Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jéézus a dupla meg mégegyszer annyi?
210
Atta kúúva ez nagyon oda basz mennyibe fájt?
Nem érdekel ez a rendszer?
okés

bocs a tesóméról írtam :D
Dafi itt a link ezt néztem ha nem jönne össze a crf amit kinéztem

http://www.hasznaltauto.hu/motor/husqvarna/husqvarna_te_45
0_uj-3670397
nem kell blankolni semmit.
3xor átt tekered a gyrtya pipán, mert ezeknek ott a trafo is1ben azt kissz.
Ha jár a motor akko jobbaknál van 1 kis homok óra mi mutatja hogy mér a cucc.
Miket fülelek ki,te 250-nt keresel 2 tö be?Mid van most?
Szia!

Én októberben vettem meg egy 0km-s 2007-es 510-est, ami eddig bevált. Mondjuk megvétel előtt én is mindenfelé körbekérdezősködtem és aki ilyet használ, rosszat nem mondott róla. (pedig sokmindent lehetett hallani természetesen olyanoktól akik még nem nagyon motoroztak husqvarnán :) ) Nem sok van még az enyémben kb. 1000 km körül, de eddig jól szuperál. Alkatrész van hozzá minden Pápán és nem is horror árakon. Ami furcsa volt nekem a KTM után, hogy kegyetlenül rezonál, de megszokható. Gyári állapotában jó kis motor, nekem a kormányon kell még egy kicsit magasítani + a gyári katalizátoros dobot szeretném lecserélni a súlya miatt. Csak nem a szigetszentmiklósi 450-est akarod megvenni? (az 510-esem onnan van)
üdv!
Jött-ment
Hy. Én a gyújtó kábelre csavartam rá, , egy kicsit le is blankoltam (hámoztam) hogy biztos jó legyen, de nem nagyon mér.
De akkor megpróbálom a pipára csavarni .

Kösz az infót
van ott több is de nem az ez fehíír
máá megy ha minden igaz
Csak még nem ért ide
Yz-be raktam be képet, az az a moci? nézd mar +
Hát, erről a supermotoba kérdezd a foxhuntert, vagy a foxinredsox nevű felhasználokat
ment egy mail
Dani nézz már rá a gencsykukacgémélre!küldtem egy mailt! köszi! választ is várok de valami normálist ha lehet kérlek
Gyerünk mi is, Béla bátyám
Meny be valamelyik plázába ott van anyi,csak nemtom mit szolnak hozzá
Akor csak este száltál le rolla jol biród,akorodhoz képest .
Használd egészségel!
Zsir új, vagy volt már motoron ,rendszer vagy csak a dob,hogyé mérték?Én is szeretnék ilyet.
most néztem csak 200 as és viktor 01 hátha ő irna rola,annyit soha nem fog eni mint a 4t csak tőbbet de olcsobb a szervizelése hát sok sikert hozá
jut eszembe a, szekszárd és k.motoros kőr,oldalon van egy srác akinek 300ktmje van elég sűrűn szokot irni esetleg ott megkérdezhetnéd