És honnan ismerted meg ezt a Mike Sigety-t?Hogy szerezte?Mennyi lett így?Én is álmodozva nézegettem a sima változatot még a yamahába,mert azzal én is endurozgattam,de akkor nem tehettem meg hogy 100EFt-ot költsek ilyesmire,bevallom,most is sajnálnék annyi pénzt,de a kxf-el meg nem endurozok és nem hiányzik a mx pályán.
Viszont mint minden technikai újítás,nagyon érdekel, működés közben meg pláne.
Szavadon foglak ha rövidesen összefutunk
Hello
Engem Érdekelne a berúgókar amit Rikiren írt!
97es Yz 250-em van és erre szeretném rátenni a 2003--as 2004-esét! Ez már a hullámos berúgókar!
Képet tudnál róla feltenni?
A thumpertalk fórumon mindenki 5 csillagos osztályzatot adott neki, minden szempontból. A "C" kategóriás versenyzők "B"-sek, a "B"-s-ek "A" kategóriájúakká gyorsultak.
Kivétel nélkül mindenki a legjobb befektetésnek tartja, amit valaha a motorjára költött.
Nekem Mike Sigety szerezte, ő csalásnak tartja a többi versenyzővel szemben (6 napos résztvevő USA enduroválogatott)
Nekem az enduró miatt vettem, hogy ha lehervad a gép, nem kell gőzölgő fülekkel végkimerülésig rugdosni, úgy hogy a nap hátralevő részében beszélni sem bírsz. (hátha eljutok olyan helyekre, ahova nélküle csak nagynehezen)
erre én is kíváncsi vagyok!
egy csomó kérdést felvet,milyen vajon a gyakorlatban?mennyire tartós?
ha lehet majd lehetek annyira pofátlan,hogy elkérjem egy tesztkörre?
Nem engedi lefulladni a motort ha eldőlsz, felborulsz, bármelyik sebességben rajtolhatsz a kuplung csúsztatja magát, bármikor állóra fékezheted a hátsó kereket (és az elsőt is ), sebességbe is olyan könnyen indul mint üresben, magyarul akár le is szedheted a kuplungkart, de ha akarsz bármikor kuplungolhatsz is, a kupplungkar ereje minimális.
lassú olvadás... de még az utak is jegesek,kertben is minden javas,
menni akarok!ha lenne valaki olyan mint én,és jönne valamikor 7végén,akkor intézném az utam! vagy legalább Csabihoz be kéne vinnem a motort!
Van nekem,de nem eladó.
Az enyém volt egy 250es yamahában,előtte meg talán a Kiskökény ment vele ha minden igaz.
Kaptam diplomaosztómra tavalyelőtt.előző motoromban teszteltem,zsír volt,megy a nyáron a kawába is
Persze!de mondtam is akkor,hogy rendben volt,csak aztán úgy esett hogy összejött a lóvé és elkapott a hév és befiatalítottam.
Tény,hogy sokkal jobban mozgott,miután hazajött Tőled
Egyébként ezért le is törölhetnek az oldalról...
Más, vasárnap megyek taksonyba, Sanya szán edzésére. Jön még valaki?
nagyon hasznos dolog de az nem igaz h nem tud lefulladni mert ha felborulsz vele akk le tud fulladni
Viszont mint minden technikai újítás,nagyon érdekel, működés közben meg pláne.
Szavadon foglak ha rövidesen összefutunk
Engem Érdekelne a berúgókar amit Rikiren írt!
97es Yz 250-em van és erre szeretném rátenni a 2003--as 2004-esét! Ez már a hullámos berúgókar!
Képet tudnál róla feltenni?
Kivétel nélkül mindenki a legjobb befektetésnek tartja, amit valaha a motorjára költött.
Nekem Mike Sigety szerezte, ő csalásnak tartja a többi versenyzővel szemben (6 napos résztvevő USA enduroválogatott)
http://mikesigety.com/home.htm...
Nekem az enduró miatt vettem, hogy ha lehervad a gép, nem kell gőzölgő fülekkel végkimerülésig rugdosni, úgy hogy a nap hátralevő részében beszélni sem bírsz. (hátha eljutok olyan helyekre, ahova nélküle csak nagynehezen)
Egyébként tényleg érdemes kipróbálni, nagyon komoly fílingje van
egy csomó kérdést felvet,milyen vajon a gyakorlatban?mennyire tartós?
ha lehet majd lehetek annyira pofátlan,hogy elkérjem egy tesztkörre?
Nem engedi lefulladni a motort ha eldőlsz, felborulsz, bármelyik sebességben rajtolhatsz a kuplung csúsztatja magát, bármikor állóra fékezheted a hátsó kereket (és az elsőt is ), sebességbe is olyan könnyen indul mint üresben, magyarul akár le is szedheted a kuplungkart, de ha akarsz bármikor kuplungolhatsz is, a kupplungkar ereje minimális.
Egy funkcióval kevesebb.
http://www.youtube.com/watch?v...
Már megjött, Csabi be is szerelte vagy 3 hete, csak nem tudtuk kipróbálni.
mé kell Csabihoz menni?
menni akarok!ha lenne valaki olyan mint én,és jönne valamikor 7végén,akkor intézném az utam! vagy legalább Csabihoz be kéne vinnem a motort!
nem tudom,ha olyan az idő..bár még mindent hó fed.
Nálad?
úgy látom mindenki várja már a jó időt!
mi a pálya? 7vége? lesz +8fok?
Az enyém volt egy 250es yamahában,előtte meg talán a Kiskökény ment vele ha minden igaz.
Kaptam diplomaosztómra tavalyelőtt.előző motoromban teszteltem,zsír volt,megy a nyáron a kawába is
Tény,hogy sokkal jobban mozgott,miután hazajött Tőled