Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha belövöm a megvételre váró ktm-en (exc300) a powert meg a karbit, mennyit fog kb enni?
(tudom h elhanyagolható kötlség, csupán a kíváncsiság hajt...)
hehe, ez én lennék, de nem 300as az exc, hanem 200 :) de semmi baj , nem lenne rossz egy olyan, bár az már elég kemény, mondjuk ez is
Akkor ráfekszek az ügyre!
Lesz motorozás a hétvégén? Melyik pálya jó ilyenkor? taksony? nekem lakitelek van közel, nagykőrös, kecskemét..a homokosok közül. legalábbis ezekről tudok
Sziasztok, egyik ismerősömnek olyan kérdése lenne, hogy az yz 125(2000-es évjárat) és a 97-es yz 250-es berugókarja egyezhet?
Köszi
Ez azért leginkább csak a Te helyzetedre igaz...ahol és ahogy te használod a motort, ott valóban kb. elhanyagolható tétel...de itt a laposon a homokban, ahol egy nap simán elmotorozol 2-300 km-t, azért többet számít a fogyasztás...szerintem
Nekem oklim van külőnbözö fajta ,mind a ketöt ajándékba kaptam és jó lett .
Ez kérdés? naná hogy kihozod, szerdán bemész érte!
Csütörtökön már valami homokbányába mész, 7 végén meg pálya
Dehogy tudok
van rajta egy kis homokora jel ha megy a motor annak villogni kell.
gyerekek...

annyiszor kiveséztük ezt a témát itt is, de elmondom mégegyszer,

A FOGYASZTÁS A LEGKISEBB KÖLTSÉGETEK EBBEN A SPORTBAN!

nem tök mindegy mennyit eszik.? hogy 6-vagy 8.- vagy 10 litert.?

én konkrétan több évtizednyi motorozás után is pont leszarom mennyit eszik, ha kevés öntök bele, az élmény amit kapok az mindent megér, ha husz litert enne 10-on azt is leszarnám....
ennyi.
alapeset, szeműveget csak ugy szabad venni hogy viszed a sisakot és felveszed a fejedre, van amelyik kitámaszt a sisakban stb,

és arrol már nem is beszélek hogy milyen a szivacsa, hány rétegü stb erröl is csak élőben lehet meggyőzödni.
Hétvégén lesz edzés szerinted? Jó lenne.
ez butaság,hogy 250 2T-t keresek elég nekem ebből a 4T is!
yami 250 4T-m van! ha tudsz yz 125-250 2T aluvázast na akkor lehet hogy elcserélem...
vasárnapra 8 fokot mondanak , kihozzam a motort?
Tévedtem, úgy tűnik EGY méret van ebből a fajta Scott-ból, és szerintük az mindenkire jó lesz. Egyik értékelésben azt írja a csávó, hogy a felnőtt méret (?) a 7 éves kisfiára nagyon jó.
Merthogy van belőle felnőtt méret is.
Úgy néz ki, hogy a várva-várt csoda szemüvegem nem jó a fejemre:(
-a szemüveg szélei szinte a szememhez érnek- így beszerzési ár alatt kicsivel újan továbbadnám.

Scott Voltage ProAir
ARROW
újabb motoroknál szigetelt vezeték van és nem veszi a jelet,5X csavartam körbe és semmi.Keme mondta hogy a pipa alá tekerjem és úgy jó lesz.
A gyári tuning rendszere TE 510-re fejlesztve
akkor passz.próbáld mégegyszer kicsit másképp rátekerni
Hát ahogy leírtad az árát már annyira nem. Pedig kezdtem örülni......
Egyébként ez milyen rendszer?
annyi bizony jó hogy csak 1 cső kell az enyémre
Bocs. Sz!
Ja, igen. Ez az enyém 450-es tesója szigetszentmiklóson.