Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Örülj neki!
Az a gond mikor te kint vagy tata mindig téged kell hogy oktassalak ezért nem tudok annyit menni mint szoktam.
üdv nekem van,rávalo,ujszerü de 15eft non tratt.
Az van itt elég Hogy rohadna meg mind
Hát nem tul sok ,de a hengerfejet nem akarom bevinni a lakásba fütött mühely nincs
Legyen akkó patkány az éhen is dögölhet!
Egyen a mezőn
Pfúú,még mindíg van híííííííjja?
a hörcsög sem jó nem eteted éhenhal ...elmész motorozni mint 1 zőőődségárús tele ződségel h etesd mikor indítani kell ? ..
Én! Ha csak az kellene ahoz ,hogy mehessek vele!
Ki tologatja má manapság?Bolond az
Betolni?
Szasz Neked is kell mezei önindító,aksi semmi nem kell,pille súlyú
Vagy csináld meg önindítósra.Ráheggejtel egy mókuskereket,belevágsz egy hörcsögöt,azt indít ha kell,ha nem Óccsó
A behúzó mééé nem jóó!
jaja, mi is kerestünk de csak egy 25öst találtunk ami bontódik, mást nem
igen gyári új az húzós szokott lenni alkatrész téren, dehát ez a műfaj már csak ilyen ,jobban jártok 1 használtal ami jó állapotú! most 1 csapágyra vagy hajtókarra nem mondanám h használtal próbálkozz de berúgót aszt lehet ......
jó ötlet
Mé nem tesztek rá kurblit ?Olyan csuklós behajtósat
gyárit akart ő is először mert ezt állandóan javítgatta de mindig tönkrement, csak a gyári az 57k ezért gondolt vmi másfélére, vagy olyanra ami nekem van, azzal még könnyebb berúgni is a moccot
bocs értem akart lenni(az a parasztos dumám)
ahha értelek de ez hiába h két kül tipus de évjárat majdnem egyezik szóval lehet szerencsétek lenne. jobban mint az ujabbakkal ! bár én nem szeretek így tuningolgatni másét erre arra jobb a gyári de ki hogy sok sikert ha esetleg lenne valakinek itt közelben szólok..
háát én sajna nem tom, de sztem nem lesz jó, mert a 2007 és utáni yz-ké sem jó már az övére, nem stimmel a fogszám