Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali hát nem akarok a tárcádban kutatni de megmondhatnád menyi kpéd van rá mert volna egy kiindulo pont hogy mihez is kezdj,a régebi endurokal nem igazán lehet pályán őrűltkődni mert rohat nehezek igen egy kőnyű motoral jobb mindenhol meni a hejedben előb szerintem probálkoz 125ős 2tvel mert ha beválasztasz egy 4tét amin majd sokmindent kel cserélni az nagyon drága lesz
cső.még nem tudom.
Hali,pénteken dolgozol?
Köszönöm !
Az meg micsoda?
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...

ez elég jó áron van.
öreg miért nem mész iphone4 fórumra próbálkozni!
Vegyél egy 250 4t suzuki rmz-t azok elég olcsóak már.
Bagoly mondja verébnek hogy nagyfejű
Csak próba
Sziasztok ! 6 éves korom óta motorozok, most jelenleg Aprilia Rx em van 50 es, és most szeretném elcserélni, valószínűleg szombaton átis ugrunk tarjánba egy kereskedőhöz(házhoz) [Gerecse motor], lényeg, hogy eddig ugy állapodtunk meg vaterral, és akereskedővel is hogy 150 000 be beszámítja egy Honda XR 650R 4T Enduróra, namost, vateromnak Ugyanez a tipusu motorja van, neki alu vázas, nekem régebbi kiadás, amit néztünk, nem alu vázas, azaz nehezebb a motor,...
Én Endurózgatásra, Krosszozásra, szeretném használni, ahogy néztem a Sportmotoros vidiket, főleg Krossz rovatba, egyre inkább azon gondolkoztam hogy könnyű motort kellene vennem. de nem szeretnék 2 ütemát mert az nekem sokat eszik , és még ninc skeresetem, stb.. Négyütemű motort szeretnék, mégis könyűt, hogy a közeli pályán tudjak, őrültködni ! Arra kérlek segítsetek, ha van tanácsotok, írjátok meg ! Köszönöm !
Tisztelettel Balázs
okés, amint kapok választ tőle h kell-e vagy nem szólok
pisilni nem kell
rámegy ez a fajta is. De nekem a rávalo van,vagy a 250es 4t is rámegy a tengelyre abban van hajlitás de lehet hogy az magas,sose próbáltam rá ilyenre
te sem tudod, hogy amit lejjebb beraktam a 2003asé rámegy a 97esre? te milyet tudsz a 97esét?
Ne mond má
szia, rákérdezek mert nem nekem kell
szia!megkaptam!mégegyszer kösz!
Nincs mán szükség ráááá
Azta híccencsígit,akkó van má iszonyú erő Pedig asszonyodnak mondtam ne engedje,me tojások megzápulnak
ilyen időben csak 30km-re merészkedem
HI!Magnun még 3vannak a csapok a himbához dugó+1-2 dolog nem kell?
Jó megaszontad
Na bammeg,huhukkoljad Azé csak bevinném Bicózz el vele,jó idő van