodat és akkor megtudjuk beszélni telefonon a részleteket!
Címem: b.g.3@freemail.hu
persze mert eladnák és lenne pénzük......

amúgy tényleg nem erőltetik halálra...mégha kétségkívül van előnyös része is ....
Szerintem meg az egész magyar mezőny leszopná saját magát és örömmel venné, ha valaki ingyen beszerelne nekik egy ilyen hikomat berendezést.. szerintem.