Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én megtartanám,legalább ezt.
Szerinted?
Szia,miért adod el?
Nekem van egy ilyen eladó!
Nekem ACERBIS van. Pont vasárnap estem istenesen pofára a fagyott földön. Szó szerint fejjel értem először talajt, és bár éreztem, h a sisak megütötte a fejem, nem bántotta a bőrömet. És még csak drága sem volt... Viszont könyebb mint sok krossz sisak, és kényelmesebb is...
1250gr... (LAZER 2010es X5 CrossBones sisakja is nehezebb, ami ráadásul karbon+polimer 1350gr)
Akkó súgok nektek.Aki az Airoh ezen sisakját választja készüljön fel arra esetleges hasraeséses pofára esés esetén a fél fején nem marad bőr.(láttam srácot esni benne,kinyomoztuk gyorsba mitől jött le a bőre őre )Kibaszott éles,és kemény a homlokrésznél,szarul csinálták meg és szó szerint lehorzsolta szegény fél fejét.
Félreértés ne essék(nekem is van ilyen márka,csak más a bele)nem ócsárolom,de gyorsba vettem is egy One-t
Okosan a vásárlással,más a szépség és más a védekezés
szevasz
méret?
500: fox gatya
Kerkyra: nadrág
Keme: sisak+szemüveg
martins (CR/CRF fórum): kabát

lassan minden elkelne külön
szecsumx köszönöm az infót, a versenyzéssel kapcsolatosan már teljes a kép.Széles utat, olcsó benzint és bütykös gumit
Kerkyra: nadrág
Keme: sisak+szemüveg
martins (CR/CRF fórum): kabát

lassan minden elkelne külön
Akkor ennyi.
Akkor azért az egy gatyóért nem veszem meg az egészet....
Egyben szeretném eladni!
vicces csávó vagy!4 Ha kell a cucc viszed ha nem marad. Nem kenyérre kell a zseton csak már nem motorozom. Ja az UFO kabát jelenlegi ára 38000 Ft. Ez nem Józsefvárosi kínai gagyi
Nem tudtad? Én vagyok a híres kétfejű
Neked hány fejed van hogy ennyi sisak kell?
Sisak+szemüveg ha M(58), érdekelne 15-ért. Jobb, ha külön eladogatod, az életben senki sem fogja ezt egyben megvenni. Ja de. Én, 30-ért.
A középső képen az a bő szárú gatya külön nem eladó?
A pontos infó az,hogy kellene keresned egy olyan egyesületet akinek a 2011-re érvényes nevezői licence van.(természetesen enduró szakági)Az Egyesület színeiben válthatsz te versenyzői licencet.Jelen felállás szerint csak egyesületi tagság mellett lehet éves licencet váltani. Ha nem vagy tag sehol,nem kapsz licencet a MAMS-tól. Csak a versenyen válthatsz napit,de ha azzal mész az éves értékelésben nem veszel részt.A MAMS lapjáról letöltheted az évkezdéshez szükséges nyomtatványokat( Versenyzői licencigénylő lap)Ezen a lapra begyűjtöd a sportorvosi,és az egyesületi bélyegzőt,plusz mellékelsz hozzá kettő igazolványképet,és elküldöd a MAMS-nak póstán,vagy elviszed személyesen,vagy ha színpatikus vagy a klubnak aki lebélyegzi a lapod, akkor lehet hogy elintézik ezt helyetted.De ha találsz egy klubot aki hajlandó segíteni,ezeket úgyis elmondják.Sok sikert a szezonhoz,Üdvözlettel Szecsu
Komplett cucc eladó újszerű állapotban. 70000. FT az ár fix igy is ajándék. 30-490-1133
üdv mindenkinek..
olyan kérdésem lenne h van vmi TECHNIKÁJA a 4T-nek indítás szempontjábol? Rmz 250 a hidegben nem akar indulni mikor még letettem simán indult..a szelephézagok nyár elején lettek beállitva..
fagyálló van benne..gyertyacsere kb 1.5 éve volt de szikrát ad..
gondoltam veszek már bele egy NGK CR9EB jelüt most 8 as van..nem tudom h a hőérték számít e..a manual ezt a 2 tipust irja hozzá..
Akkó jóvan,mer Én szoktam
Bocs, nem.
Azt mibe nézed a HD-t?Abba az új csilivili kis szemcsiben? Én csak az RM-hez vagyok szokva Csak má hogy jampizzak egy kicsit én is,tartok 2 hangyát ,egy fiút ,egy jányt
Köszönöm szépen az információkat.